Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σοβαρά, είτε αρέσει το rp σε κάποιον είτε όχι μη δίνεις σημασία. Κι εγώ θα μπορούσα να γράχω για αρκετούς εκεί μέρα, αλλά δικαίωμά τους να παίζουν όπως θέλουνε. Στο κάτω-κάτω γιατί να στερήσεις στον άλλον τη χαρά του παιχνιδιού. Ας ανοίξει η γενική συζήτηση και έχω πολλά να γράψω.
Anyway, είναι παιχνίδι που δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα ουσιαστικό για να διαλέψεις ποιος νομίζεις ότι πρέπει να φύγει. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι πιο πολύ σαν big brother είναι παρά εξιχνίαση μυστηρίου and that's all.
Feb 22 2011 21:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε άσε, τον άκουσε τον καθηγητή! Βουγούκλο τον είπε τον άνθρωπο...καλά όχι και πολύ άνθρωπο! xD Καλά, ότι σε εμπνέει ο Neuro φαίνεται, έχει ρέντα! Πάντως χαίρομαι που δεν ήσουν εσύ η αδερφή σου και η Anelis οι μόνοι που εκτιμήσατε το rp μου αν και είμαι σίγουρη ότι τσάτισα και πολλούς εκεί μέσα αλλά τι να κάνωωω...Το ήθελα πειστικοοοοό!:emptyonexg1:
Feb 22 2011 21:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Ο Νeuro με εμπνέει, αν και μου φαίνεται πως τον βγάζω αρκετά OOC ώρες-ώρες. Τουλάχιστοον χαίρομαι που σ' άρεσε, σε παρακαλώ όμως, πρόσεχε και λίγο το πτώμα σου γιατί δεν το βλέπω καλά.
Feb 22 2011 21:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ανεστία, γράφεις σήμερα λέμε! Ραπουνζέλ, ξανθομαλλούσα κοπελιά, -ούτε στον θάνατο δε βρίσκει ηρεμία ο καμένος- και το σχόλειο για τα ράμεν...Πεθαίνω μιλάμε!Καλά, γενικότερα σ'όλο το post πέθανα -εκτός κι αν η άγνοια είναι το μεσσαίο σας όνομα, έλεος- αλλά δεν ξέρω, γράφεις!
Feb 22 2011 21:15
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Α α α α α. . . [SPOILER]Ναι σωστά, αού αυτή ήταν το mononoke...[/SPOILER]
Feb 21 2011 17:45
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
[spoiler]Εκείνη ήταν ερωτευμένη, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιούσε, όπως έκανε και με τις άλλες αναμνήσεις της. Η συγκεκριμένη ιστορία μ'άρεσε πολύ. Στο τέλος ήταν που τον ευχαριστούσε που θα την απελευθερώσει και το βρήκε σαν μια εξιλέωση από αυτόν τον άεναο κύκλο από αναμνήσεις και τύψεις. Και τη σκοτώνει. Δεν το δείχνει αλλά υπονοείται. Είναι φανερό νομίζω. [/spoiler]
Feb 21 2011 17:29
Λες εκείνο με τις μάσκες; Και εκείνη που βρισκόταν συνέχεια στο ίδιο πρωί στην ίδια κουζίνα;
Feb 21 2011 17:18
Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου! Απλώς ένα δεν κατάλαβα στην ιστορία με την κοπελιά που σκότωσε τους πάντες αλλά τελικά σκότωσε μόνο τον εαυτό της αλλά τελικά έφυγε...Ήταν ο kusuriuri ρωτευμένος μαζί της? Τι λέω επειδή απ'την αρχή του έφερνε στην "mononoke killer" μορφή του και στο τέλος είχε και την πίπα που κάπνιζε το mononoke που υποτίθεται την ερωτεύτηκε...
Feb 21 2011 17:08
Εμ στο είπα δε θα απογοητευτείς. Η σειρά είναι πολύπλευρη, πανέξυπνη, έχει πολύ τροφή για σκέψη και τα μυστήρια είναι θεϊκά, καθώς ξεδιπλώνονται με υπέροχο τρόπο. Και πολλά άλλα...
Σπάνια διαμάντια. :P
Feb 21 2011 17:03
Πολύ ωραίο ήταν! Ναι, το τελείωσα εννοείται, εχθές το άρχισα εχθές το ξεπάστρεψα!Μ'άρεσε αρκετά και ήταν πολύ ωραίο που μετ΄σ πήγε "στο μέλλον" -αν και για εμάς ήταν ακόμα παρελθόν- και που είχε τα ίδια άτομα με το πρώτο bake neko. Καθώς και το γεγονός ότι ο kusuriuri δε μεγαλώνει! :)
Feb 21 2011 16:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed