Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Adventurer → nasia27
Οχι ρε, εγω να υπαινιχθω κατι τετοιο; Προς Θεου! Τοσο καλη και αθωα κοπελα εχω να δω απο τοτε που εβλεπα τη Lucy στο Elfen Lied!:himitsu:
Ιούν 29 2008 15:44
nasia27 → Adventurer
δλδ θες να μου πεις οτι δν ειμαι καλη κοπελα? για εξηγησε τι θες να πεις ΤΩΡΑ!!!!!!!
Ιούν 29 2008 15:24
Adventurer → nasia27
Δεσμευτηκα ηδη οτι θα κρατησω τις "δημοσιες σχεσεις" σας με τη Χρυσα μεταξυ μας, και τον λογο μου τον κραταω παντα. Για τα υπολοιπα θα δειξει :P Βεβαια τωρα θα με κανεις να καθυστερησω ακομα περισσοτερο αφου θα μου παρει κανα μισαωρο να σταματησω να γελαω με το "εγω φταιω που [B]ειμαι καλη κοπελα[/B]" [IMG]http://www.animeplanet.gr/forum/images/smiles/laughing.gif[/IMG]
Ιούν 29 2008 15:19
nasia27 → Adventurer
ε οχι και χαδι σε παρακαλω! εγω φταιω που ειμαι καλη κοπελα και δε θελω να χτυπαω τους αλλους! αντε τωρα! μωρε να μην βαλεις καποιες συγκεκριμενες φωτο θελω! τεσπα θα περιμενω δνεχω προμπ!
Ιούν 29 2008 15:05
Adventurer → nasia27
Τι θα κανεις αν τις αργησω, θα μου δωσεις κι αλλο χαδι;:Blissfull: Χθες γυρισα 5:30 σπιτι και σηκωθηκα πριν κανα διωρο και εχω να οργανωσω και ανεβασω του κοσμου τις φωτο:burningbe3: οποτε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις για τις δικες σου :uhh:
Ιούν 29 2008 15:02
nasia27 → Adventurer
λες να γινω τοσο διασημη? μη μου λες τετοια και ξερεις οτι δε μου παιρνει πολυ για να ψωνιστω!χιχι! ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ! το λεω ευγενικα δν μπορεις να πεις!
Ιούν 29 2008 14:48
Adventurer → nasia27
Μα γιατι το βλεπεις ετσι; Δεν θα ηθελες να γινεις τοσο διασημη που οπου και να πας οι αντρες θα μαζευονται γυρω σου και θα σε θαυμαζουν ενω οι γυναικες θα σου ζητανε αυτογραφο; :P
Ιούν 29 2008 14:42
nasia27 → Adventurer
ααααααααααααααααα! θελω τις φωτο γιαννη! μη γινουμε ρεζιλι plzzzzzzzzzz!
Ιούν 29 2008 10:07
Adventurer → Tamaki
Αχου, κουραγιο βρε, οπου να'ναι θα τελειωσει η εξεταστικη και μετα θα αρχισεις τις εξοδους και τα μπανια και ποιος σε σταματαει:bath: Που δουλευεις;
Εγω τελειωσα εξεταστικη πριν μερικες μερες (γραφαμε ολον τον Ιουνιο) και τωρα καλοπερναω (λεπτομερειες θα σου πω αφου τελειωσεις κι εσυ για να μη με παρεις στο κηνυγι :P ). Τωρα προπονω την ψηφιακη μου γιατι σημερα εχουμε animeeting και τη Δευτερα Cosplay Party :burningbe3:
Ιούν 28 2008 15:35
Tamaki → Adventurer
I had a week from hell.. δουλειά-σχολή για να γράψω ,σχολή για να γράψω -δουλειά..
κατά τ'άλλα είμαι μια χαρά (κομμάτια γαρ), εσύ πως τα περνάς;;
Ιούν 27 2008 21:30
Adventurer → Tamaki
Αααα, κοιταξτε, ειναι η LaRocca μαζι με το νεο μου wallpaper!:wooi2:
Τι κανεις βρε, πως τα περνας; :)
Ιούν 27 2008 20:51
Adventurer → Sunabouzu
Τι λες ρε, σιγα μην πηγαινα και στο Euro! Το κυπελο που βλεπεις στο nick μου ειναι το Μουντιαλ!!
:P Χωρις πλακα αυτο απλα συμβολιζει οτι εχω βγει πρωτος σε arcade παιχνιδια του forum (εκει πανω δεξια που λεει Arcade, εκεινα τα παιχνιδια). Χαζομαρουλες δηλαδη!
Ιούν 27 2008 19:49
Sunabouzu → Adventurer
Τι ειναι το τροπαιο διπλα στο Nick σου?
Μηπως κερδισες το euro?
Ιούν 27 2008 18:33
Tamaki → Adventurer
γειαααα σου Γιάννηηηη! :)
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/AnimePaperwallpapers_Lucky-Star_Dig.jpg[/IMG]
Ιούν 27 2008 13:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται