Community Status Updates
Adventurer → moonheart
Thank youououou! :wooi2: Ειδα και τον Vegita Sempai χθες, σου στελνει χαιρετισματα :)
Jul 06 2008 21:25
Adventurer → BarbasSs
Thanks για τα συγχαρητηρια και την καταρα, Μπαρμπα :hahaha: Ισως σε βρω αυτο το Σαββατο αν θα ειμαι Θεσ/νικη.
Jul 06 2008 21:23
Adventurer → MogDevil
Θα με συγχωρεσεις για αυτο αλλα αυτο το μελος εχει ζητησει να μεινει ανωνυμο και ετσι θα παραμεινει ;)
Jul 06 2008 20:04
MogDevil → Adventurer
αιωνιε φοιτητι σε θελω για μια info στη φωτο #3 πιος εινε ο τηπος που εμφανιζετε στο κεντρο της φωτος με μια μαβρη κυλιδα να καλυπτη τη φαστα του ???? ε Mr Adventurer
Jul 05 2008 20:56
Adventurer → amaya3
Κι εγω καλο θα ηταν να ανοιξω κανα βιβλιο για τον Σεπτεμβρη, αλλα με τετοια ζεστη με βλεπω να ανοιγω για Γεναρη :hahaha:
Σε ζηλευω γιατι Χαλκιδικη εχει εξαισιες παραλιες! Εγω οπως καθε χρονο κανονισα με δυο διαφορετικες παρεες να παω και ακυρωθηκε και με τις δυο. Το εχω αχτι μια φορα να παω διακοπες με φιλους μου κι εγω, τοσα πολλα ζηταω;:emptyonexg1:
Jul 04 2008 17:18
amaya3 → Adventurer
i like that "συναδελφισσα" αν και at the same time μου θυμιζει οτι πρεπει ν'αρχισω το διαβασμα για Σεπτεμβρη(κλαψ)...Χαλκιδικη θα παω να παριστανω το δελφινι:drink:arigatou again:) εσυ θα πας πουθενα;
Jul 04 2008 11:57
Adventurer → amaya3
Arigatou for accepting, συναδελφισσα :P Που θα πας διακοπες λες; Καλα μπανια σου ευχομαι :wooi2:
Jul 03 2008 14:24
Vegita Sempai → Adventurer
Χαχαχαχαχα.Λοιπόν,τράβα σήκω κανά κινητό κάποια στιγμή.Θα έρθει σε λίγο ο Αντώνης σπίτι για το κλασικό κάψιμο και ευκαιρία να τα πείτε.Όπως και εμείς προφανώς!!^^
Jul 02 2008 21:45
Adventurer → Vegita Sempai
Χαιρεταω κι εγω τον απλο επισκεπτη Vegita Sempai, που σε λιγο καιρο δε θα'ναι απλος επισκεπτης αλλα πτυχιουχος επισκεπτης!
Jul 02 2008 20:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed