Community Status Updates
Adventurer → Aldarion
Αν δεις αυτο το μηνυμα, τσεκαρε [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?goto=newpost&t=10043"]αυτο το thread[/URL].
Apr 25 2011 11:43
VanHellsing → Adventurer
Χμμ δεν ειμαι σιγουρος ακομα λογικα ναι .Θα σου πω οταν θα πλησιαζει ο καιρος !!!
Apr 07 2011 01:48
Adventurer → Mitsuhashi
Ωραιος λοιπον, απ'οτι φαινεται θα ειμαι Θεσ/νικη την Παρασκευη μετα το Πασχα, μαλλον για τοτε θα το κανονισω. Θα ρωτησω και τον Κωστα και την Αννα-Μαρια. Κατα τ'αλλα δε σκοπευω να ειμαστε μεγαλο πληθος ωστε να μπορουμε να τα πουμε κανονικα, ειδικα αφου λιγες μερες μετα θα εχουμε κι αλλο Cosplay Party κι αλλο After-Party Meeting οπου θα μαζευτει λαος :)
Ε απ'εξω λιγο δυσκολο να σου προτεινω καποιο cosplay :p Προτεινω να σκεφτεις μερικους χαρακτηρες που να σου αρεσουν πολυ, και μετα να κρινεις ποιον απο αυτους μπορεις να κανεις cosplay πετυχημενα και ... φτηνα! Απ'οτι βλεπω στο google αυτος ο Yamamoto ειναι σχετικα ευκολος αν εχεις ενα κοστουμι, αρκει μετα να βρεις ενα κατανα απο εναν φιλο κι εισαι κομπλε :)
Apr 06 2011 19:48
Adventurer → VanHellsing
Χαιρομαι, αντε να σε ξαναδουμε κι εδω μεσα λοιπον :) Κατα τ'αλλα να σε ρωτησω, εσυ τη βδομαδα μετα το Πασχα θα εισαι Θεσ/νικη;
Apr 06 2011 19:38
VanHellsing → Adventurer
Ελα ρε φιλε !! Μια χαρα μου φαινεται .απο βδομαδα θα ασχοληθω και παραπανω γτ δεν εχω και πολυ χρονο αυτες τις μερες !!!!
Apr 04 2011 17:56
Mitsuhashi → Adventurer
Οχι εντάξει δεν εχω παράπονο απο την πόλη μας ,νομίζω :P ... Anyway :tensai: για καφέ θα χαρώ πολύ να πάμε , Αν και με την Άννα Δεν Ξέρω πως να επικοινωνήσω διότι εκεί την γνώρισα , και αν θέλετε κανονίζουμε να έρθουν και άλλα παιδιά απο το forum.
Οσον αφορά το cosplay δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω . Έχω μια κλίση προς Yamamoto απο Katekyo Hitman Reborn, αλλα θέλω να ψάξω κιάλο πριν κάνω οτιδήποτε. Είμαι ανοικτός σε ιδέες :D
Apr 04 2011 00:05
Adventurer → Mitsuhashi
Ε δεν ειναι και τοσο κακη η Θεσσαλονικη πια :p Βασικα αυτο που σκεφτομαι ειναι οταν με το καλο παρω την αδεια του Πασχα να ανεβω και να κανονισουμε να παμε για εναν καθωσπρεπει καφε τα ατομα που ημασταν τοτε στο τραπεζι, δηλαδη ο Κωστας, η Αννα-Μαρια κι εμεις. Θα μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες οταν θα ξερω ακριβως ποτε θα παρω αυτην την αδεια.
Αντε ρε, σκεφτεσαι ηδη το επομενο cosplay σου; Καλη τυχη σου ευχομαι, ελπιζω να μας εκπηξεις ευχαριστα οταν το δουμε :) Υπαρχει και το Cosplay section του φορουμ μας το οποιο μπορεις να επισκεφθεις για να παρεις ιδεες!
Apr 03 2011 19:46
Mitsuhashi → Adventurer
Θεσσαλονίκη θα είμαι :( , Δύσκολο να φύγω έχω αρκετές δουλειές. Ετοιμάζετε κανένα παρτάκι?
Εγώ ξεκίνησα ίδη την έρευνα για στολή ^^
Apr 03 2011 15:24
Adventurer → VanHellsing
Ελα ρε κηνυγε Βρικολακων, καλως σε βρηκαμε :P Πως σου φαινεται το φορουμ;
Apr 03 2011 14:36
Adventurer → Mitsuhashi
Γινοταν να μη σε θυμαμαι εσενα; :P Χαιρομαι που σου αρεσε το φορουμ, ελπιζω να συνεχισει να σου αρεσει και μετα απο μερικες εβδομαδες παραμονης εδω :) Οσο για online, μεχρι την ευλογημενη ημερα της απολυσεως τον Αυγουστο... λιγο δυσκολο :P Να σε ρωτησω ομως, εσυ το Πασχα θα εισαι Θεσ/νικη ή σκοπευεις να φυγεις;
Apr 03 2011 14:35
Mitsuhashi → Adventurer
Γεια σου Γιαννη , τι λεει? Ο Νικος ειμαι απο το 8ball αν θυμάσαι . Σε ευχαριστω και παλι που μου ειπες το forum. ειναι πραγματι καλη φαση.
Ελπιζω να σε πετιχω online
Apr 02 2011 02:12
Adventurer → Kenny
LOOOOL! Πηρατε μπρος για τα καλα ρε ρεμπεσκεδες; Ουτε 9 μηνες δεν μπορουσατε να με περιμενετε; T_T
Αντε καλα καψιματα μεχρι να σας βρω ρε. Που βρηκατε και παιζετε;
Mar 13 2011 23:09
Kenny → Adventurer
Αλήτη, χάνεις επικούς αγώνες mahjong... μόνο αυτό θα πω.
Ή μάλλον όχι, άκου και το καινούργιο μας τραγούδι.
[I]Είμαι μάγκας, και το κέφι μου θα κάνω,
και θα πετάξω κι ένα dora παραπάνω![/I]
Mar 13 2011 15:41
Adventurer → HipMaN
Βασικα μια σας εβγαλα μαζι αλλα βγηκε θολη οποτε την εσβησα :-/ Τις υπολοιπες θα τις ανεβασω ή σημερα ή μεσα στη βδομαδα που ερχεται :)
Mar 06 2011 14:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed