Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας


Φωτογραφία

Tea-chan → Adventurer

Αύριο σινεμά;
Απρ 15 2010 19:27
Φωτογραφία

Tea-chan → Adventurer

Καλά ρε, μέχρι τις 5 το πρωί το έβλεπες...; Τηλέφωνο θα πάρω μετά τις 4. Έχω μάθημα το μεσημέρι.
Απρ 15 2010 09:41
Φωτογραφία

Adventurer → Tea-chan

Το ειδα ολοκληρο (οπως θα ξερεις ηδη!!) , ενδιαφερον μου φανηκε επειδη ειχα δει μπολικα επεισοδια απο τις 2 πρωτες σεζον, μερικα γεγονοτα τα θυμομουν μερικα τωρα τα εμαθα. Δε θα τα προτεινα σε οποιον δεν εχει δει τη σειρα παντως... εκτος αν εχει δει Abridged οποτε αξιζει για την ατακα "They make speeches for world peace, for friendship, for the heart of the cards etc etc" :hihi2: Παρεμπιπτοντως Πεμπτη ξημερωνει, οποτε τσεκαρε Odeon (παρ'τους τηλεφωνο κατα προτιμηση) και πες μου αν αποφασισες να δουμε την ταινια την Παρασκευη.
Απρ 15 2010 04:21
Φωτογραφία

Tea-chan → Adventurer

ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑ! BIG SISTER IS WATCHING YOU!
Απρ 14 2010 23:28
Φωτογραφία

Adventurer → Tea-chan

Ε ΟΧΙ! Πριν λιγο ειδα το τελευταιο βιντεο του Nostalgia Critic και εψαχνα στο υπολοιπο site μπας και βρω κατι ενδιαφερον, και μολις τωρα τα παρατησα... και βλεπω το ποστ σου. Παρακολουθεις το σπιτι μου βρε καθαρματιδιο; :oo: :oo: Παω να το τσεκαρω!
Απρ 14 2010 23:16
Φωτογραφία

Tea-chan → Adventurer

Πιστεύω να έχεις πάρει [url=http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/linkara/hopr/]αυτό[/url] μυρωδιά. Εάν όχι, είτε έβλεπες, είτε δεν έβλεπες τη σειρά, φεύγεις.
Απρ 14 2010 22:57
Φωτογραφία

Erisadesu → Adventurer

και σε συνέχεια σε αυτο που σου έγραψα...μη περιμένεις να σε κεράσω γλυκό
Απρ 14 2010 15:11
Φωτογραφία

Bab → Adventurer

Χεχεχε! 1πριλιά ε; :drinks: Гугле Переводчик!
Απρ 09 2010 18:21
Φωτογραφία

Adventurer → Bab

Εκεινο το ποστ οντως εγινε στα Ρωσσικα, θα καταλαβεις αν ριξεις μια ματια [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8421"]σε αυτο το thread[/URL] (και προσεξεις την ημερομηνια) :P
Απρ 09 2010 17:43
Φωτογραφία

GhostPrince → Adventurer

:riiight:
Απρ 08 2010 23:01
Φωτογραφία

Adventurer → Tenshi

Μικρο ειναι το ματι σου! Οπου να'ναι επιστρεφω, στο ενδιαμεσο ευτυχως καποιος γειτονας αφηνει ανοιχτο το ασυρματο ιντερνετ του που και που και ετσι εχω επαφη με τον "εξω κοσμο"!
Απρ 08 2010 22:39
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

γυρισες μικρε? :P
Απρ 08 2010 22:23
Φωτογραφία

Adventurer → GhostPrince

Χρονια πολλα και σε σενα. Μια χαρα ειναι τωρα :)
Απρ 08 2010 19:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Adventurer

αλη8ως ανεστη μαν και χρονια πολλα.....το μικρινα καπως για τσεκαρε να μου πεις :P
Απρ 07 2010 08:14
Φωτογραφία

Adventurer → GhostPrince

Καλησπερα GhostPrince, Χριστος Ανεστη. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο επιτρεπτο υψος για μια υπογραφη ειναι τα 250 pixels, και η δικη σου τα ξεπερναει αρκετα (250 ειναι η εικονα, ~50 το spoiler και το ενδιαμεσο κενο). Θα σε παρακαλουσα να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918"]τους Κανονες μας[/URL]. Ευχαριστω.
Απρ 07 2010 02:07