Community Status Updates
Kenny → Adventurer
7-1. Θα έχεις ακόμα άδεια; Επίσης, έχεις τίποτα υπόψην σου για τραπέζι;
Dec 28 2010 21:34
Adventurer → Kenny
LOL, το σκεφτηκα κι αυτο αλλα μετα το αφησα γιατι μαλλον θα φαινοταν αισχος:ill:
Εσυ ποτε ανεβαινεις Θεσ/νικη ειπαμε;
Dec 28 2010 21:25
Kenny → Adventurer
Το γαμάτο θα είναι να βάλεις χριστουγεννιάτικο σκουφί πάνω στο στρατιωτικό κράνος. :P
Dec 28 2010 21:21
Adventurer → phm
Ενταξει τοτε, βεβαια δυσκολα θα κατσει γιατι αφενος εχω να δω αρκετα ατομα και αφετερου με το ωραριο υπνου του στρατου δεν παιζει να μπορεσω να παιζω μεχρι αργα. Αλλα ιδωμεν. Θα σου πουμε αν υπαρξουν νεα ;)
Dec 28 2010 20:50
phm → Adventurer
Κανόνισα να βρεθώ αύριο το μεσημέρι με τον Άγγελο όπου θα του δώσω το σετ ;)
Dec 28 2010 20:46
Adventurer → phm
Βρε ας μαζεψεις ατομα και παιζεις και στο πατωμα :P Κατα τ'αλλα θα βρεθειτε να του δωσεις το σετ ξανα πισω;
Dec 28 2010 20:43
phm → Adventurer
Χαχα καλή φάση. Τελικά εγώ δεν βόλεψε να παίξω κάνα mahjong αυτές τις μέρες... Άντε και να μάζευα άτομα, είναι και το πού θα παίζαμε. Αλλά κοιτάξτε εσείς τώρα που θα είναι και ο Kenny να παίξετε κάνα παιχνίδι :P
Dec 28 2010 20:39
Adventurer → phm
Ή ειμαστε ή δεν ειμαστε :) Οσο για Ματζονγκ, στο κεντρο ηθελα δεν ηθελα το θυμομουν καθε μερα, αφου ειχαμε στο θαλαμο ενα παιδι με το ονομα Τοϊτος!
Dec 28 2010 20:27
Adventurer → Ptomahawk
Ετσι ειναι, αυτο το avatar εχει ταυτιστει τοσο πολυ μαζι μου που καθε αλλαγη στο ατομο μου αποτυπωνεται πανω του :P
Dec 23 2010 16:24
phm → Adventurer
looooooool για το avatar!
Kοίτα να έρθεις τώρα τα χριστούγεννα μπας και παίξουμε κάνα mahjong :P
Dec 16 2010 20:33
Kenny → Adventurer
Στις 18 κατεβαίνω, οπότε δεν πρόκειται, δυστυχώς.
Καλά, εδώ ακόμα δεν έχουμε βρει σπίτι για να παίζουμε από τότε που έφυγες. :P
Dec 13 2010 22:12
Adventurer → Kenny
Καποια στιγμη τις γιορτες θα μας δωσουν αδεια και θα ανεβω Θεσ/νικη, παιζει για καμια παρτιδα ή θα εχεις κατεβει Κρητη;
Dec 13 2010 22:05
Ash_Pokemaster → Adventurer
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]Όταν σκάσει αυτή η Poke Ball! Τρία χρόνια περιμένω, δεν τα παρατάω τώρα! :hero::hahaha:[/SIZE][/FONT]
Dec 08 2010 01:46
Adventurer → Radagast
Αρα ξερεις μια χαρα τι περναω :P Ευχαριστω dude, προσωπικα δεν το βλεπω σαν διακοπες, αλλα σαν "περιοδο επανασυντονισμου" , ωστε να βγω με διαφορετικα μυαλα και να στρωθω να περασω τη σχολη την οποια ειχα παρατησει αρκετα χρονια. Κοιτα να υπερασπιζεσαι καλα τα seinen κατα την απουσια μου :P
Dec 07 2010 17:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed