Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Adventurer → BarbasSs
Αα, τωρα καταλαβα γιατι μπερδευτηκες. Το θεμα ειναι απλο, η giota83 δεν την παλευει. Στις 13:25 ανοιξε θεμα στο "Anime Search/Downloads" και εσυ στις 13:30 απαντησες και της ειπες να παει στο Anime Recommendations. Οποτε αυτη τι εκανε; Στη 13:35 ανοιξε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ στο Request section του ADN οπου της απαντησα εγω και μετα ο Sponis. Tο πρωτο θεμα στο οποιο απαντησες το πηρε ο Sponis και το ενωσε με το Anime Recommendations και οπως φαινεται εβγαλε το ποστ σου αφου δε θα κολλουσε πλεον εφοσον ηταν ηδη μεσα στο Anime Recommendations (το δευτερο θεμα το κλειδωσε).
Ειναι να μεινεις μεσα; Τοτε σε παιρνω τηλεφωνο :)
Ιούλ 18 2008 14:18
BarbasSs → Adventurer
στο thread που ανοιξε η giota 83 ειχα κανει ποστ για αυτο που ρωτουσε να μπει στο anime recommendations και μετα ξανα μπηκα και το ποστ μου ηταν εκει οτα ειδα οτι εκανες και συ ποστ ελειπε το δικο μου...
οτι ναναι νταξ χεστικα στην τελικη αλλα δεν καταλαβα τι παιχτικε...
εγω οπως το κοβω μεσα θα την βγαλω...
αμα ειναι και περιμενεις μεχρι τελευταια στιγμη και δεν υπαρχει συνενοηση ετσι ειναι...
Ιούλ 18 2008 13:38
Adventurer → BarbasSs
Δεν εχω σβησει ποτε ποστ σου, ουτε νομιζω κανενας αλλος. Μηπως δεν πατηθηκε καλα το "submit reply"? Δοκιμασε να το ξαναγραψεις.
Κατα τ'αλλα ηταν να φυγω απο Θεσ/νικη νωριτερα αλλα εγιναν πραγματα με τη μετακομιση και τελικα καθισα παραπανω. Η πλακα ειναι οτι φευγω αυριο χαραματα και ξαναγυρναω Δευτερα για κατι δουλειες. Ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω να παω παραλια την Κυριακη!
Ιούλ 18 2008 13:30
Adventurer → dragoness_crysta
Ετσι μπραβο, να πας να μαυρισεις το σαβ/κο και τη Δευτερα να σε βλεπουμε ως Black_Dragoness_Crysta :bleh:
[IMG]http://img366.imageshack.us/img366/8301/blackdragonig6.jpg[/IMG]
Διακοπες παλι δεν καταφερα να παω φετος, ενα παιδι απο την παρεα μας προτεινε να παμε στο εξοχικο του στην Κερκυρα να το καψουμε κι ομως ολη η παρεα εκτος απο μενα βαριεται να παει - η απολυτη ξενερα :emptyonexg1: Τουλαχιστον απο Κατερινη που θα περασω το καλοκαιρι μπορω πολυ ευκολα να πηγαινω για μπανια.
Υποθετω οι δικες σου διακοπες θα ειναι 3-15 Αυγουστου; Πού θα πας; :)
Ιούλ 17 2008 17:55
dragoness_crysta → Adventurer
dikio exeis....to sk me vlepo na trexo gia mpanio.....na mayriso ligo apo ton hlio για να μην μαυρισω απο το κακο μου...λοοοοοοολ.....δυστυχως απο 3μεχρι 15 αυγουστου θα ειμαι εκτος αθηνων....σνιφ....θα προσπαθω ομως να ειμαι σε επαφη για τις αλυσιδες.....
εσυ τι λεει θα πας πουθενα για διακοπουλες????
Ιούλ 17 2008 11:33
Να πας να τους πεις στο αστεροσκοπειο πως οποιος δε σου φερθει καλα θα εχει να κανει μαζι μου! Τι δηλαδη, θα τους αφησω να ταραζουν τη φιλη μου;:burningbe3:
Αφου εχεις δουλεια τωρα, οκ, αλλα ελπιζω τον Αυγουστο να σε βλεπουμε συχνοτερα (αν και τοτε δε θα μπαινω εγω συχνα λογω ελλειψης DSL μεχρι τελη Αυγουστου). Τι διορια ειναι αυτη που σου εδωσαν εν τω μεταξυ, για καποια εργασια;
ΥΓ : Δουλεια-ξεδουλεια, πανε και καμια βολτα παραλια, δε χαθηκε ο κοσμος για μια μερα ;)
Ιούλ 17 2008 00:14
dragoness_crysta → Adventurer
ela vre adventurer.....distixos den exo kseskistei sta mpania...ston ypologisti mprosta eimai alla den exo xrono na mpo sto net...para mono gia na do minimata....kai na feygo...xilia sygnomi giati tora eidai kapoia kai argisa na antapokritho....doyleyo sto asteroskopeio akia me exoyn siko katse (alla pio poly katse)...giati moy exoyn dosei dioria mexri telos ioylioy...asta.....pantos tha prospatho na mpaino oso pio syxna ginetai!!!!
se eyxaristo gia to endiaferon soy!!! nasai kala!!!
Crysta
Ιούλ 16 2008 12:51
Που εισαι εσυ ρε Crysta και σε χασαμε τελειως τελευταια; Ουτε φωνη ουτε ακροαση! Θα στο συγχωρεσω μονο αν μου πεις οτι ειναι επειδη εχεις ξεσκιστει να κανεις μπανια :)
Ιούλ 16 2008 02:01
Adventurer → Erisadesu
Εγω αλλα ειδα προχθες... Αλλα θελεις να κρατησεις τη χαριτωμενη σου πλευρα κρυφη απο τον πολυ κοσμο, ετσι;:orly:
Ιούλ 15 2008 17:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται