Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Χμ, καλά μπορώ να πω! Αν και σήμερα δεν πήγαμε πουθενά λόγω του κρύου :( το Σαββατοκύριακό μου τουλάχιστον ήτανε μια χαρά! Άσε που σήμερα χιονίζει κιόλας, yay! ...Αχ, πανεπιστήμιο πάλι τώρα...xD the bane of my existence! Αλλά εντάξει, σοβαρά τώρα, μ'αρέσει απλώς καταλαβαίνεις, βαριέμαι του θανατά... Εσύ πως τα πέρασες? Πήγατε καμιά βολτίτσα?
Mar 07 2011 17:06
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

νταξει ναι! Εχεις δικιο! πως περασες το τριημερο?
Mar 07 2011 16:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Όχι, δε μου φάνηκε καθόλου κάπως, απλώς ένιωσα πως χαλάστηκες μ'αυτό που γινόταν και ρε συ μην χαλιέσαι επειδή κάποιοι είναι "χαζοί" κι ενδιαφέρονται περισσότερο να κερδίσουν παρά να παίξουν. Λες και είναι τίποτα φοβερό...Τεσπα, γι αυτό σε είπα μην χαλιέσαι, στο κάτω κάτω εσύ έπαιξες σύμφωνα με τους κανόνες και το θέμα είναι να το ευχαριτιέσαι! ^^
Mar 07 2011 16:49
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

σορρυ αν φανηκε καπως το ποστ μου! Απλα με ενοχλησε ενα ποστ ''περι εξυπναδας'' Νταξει τωρα μια χαρα ειμαι xD! Πως περασες το τριημερο?
Mar 07 2011 16:44
Photo

Anelis → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχαχα μακάρι να έκανα πλάκα, βλέπεις τρελά πράγματα σε αυτό το φόρουμ ανά καιρούς!!
Mar 04 2011 16:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Πλάκα κάνεις? Πω πω, αμάν κι αυτοί...Το είπα βασικά γιατί κι εγώ έτσι λειτουργώ...Τι να πεις όμως, I respect your wishes! ^^
Mar 04 2011 16:13
Photo

Anelis → Fallen_Mpougatsa

Νιαχ, μην το λες παραέξω αυτό με την ειρωνεία, κάποια μικρούλια έχουν πρόβλημα με αυτό και με κράζουν XD Thankies though miss!!
Mar 04 2011 16:01
Photo

croco~boy → Fallen_Mpougatsa

Στο Profile του πρεπει να το στειλεις για να το δει! Οσο για την αντωνυμια σου απαντησα ηδη! Η προταση του jorg δεν περιελαμβανε το ουσιαστικο "αποψη",
Mar 03 2011 23:18
Photo

Fallen_Mpougatsa

Noooooooooo! Master, not you, too! No...Snifffffffffff... Αχεμ, στα δικά μας...Πλάκα με κάνεις? Ότι έχετε μάθει μέχρι τώρα? Πω πω μεγάλο παλούκι ρε συ! Μπράβο όμως, έτσι και την ολοκληρώσεις και καλή δύναμη! Σίγουρα την χρειάζεσαι!
Mar 03 2011 22:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Α, δε σου είπαν τα νέα. Αφού έφυγες για τον άλλον κόσμο τα έπαιξε γιατί δεν είχε τη δόση του από ράμεν και θες η λύπη για τον θάνατό σου, θες ότι δεν αξιώθηκε να το κάνει μόνος, θες αυτά που έβλεπε εκεί μέσα, αυτοκτόνησε τρία βράδια αργότερα. Μπορείς ν' αρχίσεις να ψάνχεις τον Αφέντη σου να μας κάνει παρέα. Υποτίθεται πως είναι όλες οι γνώσεις που αποκτήσαμε ως τώρα σ' εφαρμογή. :hahaha: Εδώ γελάμε. Γενικά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο wordpress από το μηδέν (γραφιστικό κομμάτι htm, css), και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε από την αρχή το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα (php, δεν την χωνεύω και πρέπει να την υποστώ σε 2 μαθήματα γιατί χωρίς αυτήν δεν γίνεται). Και φυσικά να μην ξεχνάμε την javascript που δεν πρέπει να λείπει από μέσα :hahaha:
Mar 03 2011 22:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh, welcome to hell darling~! Would you like a cup of tea? I'm sure master would want me to be courteous no matter where... Ωχ ωχ ωχ, αυτοί οι συμμαθητές θα σε φάνε... σε ποιο μάθημα είπαμε η εργασία?
Mar 03 2011 21:42
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσε, μ' έφαγε το ίδιο μου το παιδί μου. :hahaha: Παράπονο δεν έχω πάντως. Ειδικά στον τελευταίο γύρο που ήξερα πως θα φύγω το καταχάρηκα το παιχνίδι. Τελικά η καλύτερη φάση είναι όταν έρχεται η ώρα σου. Και ήρθα να σας κάνω παρέα στην Κόλαση πουλάκια μου, θα περάσουμε καλά :hahaha: Και στα δύο πήγαινε :tensai:
Mar 03 2011 21:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρεπιμπτόντως...πέθανες...^^ Άντε ωραία, καλή επιτυχία! Ωχ, με ποια έννοια ότι να ναι? Σε επίπεδο μαθήματος ή μαθητών?
Mar 03 2011 14:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, οκ είμαι σε γενικές γραμμές. Σήμερα παραδίδω το πρώτο κομμάτι, οπότε θα δείξει. Να δούμε και πώς θα πάμε από εδώ και πέρα γιατι τα πράγματα είναι ό,τι να 'ναι.
Mar 03 2011 09:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Ho ho ho, thank you! I am sure he would! Just like Cthulu! ^^
Mar 02 2011 23:04