Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → Adventurer

Να πούμε 8 καλύτερα; Καμάρα γιατί δε θα είμαι σπίτι πιο πριν. Το Batmobile το αφήνω ασχολίαστο.
Feb 18 2010 00:21
Photo

Adventurer → amaya3

Πεμπτη καλο ακουγεται. Να πουμε 7 Καμαρα ή θες να περασω να σε παρω απ'το σπιτι σου με το Batmobile? :)
Feb 17 2010 15:23
Photo

amaya3 → Adventurer

Σιγά ρε Batman/Phantom/~insert superhero with cape here~ ! Indeed. Τετάρτη δε γίνεται με τπτ, μπορείς την Πέμπτη; Είναι της μοίρας μας γραφτό ιτ σιμς.
Feb 17 2010 05:19
Photo

Adventurer → Tea-chan

Η περιγραφη δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο βασικα... Μια ανθρωπος, απο ενα διηγημα που εχει γινει και ταινια, η οποια ειναι ερωτευμενη με καποιον που εχει υπερφυσικες δυναμεις. Το αστειο ηταν που εβλεπα τον τυπο με ενα τεραστιο χαρτακι που εγραφε "Bella" στο κουτελο του και θυμομουν το τι ελεγες για αυτην :P
Feb 16 2010 03:50
Photo

Tea-chan → Adventurer

Θέλω να μου πεις πώς τη περιέγραφε!
Feb 15 2010 16:33
Photo

Adventurer → Tea-chan

Και φυσικα την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα απο αυτην που διαβασα τα συναισθηματα σου για την Bella, παιξαμε το Μαντεψε Ποιος με κατι ασχετα ατομα και η μια κοπελα εβαλε σε ενα αγορι οτι ειναι η Bella. Με το ζορι κρατηθηκα καθ'ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου! :hahaha:
Feb 15 2010 06:57
Photo

Adventurer → amaya3

Δεν εχω κανει cosplay με μπερτα, απλα τη φοραω καμια φορα οταν κανω βολτες το βραδυ κυνηγωντας εγκληματιες :P Εχουμε πολλα να πουμε οπως φαινεται. Την Τριτη το βραδυ εχω μια υποχρεωση, αλλα μετα ειμαι ελευθερος. Παμε Τεταρτη αν ειναι; Εν τω μεταξυ, χθες μιλουσα με τον Χρηστο/Me_Loves_Neliel και σε ανεφερε (συγκεκριμενα οτι συνεχιζεις να πας στα Ιαπωνικα ενω αυτος σταματησε) ενω ειχε να σε αναφερει πανω απο χρονο. Οι συμπτωσεις δινουν και παιρνουν!
Feb 13 2010 17:47
Photo

Tea-chan → Adventurer

:hahaha::hahaha::hahaha: Πραγματικά, ΔΕ μπορείς να το ονομάσεις! Καααααλά. Θα περιμένω. :sleepy:
Feb 12 2010 23:54
Photo

Adventurer → Tea-chan

Τζαμπα περιμενεις. Εχω να παραδωσω μια εργασια πριν το διαβασω, αλλα ακομα ειμαι στον προλογο της... εεε, εννοω στο preface της.... εεεεεεε, στον προλογο..... στο preface..... WHATEVER! Θα το διαβασω ολο και μετα θα σου πω σχολια.
Feb 12 2010 23:45
Photo

Tea-chan → Adventurer

To είδα... IN AMERICA!
Feb 11 2010 18:30
Photo

Tea-chan → Adventurer

Εσύ το δικό μου με το Twilight το διάβασες; Ή τζάμπα περιμένω;
Feb 11 2010 18:22
Photo

amaya3 → Adventurer

Μια μπέρτα φορούσες, that's all I remember~ Μήπως έχεις κάνει cosplay με μπέρτα; xP Καλά κι εγώ μη νομίζεις...από τις χειρότερες εξεταστικές ήταν/είναι η συγκεκριμένη για μένα(επίσης για λόγο που δε θα ήθελα να αναφέρω εδώ) αλλά ελπίζω να περάσω 1-2 σημαντικά μαθήματα! Εγώ θα 'λεγα ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει και σου εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να πάρεις το πτυχίο σου το Σεπτέμβρη;D Να πάμε~ Ήθελα να σου εδώ και πολυυυύ καιρό για coffee αλλά ο λόγος που ανέφερα πιο πάνω(που δεν κατέστρεψε μόνο την εξεταστική...)... Την Τρίτη τελειώνω, πότε είσαι ελεύθερος; ΥΓ: Το κατάλαβα of course
Feb 11 2010 01:50
Photo

Vampire Princess → Adventurer

Έχεις δίκιο Aventurer....εγώ ήμουν η άλλη Misa... η Κατερίνα, όχι η Άρτεμις.... :P με το μαύρο φόρεμα και το death note!!!
Feb 10 2010 18:58
Photo

Adventurer → Vampire Princess

Γεια σου Vampire Princess. Βρε συ, οταν σε ρωτανε ποια ησουν στο παρτυ, καλο ειναι να δινεις και μια λεπτομερεια παραπανω, αφου υπηρχαν δυο Amane Misa :P Η Αρτεμις εισαι;
Feb 10 2010 02:35
Photo

Adventurer → amaya3

Ειμαι σιγουρος οτι σε χαρακτηριζουν ακομα :P Χμμ, μηπως στο ονειρο σου κρατουσα κατι καρτες στο χερι μου; Αν ναι τοτε το ονειρο σου ειναι σημαδιακο, επειδη την Παρασκευη ξυριστηκα ωστε να κανω cosplay τον Joey απο το Yu-Gi-Oh Abridged! :hihi2: Ευελπιστω να παρω πτυχιο τον Σεμπτεβρη, αν και το γεγονος οτι αυτη η εξεταστικη πηγε στραφι (για λογο τον οποιο δε θα ηθελα να αναφερω εδω) σημαινει οτι θα εχω πολλη δουλεια για τον Ιουνιο αν θελω να το κατορθωσω... Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ομως! Παρεμπιπτοντως, οταν τελειωσεις εξεταστικη θα παμε για καναν καφε; ΥΓ: Επειδη μαλλον νυχτα το'γραφα, στο προηγουμενο μηνυμα εννοουσα "στον [s]υπνο[/s] ξυπνιο μου σε σκεφτηκα".
Feb 10 2010 02:25