Community Status Updates
Erisadesu → Adventurer
ίσα ίσα εχς πολλά νευρα σήμερα.
πρέπει να κανετε ενα thread για να μπαινω να ξεσπάω
τα νεύρα μου.
είδα μονο 3 σειρες οι 2 πολύ χάλια μπάτζετ αλλά η nodame ήταν ωραία.
δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω και σε τρίτη αλυσίδα αυτά ειναι υπεραρκετά.
Aug 26 2008 19:00
Adventurer → Erisadesu
Στις καλες σου σε βλεπω εσενα σημερα, πως κι ετσι; Σου αλλαξε τα μυαλα το MPD Psycho? :P
Η ιδεα για τις αλυσιδες ηρθε στο τελειως ξεκαρφωτο εκει που μιλουσαμε με τον Cassiel, εγω του ελεγα για το ADN και για τις ανιμε αλυσιδες που ειχα κανει, αυτος μου ελεγε οτι εκεινον τον καιρο κατεβαζε j-dramas, και τελικα αποφασισαμε να συνδυασουμε τα δυο, εφοσον δεν υπηρχε κατι αναλογο στο ADN, και να που πετυχε. Μεχρι τοτε δεν ειχα παρα μονο δυο σειρες, και απο τοτε μονο μια εχω δει (Vampire Host) επειδη με επρηξ... επειδη μου την προτεινε η Animefrick.
Εσυ κοιτα να τις τελειωσεις γρηγορα γιατι το φθινοπωρο θα ερθει και δευτερος γυρος :orly:
Aug 26 2008 18:54
Erisadesu → Adventurer
λοιπόν... τελικά η ιδέα για μάγκα based jdorama ήταν πολύ καλή. φυσικά τα credits και στον φίλο μας Cassiel αλλα τελικά θα κας ειδικά με την δεύτερη αλυσίδα :), εσύ τα έχεις δει αυτά που συγκέντρωσες?
και πως σου ήρθε η ιδέα να την κανεις βασικά?
Aug 26 2008 11:59
Adventurer → d.neko-angel
Εμ βεβαια, μη δειτε εσεις τα κοριτσια εναν αντρα με αστυνομικη ή πυροσβεστικη στολη, δημιουργειτε τεχνητες λιμνες με τα σαλια σας :P
Το φοβομουν για την τιμη αλλα δε βαριεσαι, οπως ειπες θα βρειτε ενα καλο μεταχειρισμενο να κανετε τη δουλεια σας και θα ειστε μελι-γαλα. Και δεδομενης της, θρυλικης πλεον, εργασιομανιας που σε διακατεχει, προβλεπω σε κανα-δυο χρονια να μπω στο γκαραζ σου και να δω την παρακατω εικονα
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/8552/ferrari599dnekodo4.jpg[/IMG]
Aug 26 2008 01:57
Adventurer → red pyramid
Δεδομενου οτι εχω περιπου 25 σειρες στην αναμονη, περναω δυσκολες στιγμες οταν ειναι να αποφασισω ποια θα ειναι η επομενη που θα δω, κι ετσι το ψιλοριχνω στην τυχη :oo: Να εισαι σιγουρος παντως οτι θα ερθει και η σειρα της Utena συντομα, εκτος αν θελεις να την κρατησεις ολη για τον εαυτο σου :P
Aug 26 2008 01:30
d.neko-angel → Adventurer
Γιάννη thanks για το ενδιαφέρον!
όσο για το Τούτου για την επισκευή κάτι για 2500-3000 euro μας είπανε :frozen:
Τι να πω, καλά να είμαστε να δουλέψουμε να πάρουμε κάποιο άλλο και ας είναι και μεταχειρισμένο.
A! χθες ήρθαν και 2 παλικάρια της σήμανσης και μας πείραν και αποτυπώματα, και κατέληξα στην σήμανση έπρεπε να έχω κάνει καριέρα και εγώ :nbleed:
Τα καλύτερα παιδιά :P :P
Aug 25 2008 19:18
Adventurer → d.neko-angel
Πωπω ρε συ Νικολετα, τι ηταν αυτο που συνεβη με το αμαξι σας... απιστευτο μου φαινεται...:emptyonexg1: Τι να πω δεν ξερω, καλο κουραγιο σου ευχομαι.
Τουλαχιστον μετα απο ολα αυτα λειτουργει το αμαξι (εστω και αν χρειαζεται κανα χιλιαρικο για επισκευες) ή τζαμπα φαγατε τη λαχταρα;
Aug 25 2008 12:47
Ptomahawk → Adventurer
Βασικά ή Παρασκευή 22 ή Κυριακή 24 θα κάνουμε. Καλά για καφέ κανονίζεις 1 βδομάδα πριν; :P Για κυριακή το κόβω, για να έρθει και ο άλλος.
Aug 18 2008 01:59
Adventurer → Ptomahawk
Ελα ρε, αφησα το προγραμμα μου οσο πιο φλου γινοταν αλλα πλεον επρεπε να παρω μια αποφαση οποτε κανονισα ωστε να εχω την Κυριακη 24 ελευθερη για το session (κι ας εχει φορμουλα εκεινη τη μερα). Ελπιζω να μπορουμε ολοι τοτε.
Aug 18 2008 01:46
red pyramid → Adventurer
Χαχα, ευχαριστώ για το κομπ,ιμέντο ^^ η Utena τα σπάει πολύ πολύ άσχημα
αφιερωμένο
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=eVoZS9-tbxE"]YouTube - Karekano Opening Song[/URL]
Aug 15 2008 14:10
Ptomahawk → Adventurer
OK τώρα είδα ότι έκλεισε για 23. Οπότε δεν θα κάνουμε session εκείνη τη μέρα.
ή το πολύ πολύ τα κουβαλάμε εκεί :P
Aug 14 2008 19:01
Melkor → Adventurer
αραξε λιγο τα κυβικα σου εκανα πλακα. και στην τελικη, σιγα τι ειπα. καταλαβε λιγο οτι μεσα στο καλοκαιρι δεν μπορεις να εισαι τοσο τυπικος. ακομα κα ιεχεις τα 10000000 δικια
Aug 12 2008 14:26
Melkor → Adventurer
John, oi Ayu βγαζουν το Minami ke okawari οποτε αν θελεις κατεβασε το απ οαυτους
Aug 11 2008 23:22
Animefrick → Adventurer
yo!!! Τι κάνεις εσύ? που χάθηκες? ελπίζω να τα περνάς καλα!
Aug 06 2008 23:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed