Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

ααααααααααα γιαννη τι κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε! ο παναγιωτης τι κανει και αυτος? τεσπα θελω να σε πω πως εχω αναγκη το βιντεο απο το meeting καταλαβαινεις ποιο βιντεο θελω ε ? χιχιχι! ειναι αναγκη! θεμα ζωης η θανατου σε λεω! οπως μου εστειλες τα βιντεο απο το παρτυ αν μπορεις στειλε μου και αυτο! σε παρακαλω παρα πολυ! αλλα στειλε το λινκ στο [email]nasiuba@gmail.com[/email] και οχι στο αλλο! ευχαριστω!
Αύγ 06 2008 20:10
Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

ωχ τι ανταλαγμα θες βρε διαολε?
Ιούλ 31 2008 09:46
Φωτογραφία

Adventurer → nasia27

LOL, χαλαρωσε, δεν ειμαι χαζος να τους δειξω και το βιντεο με το "αλλο" φιλι. Οχι πως εχω προβλημα να το κανω, αλλα μετα θα μου ελεγαν σιγουρα να το βγαλω απο το YouTube και εκει οντως δε θα αντεχε η καρδια μου! Για την "ξαδελφικη" βλεπουμε... μπορει να κρατησω το στομα μου κλειστο με το καταλληλο ανταλλαγμα...
Ιούλ 31 2008 02:32
Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

ε μωρε πρωτα θα φρικαρουν με τον ξαδερφο μετα με το φιλι γκουχ γκουχ δε λεμε ποιανων! ε δε θα αντεξουν πολλα! πες αντεχει η καρδια σου να κανεις κατι τετοιο?
Ιούλ 31 2008 01:59
Φωτογραφία

Adventurer → nasia27

Α ετσι μου εισαι; Αν ειναι ετσι θα προσπαθησω να τις στειλουμε αυριο Πεμπτη μπας και προλαβεις να τις δεις πριν φυγεις. Αν δεν προλαβουμε ομως, για να μη στειλουμε τις φωτογραφιες και δεν τις λαβει κανενας, θα τις στειλουμε στους γονεις σου να τους εχουν παρεα. Σιγουρα και αυτοι θα εχουν να κανουν μερικα σχολια, ειδικα για μια συγκεκριμενη κοντινη με εσενα και τον "ξαδελφο" σου :P
Ιούλ 31 2008 01:50
Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

μιεεεεεεεεεχ! δν ψαρωνω αλλα ετσι οπως εκανα σε καταφερα και μου τα ειπες ολα! χιχι! και εγω παρασκευη φευγω! πφφφφφφφφ...........
Ιούλ 31 2008 01:23
Φωτογραφία

Adventurer → nasia27

Μπορεις να ξεκινησεις με το να μην ψαρωνεις τοσο ευκολα γιατι μετα δεν εχει πλακα :P Ο Παναγιωτης εχει προβληματα με το PC του κι εγω εχω αρκετα τρεχαματα αλλιως θα τις ειχαμε στειλει ηδη. Λογικα μεχρι Παρασκευη θα τις εχεις ομως, γι'αυτο τραβα κανε κανα μπανιο και μην ανησυχεις :)
Ιούλ 31 2008 01:12
Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

ελα βρε γιαννη μου αφου το ξερεις οτι τις θελω! και σου ειπα και σε παρακαλω! αντε τι αλλο να κανω?
Ιούλ 31 2008 00:56
Φωτογραφία

Adventurer → nasia27

Οι φωτο ζουνε και βασιλευουνε, καποια στιγμη θα τις γραψω σε ντιβιντι και θα τις δωσω στον Παναγιωτη ο οποιος θα στις στειλει αμεσως μολις τις λαβει (ατιμη dsl!). Βεβαια αυτη τη στιγμη βαριεεεεεμαι να τις γραφω σε ντιβιντι, και δε θυμαμαι να ειπε κανενας σε εμενα οτι τις θελει γρηγορα:yawn2:
Ιούλ 31 2008 00:49
Φωτογραφία

nasia27 → Adventurer

τσκ τσκ τσκ! πανε οι φωτο ε ?
Ιούλ 31 2008 00:36
Φωτογραφία

Adventurer → TAL

Γεια σου TAL. Κατι διαβασα σε ενα ποστ σου για Κατερινη, μηπως εισαι απο εκει; Ρωταω γιατι κι εγω ειμαι απο Κατερινη και σπουδαζω Θεσ/νικη :)
Ιούλ 25 2008 01:28
Φωτογραφία

Adventurer → SirJim

Οχι ρε συ, απλα απορια ειχα :P
Ιούλ 20 2008 01:12
Φωτογραφία

amaya3 → Adventurer

:hi:just got back only to leave again!λεπια εβγαλα αλλα επειδη η θαλασσα ποτε δεν μου φτανει φευγω για αλλες 10 μερες!(hurray) don't worry i know how you feel,δεν ζητας πολλα κ γω αυτο ζηταω...:emptyonexg1:με φιλους ποτε δεν καταφερα να παω διακοπες..ασυνεννοησια,οργανωση μηδεν κτλ so πηγαινω με τα ξαδερφια μου κ περναω τελεια!βλεπω εγινες ADN team member^^congrats!:knock-knock:
Ιούλ 19 2008 00:24
Φωτογραφία

SirJim → Adventurer

Omg... Αυτά είναι.... το w00t το'πα επειδή δεν κατάλαβα τι εννούσες και το emoticon ήταν κάτι σαν χιουμοριστική απάντηση στην Teachan :P. Δεν φαντάζομαι να πρόσβαλλα κάποιον ? Αν ναι, soz....
Ιούλ 18 2008 23:32
Φωτογραφία

Adventurer → SirJim

Επειδη δεν ξερω τι εννοεις με το "woot?:erk:" στο "Καλως Ηρθατε", απλα σχολιαζα οτι η αλληλουχια εκεινων των posts κατι μου θυμισε. Συγκεκριμενα συγκρινε [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself-100.html#post156536"]αυτο το ποστ[/URL] και το απο κατω του και [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself-134.html#post209677"]αυτο το ποστ[/URL] με το απο κατω του ;)
Ιούλ 18 2008 16:53