Community Status Updates
Adventurer → Erisadesu
Παρε μερικα γατακια να εχεις :)
[url=http://www.mediafire.com/?dcmo2pzcwix]Neko-tachi.rar[/url]
Jul 15 2008 17:16
samurai_pizza_dora → Adventurer
Τις μονες εξοδους που εκανα τις εκανα στην Πατρα, απο την οποια εφυγα εν μερη γιατι με τρελανε ε ελεψη internet. Δεν μπορει για 1-2 εξοδους την ημερα να καθομαι και να κοιταζω το ταβανι, με τρελαινε! Εδω στο χωριο πολυ περιορισμενες,διοτι λειπουν οι παρεες(βαριεμαι να τεχω στο αγρινιο,αλλα οι φιλες μου δεν εχουν επιστεψει καν απο τις εξεταστικες τους)
Κατα τα αλλα βαριεμαι αφορητα... Επειδη με το φοιτητηλικι εχω ξεκουραστει τοσο πολυ, δεν μπορω να καθομαι τωρα, το βαριεμαι...(βαριεμαι τα παντα δλδ οπως παω...εχω να δω ανιμε πολυ καιρο και βαριεμαι να κανω ο,τιδηποτε απο πιανο και ζωγραφικη μεχρι καφε και να βοηθησω τους γονεις μου στη δουλεια ή να διαβασω για τη χαμενη εξεταστικη μου...δεν ειμαι καθολου καλα!)
Και στο penguin pass μην φοβασαι θα σου κλεψω παλι το ρεκορ σε λιγες μερες! :P Ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που μπορω να παιξω με την ελλειψη ποντικιου με το laptop. :hahaha:
Καλα παντως αυτος ο scrooge (ή οπως τον λενε) ειναι αλλο πραγμα! Ειπαν να μην δινουμε σημασια στα flames του,αλλα η ιδια με το ζορι συγκρατιεμαι να μην τον βρισω.-_-
Jul 12 2008 18:54
Adventurer → samurai_pizza_dora
Ισα-ισα πολυ καλα εκανες αφου το αργουσα τοσο πολυ. Να πω την αληθεια εν μερει δεν εκανα update επειδη χαλαστηκα που τωρα τελευταια εχει πεσει η συμμετοχη:uhh: Δε θα ειναι ξενερα στην μαχη για τον τιτλο του θεου των θεων μεταξυ Onizuka και Gintoki να εχουμε μονο 6-7 ψηφους;
Κατα τ'αλλα ασ'τα να πανε ειναι για μενα το καλοκαιρι που πρεπει να επιστρεφω Κατερινη : Απ'τη μια θα ειμαι παλι με τους γονεις μου, απ'την αλλη οι πιο πολλοι φιλοι μου απο εκει εχουν φυγει, κι απ'την αλλη δεν εχω DSL. Ελπιζω να τα καταφερω να επιβιωσω και αυτη τη χρονια:emptyonexg1:
Εσυ τι λεει, δεν ευχαριστιεσαι εξοδους τωρα που αρχισαν οι διακοπες σου; :)
Jul 12 2008 18:36
samurai_pizza_dora → Adventurer
Sorry που βιαστηκα να κανω update,αλλα ειδα οτι ειχε να γινει εδω και 2 μερες και πηγαιναμε για τριτη. :P Και ετσι κι'άλλιως εγω σαπιζω ολη την μερα τωρα που τελειωσα, ενω εσυ εχεις πιασει δουλεια και υπεθεσα οτι ο ελευθερος χρονος σου θα ηταν πολυ περιορισμενος. Καλα πώς θα αντέξεις χωρίς dsl? Εμενα με επιασε υστερια που δεν ειχα για 2 μερες...(ειμαι εξαρτημενη,το ξερω...-_-)
Jul 12 2008 18:15
Adventurer → BarbasSs
Το ξερω, απλα ηθελα να προλαβω να σου τα προσφερω πριν μου τα ζητησεις :P
Jul 11 2008 17:56
Adventurer → BarbasSs
Ναι, τα εχω παρει, οποτε καποια στιγμη θα στα προμηθευσω κι αυτα (αν και μαλλον δεν τα προλαβαινω για αυτην την Κυριακη).
Jul 11 2008 14:08
Anyparktos → Adventurer
Ναι γι αυτό ρωτάω...Το torrent πάει σαν καθυστέρι γμτ...Μάλλον είναι από άκυρη χώρα(λόγω twmn-vpn που έχω πιάνω καλές ταχύτητες βαλκάνια και ελλάδα)
Απλά αναρωτήθηκα μήπως μου έχουν ρίξει κόφτη γιατί έχω ρίξει λίγο upload...
Τhanx anyway man!
Jul 10 2008 14:42
Adventurer → Anyparktos
Τα ratios που κραταει το Boxtorrents? Απλα ελεγχει ποσο download και ποσο upload κανεις στα torrents σου. Δεν παιζει μεγαλο ρολο, αλλα καλο ειναι να εχεις τουλαχιστον 0.2 ratio για να κρατησεις το account.
Παντως λογικα θα επρεπε να ειχες μεγαλες ταχυτητες γιατι βλεπω 6 seeders, 2 leechers.
Jul 10 2008 14:19
Adventurer → GkLoc
Για να αλλαξεις username το ζητας απο καποιον admin, αλλα δε συνισταται γιατι ειναι μπελας, μονο αμα εισαι σιγουρος οτι θελεις να το αλλαξεις μια για παντα :nosey:
Jul 09 2008 02:32
MogDevil → Adventurer
kala re den pirazh apla para3enythka.... :P lew pios ine toutos pali alla afou eine na mhni anonimos as eine etsi ok thx for the info :P
Jul 07 2008 11:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed