Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Εχεχεχε τα πνεύματά μας πάντα θα παρακολοθούν την υπόθεση...
Feb 26 2011 17:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσε, και είμαστε αρχή ακόμα. Δλδ όταν πέσουν τα πιο βαριά τι θα γίνεται. Την Παρασκευή πάλι έκανα ιδιαίτερα, μόνο εγώ πάτησα στο μάθημα. XD Δε με χάλασε. Είπε μάλιστα ο καθηγητής πως αν είμαστε 1-2 κάθε φορά, καλύτερα, θα δούμε και περισσότερα πράγματα. Ό,τι να'ναι. Καλά, για την ώρα δεν παίζει να το πάρω απόφαση, το πολύ-πολύ αν μου τη δώσει αύριο, οπότε αν το πάρω τελικά απόφαση τελευταία στιγμή, θα σε εδώ εκεί το πιο πιθανόν. Βλέπω ότι τα [I]πνεύματά[/I] σας και από τον άλλον κόσμο παρακολουθούν κανονικότατα την πορεία της υπόθεσης.
Feb 26 2011 17:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

A ναι θυμάμαι που το διάβασα που το έλεγε-φώναζε η iristella αν θυμάμαι καλά! Ε, σπάστηκαν να μη σπαστούνε ρε συ? Εγώ έπαιζα, κι άλλοι έπαιζαν κι αυτοί που συμμετείχαν μόνο και μόνο για να νικήσουν όμως ήταν περισσότεροι, τι να πω...Άντε, μόνο και την αδερφή σου μη βγάλουν τώρα! xD
Feb 26 2011 16:46
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Κοίτα το ότι σκότωσαν αθώο, μόνος του το επιδίωκε οπότε ίσως είναι έτσι και καλύτερα. Εξάλλου φαίνεται ότι σπάστηκαν οι περισσότεροι με το θέμα αυτό. Λογικά, και οι αυτοκτονίες γι' αυτό έγιναν, αν και μάλλον είναι περισσότερο λόγω χρόνου. Ε καλά, μετά την δολοφονία του head τα πήραν όλοι. Αλλά μετά την δολοφονία μου, αν δεν γινόταν το θέμα αυτό με το "Είμαι επιθεωρητής" δεν θα ήταν έτσι πιστεύω τα πράγματα. Ακριβώς! Τουλάχιστον εσύ [I]έπαιζες [/I]. Δικαιωθήκαμε Μαρία :hero:
Feb 26 2011 16:28
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Εμείς έχουμε μια Μαρία στην τάξη, που θέλουν να τη φωνάζουν [b]μόνο[/b] Μάρω, αλλίως τα παίρνει. XD Ναι και εγώ από animeplanet. Ναι και εγώ πιο πολύ για να με βρίσκουν το κάνω, αλλά σε μερικά forum το έχουν πάρει οπότε πρέπει να επιλέξω άλλο.
Feb 26 2011 16:22
Photo

