Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → moonheart

Ελα μην το λες αυτο γιατι αν σκεφτουν ολοι ετσι θα πεθανει τελειως :oo: Περνα σαν παικτρια τουλαχιστον, εχει ακομα αρκετη συμμετοχη για να εχει πλακα, παλια δε γεμιζε ουτε σελιδα με τις ψηφους :)
Jan 13 2009 22:00
Photo

moonheart → Adventurer

μπαχχχ μαλλον δεν θα παιξω ουτε στο ready aim fire αλλωστε απ το heal/hurt εφυγα γιατι σταματησαν σχεδον ολοι να παιζουν and that was boring
Jan 13 2009 21:50
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

E θα το καθηστερισουμε πολυ ακομα εκεινο το ποστακι?Εγω αμα κανω θα βγει double Post...Ελα,Ελα να οργανωθουμε!
Jan 13 2009 21:16
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Δεν εχω κανενα προβλημα ρε!Απλα υπολογιζε καπως ωστε τα παιδια που εχουν ακομα school και θελουν να σκασουν μυτη να μπορεσουν.Αν και δεν νομιζω να το δουν...
Jan 13 2009 20:34
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Μπακα! Το λοιπον, αν το πουμε τρεις η ωρα στην Καμαρα σε βολευει ή θες νωριτερα;
Jan 13 2009 20:18
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

ναι ρε πες.Εκανα λαμακια καταλαθος εγραψα 14/02/09....Ε καλα δεν χαθηκε ο κοσμος πες και οσοι μπορεσουν.Εγω υποψην οτι κατα τις 6-7 θα πρεπει να παω στο γηπεδο ε!Οποτε κανονισε την ωρα.
Jan 13 2009 20:01
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Ποιος τι που; Αυριο ερχεσαι; Στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/5978-%C7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7-%F5%F0%EF%E4%DD%F7%E5%F4%E1%E9-11.html#post274229"]ειπες[/URL] θα ανεβαινες Φεβρουαριο :oo: Οχι τιποτ'αλλο αλλα σχεδον ολα τα παιδια που ηταν την αλλη φορα δεν μπορουν μεσοβδομαδα (o Roriconfan δεν μπορει να κατεβει απ'το χωριο του, ο LastQuincy εκτος πολης, η Hitorinai Kokoro φροντιστηριο, ο Melkor διαβαζει οπως μαλλον και η Videl). Οσο για μενα στις 10 το πρωι ειμαι στο δευτερο ονειρο :P Η Lily ομως ειναι ευκαιρη και θα χαρει να σε δει οποτε στειλ'της ενα μηνυμα, θες να πω και στο thread για συναντηση καποια ωρα στην Καμαρα και οποιος μπορεσει;
Jan 13 2009 19:44
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Ρε συ θα κανουμε τιποτα αυριο που ερχομε Θεσ/νικη η να κανονισω με αλους?Κατα τις 10-11 το πρωι θα ειμαι εκει.
Jan 13 2009 18:51
Photo

noname → Adventurer

I did lol XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jan 12 2009 20:15
Photo

Adventurer → noname

Αγνοησε plz το post μου στο waifu/husbando thread, μαλλον μεθυσμενος ημουν οταν το εγραφα :'D Συγνωμη για την αναστατωση.
Jan 12 2009 15:01
Photo

Adventurer → moonheart

Αφου οπως λες στο Ready,Aim,Fire βαριεσαι γιατι δεν ξαναπιανεις το heal/hurt game? ;)
Jan 12 2009 01:01
Photo

samurai_pizza_dora → Adventurer

Δυστυχώς ναι...-_- Μωρε αφου το ξέρεις απο προσωπική εμπειρια, αλλα αυτη η υποθεση παιρνει αρκετή ωριτσα και είχα ξενερωσει και λίγο με κάτι φανατισμους και υπερβολές. Μακαρι να συνεχίσει το παιχνίδι, είχε πλακα να το παίζω αλλα μες το χειμωνα ανανεωσεις είναι λιγο δυσκολο γιατι ξέρω ότι όλοι υποχρεωσεις εχουμε. Το καλοκαιρι θα ήταν πιο ευκολο το update, αλλα προς το παρον δεν μπορω.
Jan 09 2009 19:53
Photo

Adventurer → samurai_pizza_dora

Τελικα την παρατησες και επισημα τη θεση της διαχειριστριας του Heal/Hurt game? :(
Jan 09 2009 17:28
Photo

Adventurer → Erisadesu

Επρεπε να το περιμενω οτι μια ευχη απο την Erisadesu μονο φυσιολογικη δε θα μπορουσε να ειναι :oo: Ευχαριστω μικρη! :)
Jan 09 2009 15:09