Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Adventurer

Ε όχι και tsundere εγω!!! :P
Oct 28 2012 21:00
Photo

plotolp → Adventurer

Καλησπέρα! Μου γράφει ότι μου έκανες κάποιο comment αλλά comment δεν βλέπω. Ότι είναι γράψε το μου πάλι γιατί κάτι πρέπει να έγινε!
Sep 19 2012 20:38
Photo

Trivia Spitting Monster → Adventurer

Να η λίστα με τους comic book villains που σου έλεγα! Μερικούς τους έβγαλα λάθος, btw! Τα Sentinels είναι πολύ πιο κάτω απ' το 15! Enjoy! >http://uk.comics.ign.com/top-100-villains/index.html
Jul 13 2012 01:16
  • Adventurer's Photo
    Adventurer
    Ενταξει, αφου οι Sentinels ειναι τοσο πιο κατω ησυχασα :-P Αναρωτιεμαι πως ξεχασα να αναφερω και τους Apocalypse και Mr.Sinister αφου εισαι και X-Men-ακισσα! Ο Ultron τους περναει και τους δυο απ'οτι βλεπω οποτε ζηλεια ζηλεια :-PPP

Γενικα αρκετα καλη λιστα μου φανηκε (ειδα απ'το 50 και πανω μονο) εκτος του οτι ο Bullseye ποτε δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο για να ειναι στη λιστα, ποσο μαλλον στο no.20, ενω το οτι ο Thanos ειναι μονο 47 ειναι απλα αδιανοητο.

Κατα τ'αλλα κοιταξα και επισημα για τους Quicksilver και Scarlet Witch και οντως δεν ηταν ποτε X-Men. Το μονο που μπορεις να καταλογισεις ειναι οτι ο Quicksilver ηταν μελος των X-Factor (και απ'οτι θυμαμαι αφησε πολλες αντιπαθειες οταν εφυγε).
    Jul 14 2012 13:03
Photo
  • Cassiel's Photo
    Cassiel
    Και η ομάδα του Tekken,Soul Calibur αλλά και η ομάδα των RPGs Tales of της Bandai Namco έχει αναλάβει την ανάπτυξη των Super Smash Bros του WiiU & 3DS που θα συνδέονται -φυσικά- ενώ ο Sakurai με την ομάδα του πάλι καθορίζει το παιχνίδι.Δηλαδή απλά οι πρώτοι αναλαμβάνουν το τεχνικό κομμάτι αυτή την φορά και όχι το gameplay και το στήσιμο.Περιτό να πω ότι άρχισαν να βρίζουν από την πρώτη μέρα το γεγονός ότι το δώσαν σε μια 'κατώτερη ομάδα' να αναλάβει το τεχνικό μέρος του Smash.Και βασικά δίκαιο έχουν από την άποψη ότι είναι κατώτερη στο στυλ του Smash.Εκείνη είναι για παραδοσιακά fightings όχι gia smash.Ακόμα θυμάμαι πόσο -δεν- βγήκε ισάξιο το Starfox Assault του Gamecube που είχε αναλάβει τότε πάλι η Bandai Namco και με ρίχνει.Αλλά εφόσον ο Sakurai τα καθορίζει όλα δεν μπορούν να το 'σκατώσουν' και θα βγει λογικά καλύτερο από τα προηγούμενα.Α sorry, θα -βγουν-.
    Jun 28 2012 19:51
  • Adventurer's Photo
    Adventurer
    Δεν ημουν και ποτε φαν του Smash Bros αμα θυμασαι οποτε λιγο με νοιαζει, αλλα για να δουμε αν θα τα καταφερουν οντως. Κατα τ'αλλα, το review αναφερει ως κυριες διαφορες το "ghost hand" και τη νεα προοπτικη της καμερας... και τα δυο αυτα, ομως, υπαρχουν ηδη στο (Ιαπωνικο) Fatal Frame 4 οποτε δε βλεπω και μεγαλη ευρεσιτεχνια... και φυσικα απογοητευομαι που δε συμπεριελαβαν τις Ιαπωνικες φωνες παλι. Το σιγουρο ειναι οτι θα το παιξω, βεβαια, κι ελπιζω να εχει αρκετες εκπληξεις που δεν αναφερθηκαν.
    Jun 29 2012 00:35
Photo

Trivia Spitting Monster → Adventurer

[quote name='Adventurer' timestamp='1339854665' post='587642'] (Ασχετο ΥΓ, αλλα θα ηθελα να σου υπενθυμισω πως οταν αναφερεσαι σε αντρες και γυναικες, το 'φυλα' γραφεται με ενα λαμδα, οχι με δυο οπως στα φυλλα των δεντρων.) [/quote] TSM. Ruining grammar wherever she goes since 1992.
Jun 16 2012 16:38
Photo
  • Adventurer's Photo
    Adventurer
    Μονο ενα σχολιο μπορω να κανω...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!
    Apr 22 2012 01:53
Photo

Adventurer

Πιτσες ftw!
Apr 07 2012 22:30
Photo

Adventurer → Cassiel

Αυτο το ονομα υπαρχει δυο φορες ολοϊδιο στη λιστα της Comicdom : Hirano Kouta [ Highschool of the Dead ] ( Jim Keith - M )
Apr 06 2012 02:26
  • Cassiel's Photo
    Cassiel
    Έκανε 2 version.Έλειπαν και άλλα 2 που προσθέτω τώρα.
    Apr 08 2012 14:21
Photo

Adventurer → kapios

Καλως ηρθες στο φορουμ μας φιλε kapios. Σε παρακαλω διαβασε τους κανονες μας και μην ποσταρεις ασχετες ερωτησεις σε ασχετα θεματα. Κατα τ'αλλα αφου θελεις τον admin μας, ιδου το προφιλ του : http://www.anime.gr/forum/index.php?/user/1053-kenny/
Apr 05 2012 17:57
Photo

Tristessa → Adventurer

Thanks :) αν και tbqh, κατάλαβα πόσο καλό χέρι είχα μόνο στο τέλος της παρτίδας!
Apr 05 2012 17:27
Photo
  • Adventurer's Photo
    Adventurer
    Για παιχνιδι που λες οτι θα παιξεις στα 80 σου, πολυ βιαζεσαι να ξοδεψεις τα τελευταια σου χρηματα. Κρατα τα για κατι αλλο καλυτερα.

Κατα τ'αλλα, ελπιζω να εχει επιλογη για τις Ιαπωνικες φωνες, γιατι οι Βρετανικες ακουγονται καρα-ακυρες για το setting!
    Apr 21 2012 01:02
  • Cassiel's Photo
    Cassiel
    Δεν βιάζομαι.Απλά είναι τα τελευταία που θα πάρω.Έχω πολλά άλλα να πάρω μετά μόνο χρήματα δεν θα έχω.Μετά ξανά το 2013.
    Apr 23 2012 18:11
  • Cassiel's Photo
    Cassiel
    http://www.nintendo-universe.co.uk/2012/04/27/project-zero-2-wii-edition-to-include-new-haunted-house-mode/
    Apr 28 2012 13:27
Photo

Adventurer → Tristessa

Πλακα με κανεις Ο_Ο Εκτος του οτι μου αρεσει πολυ σαν χερι... ειναι baiman (ετσι λεγεται το χερι που εχει 8-10 yaku) !!! Πολυ θα ηθελα να ηξερα ποτε στα κομματια εφτασες σε τετοιο επιπεδο... congrats!
Apr 05 2012 03:01
Photo
Photo

Cassiel → Adventurer

Ούτε εγώ.Δεν το σκέφτηκα καν.Μετά είδα τις φώτο και λέω κάτσε ρε τι δουλειά έχει το Scythe εδώ πέρα;
Mar 29 2012 02:01
Photo

Adventurer → Cassiel

LOL, ok, χαμπαρι δεν το πηρα :oo:
Mar 29 2012 02:00