Καλά κοπελιά, άσε! όλοι αυτοκτόνησαν! Και σκότωσαν και αθώο κι αυτοκτόνησαν αθώοι κι ότι να ναι! Καλά με το που βγήκα εγώ και σκότωσαν τον head όλοι ξαφνικά snap! Και τα πήραν κι άρχισαν να κατεβάζουν χριστοπαναγίες και λυντσάρετε τον δολοφόνο σκοτώνουν εσένα και μετά σημειώνονται ομαδικές αυτοκτονίες! Κρίμα ρε συ, πολύ κρίμα! Το αστείο είναι ότι πολλοί με κορόιδευαν ή μου την έλεγαν ότι μιλάω πολύ και δεν ξέρω γω αλλά μετά όλοι μούγγα και μετά...έλεος δηλαδή, μετά εμείς φταίμε κατάλαβες?
Feb 26 2011 16:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα ρε συ, το είδα το μήνυμα απλώς επειδή τράβηξα ένα format στο laptop δε μπορώ να μπω στο hotmail (αρνείται πεισματικά να με αφήσει να απαντήσω) σε στέλνω από δω. Άχρηστοι κι αυτοί, όλα πάνω σου τ'αφήνουν, είναι και πτυχιακή δε ντρέπονται! Ε, σε καταλαβαίνω γενικότερα, και καλά κάνεις! Πάντως εγώ θα πάω κι αύριο αν είναι έλα κι εσύ! ^^ Αν είναι να ρθεις τελικά πες με ε!
Feb 26 2011 15:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Χα χα, όντως το Μαρία κάτι το κάνεις αλλά να σε πω ότι δε μ'αρέσει? Μαρία σκέτο! ^^ Αχα, από animeplanet! Κι εσύ από κεί δεν είσαι? Εννοώ θυμάμαι κάποιον από κει με το ίδιο user και να φανταστώ κι εσύ -όπως κι εγώ- χρησιμοποιείς το ίδιο username παντού (εγώ το κάνω για να μη με μπερδεύουν και να με βρίσκουν εύκολα :))
Feb 26 2011 15:49
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;472741]Ώρα να συστηθώ κι εγώ! Γειά σας, με λένε Μαρία και είμαι 20 χρονών. Πω πω, μου φαίνεται ή όλες Μαρίες είναι πια? Έχω διαβάσει πολλά post μ'αυτό το όνομα. Α ναι, επίσης αν και δε μπορώ να πω ότι δε μου αρέσει πάντως με ενοχλεί που έχω το πιο κοινό όνομα που υπάρχει. Αλλά τι να κάνω, πάλι καλά να λέω που δε με βγάλανε Μαρίκα...[/QUOTE] Τουλάχιστον εσείς μπορείτε να το αλλάξετε κάπως (Μάρω, Μαίρη). Το Γιώργος αν το αλλάξεις θα σε πάρουν με τις πέτρες. :hihi2: Welcome! ^^ Από animeplanet, σωστά;
Feb 26 2011 14:15
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Και εγώ αναρωτιόμουν πότε θα βγω :3 Καλύτερα που βγήκα να σου πω την αλήθεια, δες τι χαμός γίνεται τώρα. Μετά από εμένα και τον Lord Leon, το χάος :hero:
Feb 25 2011 07:30
Photo

Ωωω, πέθανες! Και το ξερα ότι θα σε φάνε γρήγορα-θυμάμαι το έλεγα στον αδερφό μου "να δεις που θα τη σκοτώσουν γρήγορα!" Αααααα!
Feb 25 2011 02:06
Photo

Fallen_Mpougatsa

Χα χα, αν μ'αρέσει το mahjong παίζει να δω και το anime! OK! Count me in! :)
Feb 24 2011 17:00
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Ναι και είναι απίστευτος! Σκέφτεται τόσο ήρεμα και έξυπνα που δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει!! ;) Ωραία από βδομάδα αν είναι θα πω τα παιδιά και θα σε ενημερώσω!
Feb 24 2011 16:54
Photo

Fallen_Mpougatsa

Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ! Όταν ξανασυναντηθήτε πες με! Χα χα το κατάλαβα ότι έχει κάτι να κάνει με Mahjong όταν είδα τις φωτογραφίες του χαρακτήρα! Να φανταστώ ο χαρακτήρας είναι αυτός που δίνει τον τίτλο στο anime?
Feb 24 2011 16:52
Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Εμ, πρέπει για... να μαζευόμαστε σιγά-σιγά άτομα. Αν είναι θα κανονίσω με τον Kenny κανά παιχνίδι, οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορείς πολύ ευχαρίστως να μάθεις!! ;) Btw, ο τύπος που έχω στο "μια νύχτα πέφτει" είναι από το Akagi (ανιμε το οποίο μιλάει αποκλειστικά για Mahjong) :P
Feb 24 2011 16:48