Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Adventurer

Adventurer san you forgot the smite in the heal hurt game
Dec 18 2008 01:55
Photo

Lelouch → Adventurer

Σοβαρα?Πω...Δεν περιμενα κανεναν να παει να λεει τετοια...Κουλο εντελως. "ξερετε για ανεβαστε αποκλειστικα και μονο για μενα 100gb HD raws.." ευχαριστω :P
Dec 17 2008 19:42
Photo

Adventurer → Lelouch

Χαιρομαι που δεν το ελεγες σοβαρα, γιατι δε φανταζεσαι ποσους εχω δει (σε αλλα sites κυριως) να ζητανε κατι φανερα ουτοπικο με μια φατσουλα στο τελος και να το εννοουν 100% :emptyonexg1:
Dec 17 2008 17:21
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Το ξερω, απλα βρηκα ευκαιρια να στην πω για τις προηγουμενες φορες που εκανες hit and run επισκεψεις :hahaha: Αναμενω νεα σου λοιπον για να το κανονισω επισημα :)
Dec 17 2008 04:56
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

οχι ρε αμα ανεβω πανω δεν θα ειναι για τον Π.Α.Ο.Κ. θα ανεβω για να το καψουμε ολοι παρεααααα
Dec 17 2008 03:37
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Το αν θα ειμαι ή οχι εξαρταται απο τη μερα βασικα. Μαθε ακριβως ποια μερα θα ανεβεις για να οργανωσουμε συναντηση animegrιωτων προς υποδοχη (και καψιμο :) ). Ελπιζω να μην ειναι παλι επισκεψη φαντασμα του στιλ Ερχομαι Βλεπω Τον ΠΑΟΚ Και Φευγω!
Dec 17 2008 03:19
Photo

Mr. Brightside → Adventurer

Ευχαριστω ^^
Dec 16 2008 20:36
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Γιουχου...Ρε θα εισαι Θεσ/νικη τα Xmas?Λεω να ανεβω να γινει λιγο τζερτζελο
Dec 16 2008 17:19
Photo

Radagast → Adventurer

E επιλογή μου ήταν γιατί δεν έβλεπα να την τελειώνω σύντομα. Άλλωστε τον Ιούνιο τελειώνω τελικά software engineer από Αγγλικό κολέγιο.. που αν μη τι άλλο μου αρέσει και πολύ περισσότερο από τα Μαθηματικά.
Dec 15 2008 18:57
Photo

Adventurer → Radagast

Dude, λεγοντας οτι κι εσυ οπως εγω δεν εχεις τελειωσει ακομα τη σχολη και οτι κι εσυ οπως εγω την εχεις ψιλοπαρατησει δε βοηθας καθολου την κατασταση :hahaha:
Dec 15 2008 18:25
Photo

Adventurer → Mr. Brightside

Για την live-action ταινια Dragonball που ανεφερες συζηταμε [URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/152-dragonball-movie.html"]σε αυτο το thread[/URL] (πηγαινε προς τις τελευταιες σελιδες).
Dec 15 2008 18:14
Photo

Radagast → Adventurer

Ναι άστα και γω τρομάζω. Μάλλον θα φταίει η κοινή πορεία προς τα Μαθηματικά. (αν και γω δε την τέλειωσα την σχολή και την έχω αφήσει σε hold τη συγκεκριμένη)
Dec 14 2008 23:43
Photo

Adventurer → Radagast

Οντως, εμεις οι δυο συμφωνουμε σε τοσα πολλα που με τρομαζει:hahaha: Οσον αφορα το ποστ σου στο Cool Character Thread, απλα το παιδι εκανε δυο πανομοιοτυπα threads και το ενα (πως λεμε double post, εδω ειχαμε double thread) και το ενα το οποιο περιειχε μονο το ποστ σου σβηστηκε.
Dec 14 2008 23:25
Photo

Radagast → Adventurer

"spoiled δεν ειναι αυτος που διαβαζει/ακουει για ενα καρο καινουριες σειρες που (λογικα) εχουν καλυτερα γραφικα απο τις παλιοτερες που δεν πολυακουγονται πλεον και ομως αντιστεκεται και προτιμαει να δει τις παλιοτερες, αλλα αυτος που πεφτει με τα μουτρα στον πειρασμο" Μα πόοοοσο συμφωνώ με αυτό...πόσο όμως...
Dec 14 2008 05:53
Photo

Adventurer → Jap Doll

Αφου τελειωσεις να γελας μπορεις να απαντησεις (στα ελληνικα αφου τα greeklish απαγορευονται) στην ερωτηση μου;
Dec 12 2008 04:36