Community Status Updates
Adventurer → HipMaN
[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475585&postcount=36"]Κανε κλικ σε αυτην την προταση για να πας στο λινκ του Matassou[/URL] οπου αναφερει που θα βρεις τις φωτογραφιες του. Κατα τ'αλλα, οπως φαινεται κανεις αλλος δεν ανεβασε φωτογραφιες ακομα, οποτε υπομονη.
Mar 03 2011 10:07
Adventurer → HipMaN
Γεια σου και απο το φορουμ λοιπον, Ιπποκρατη :) Τι λεει, το ευχαριστηθηκες το πρωτο σου παρτυ;
Οπως σου ειχα πει, για τις φωτογραφιες αρκει να πας στην ενοτητα [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=72"]Meetings-Προβολες[/URL] , απ'οπου θα ανοιξεις το θεμα που αφορα το παρτυ που ψαχνεις - στη συγκεκριμενη περιπτωση το Ultimate Anime Gathering της 26ης Φεβρουαριου. Τωρα πρεπει να διαβασεις ολα τα posts τα οποια εγιναν μετα το περας του παρτυ (κοινως κοιτας την ημερομηνια του post να ειναι μετα τις 26/2) και να βρεις αυτα τα οποια περιεχουν links για φωτογραφιες που ανεβασε το εκαστοτε μελος (τα links ξεχωριζουν γιατι εχουν χρωμα διαφορετικο απο τα υπολοιπα γραμματα - παει προς το γαλαζιο). Μεχρι τωρα νομιζω μονο ο Matassos εχει ανεβασει φωτογραφιες στο Facebook του, αλλα μεσα στις επομενες μερες θα ακολουθησουν σιγουρα και αλλοι.
Mar 01 2011 18:00
HipMaN → Adventurer
Nai egw eimai o Ippokratis p imoun me tn kopela m k legame diafora :P
8elw na m peis pws na vrw tis photos p m evgales k genika ola ta video apo t party
Mar 01 2011 14:25
Adventurer → HipMaN
Γεια σου HipMaN. Να υποθεσω εισαι ενα απο τα ατομα που γνωρισα προχθες στο Cosplay Party?
Feb 28 2011 16:42
Adventurer → CatFeeder777
Γεια σου CatFeeder777, ελπιζω να περνας καλα στο φορουμ μας. Θα ηθελα να σου θυμησω οτι το μεγιστο υψος υπογραφης που επιτρεπεται στο Αnime.gr ειναι 250 pixels, οποτε θα σε παρακαλεσω να αλλαξεις την υπογραφη σου (η οποια αριθμει υψος 300 pixels) ωστε να συμμορφωνεται με αυτον τον κανονα. Ευχαριστω.
Feb 19 2011 17:38
legeon → Adventurer
εμ να μην ήταν?αφου Κομοτηνή μένω ;)
η Κομοτηνή για τους φοιτητές καλά είναι
Feb 11 2011 03:23
Adventurer → legeon
Κομοτινη ε; Καλα ηταν; Ξερω σιγουρα οτι στις εξοδους θα περνουσατε καλα, αφου εχω φιλους φοιτητες εκει που μου εχουν πει τα καλυτερα. Κανω την κανονικη θητεια, δηλαδη 9μηνο πλεον.
Feb 10 2011 21:36
legeon → Adventurer
ω ναι.12μηνο κιόλας,Κομοτηνή πάντα.εσύ πόσο κάνεις?μειωμένο ή κανονικό ?
Feb 06 2011 22:10
Adventurer → legeon
Μετα απο Κοζανη και Καστορια, ειμαι πλεον στο Λιτοχωρο Κατερινης, οχι πολυ μακρυα δηλαδη :) Εσυ εχεις κανει φανταρος;
Feb 06 2011 22:00
Adventurer → Kenny
Την ανησυχια δεν την εχω για σενα και τον Νικο αλλα για τον οποιον συμπαικτη :P Απο 21 Ιανουαριου που θα επιστρεψω στη μοναδα μου (τωρα με πηγαν ενα μηνα Καστορια για εκπαιδευση) θα δω πως θα πανε οι αδειες και θα ειδοποιησω μολις μαθω.
Jan 03 2011 18:01
Kenny → Adventurer
Τα πάντα για χάρη του mahjong ρε. Θα σε περιμένω. Και καλή χρονιά BTW.
Jan 03 2011 00:42
Adventurer → Kenny
Δε σε προλαβαινω δυστυχως, 7/1 θα βγαλω εξω ατομα αφου ειναι η γιορτη μου και 8/1 επιστρεφω στρατοπεδο. Παντως αν μου κατσει καμια καλη αδεια, μπορω να μας βρω χωρο και τραπεζι, αλλα πεφτει μακρυα, συγκεκριμενα ενα 7λεπτο απο το τερμα του 14.
Jan 02 2011 11:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed