Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa

Πω πω, πρέπει να μιλάμε για μεγάλο κάψιμο! Αλήθεια, πρέπει να με μάθετε κι εμένα! Πάντα ήθελα αλλά πάντα τεμπέλιαζα... :)
Φεβ 24 2011 16:44
Φωτογραφία

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Χεχε, βασικά αυτός μου έμαθε... :P Ναι πάλι καλά είναι κοντά στην Κατερίνη και μπορεί και έρχεται! ;) Γενικά μαζευόμαστε μια παρέα 4 ατόμων και καιγόμαστε μέχρι το πρωί! :P
Φεβ 24 2011 16:41
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa

Ε, εντάξει τότε, στάνταρ κατάλαβα ποιος είσαι και που γνωριστήκαμε κιόλας! Καλά, μη νομίζεις, μια φορά συναντηθήκαμε απλώς σε λέω, θυμάμαι καλά! ^^ Άσε ναι, στρατεύτηκε και ούτε κι αυτός το θεωρεί καλό! xD Τουλάχιστον τον βάλανε σε κάτι κοντά σ'αυρό που κάνει! Α, εσύ είσαι αυτός με το mahjong! Μας είχε πει ότι κάποιος του είχε μάθει και παίζανε!
Φεβ 24 2011 16:36
Φωτογραφία

Χεχε!! Ναι κατάλαβα. Ο Γιάννης είναι σαν αδερφός μου!! ;) Έχουμε λιώσει ατελείωτες ώρες και μέρες μαζί!! :P Κρίμα που είναι στρατό τώρα. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα για να παίξουμε κανά Mahjong :p
Φεβ 24 2011 16:32
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Χα χα ναι, σίγουρα! Αν ξές και τον John Maths τότε σίγουρα! Τον λέω έτσι γιατί είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ποιον Γιαννη λέω, ε!
Φεβ 24 2011 16:31
Φωτογραφία

Yup! Άγγελο με λένε, και ναι φοράω και γυαλιά!!! Ε τότε σίγουρα θα σε έχω πετύχει. xD
Φεβ 24 2011 16:25
Φωτογραφία

Πώς σε λένε-Άγγελο (γι αυτό και το username)? Είμαι καλή με ονόματα, don't fret. Φοράς και γυαλιά? Καλά πλάκα κάνεις! Κι έχω πάει πολλές Δάδα -ειδικά στα meeting- αλλά ποτέ δεν έχω πάει στο bar! xD
Φεβ 24 2011 16:18
Φωτογραφία

Χαχαχα!! Ωρε λες? Γενικά είναι τόσα πολλά άτομα στις συναντήσεις που τώρα δε μπορώ να θυμηθώ! Ναι έχω μακρυά μαλλιά ξανθά! :P Ο αδερφός μου δουλεύει στην Δάδα barman! Αλλά ναι δεν μοιάζουμε...(έχει και αυτός μακρύ μαλλί, αλλά ίσιο).
Φεβ 24 2011 15:27
Φωτογραφία

Χα χα, ναι εγώ είμαι το Αγίο Πνεύμα! Δεν ξέρω, νομίζω με έχεις πετύχει αν είσαι αυτός που με είπαν τα κορίτσια-ένας ξανθός με αλογοουρά. Αν έχεις κι έναν αδερφό που δε σε μοιάζει πολύ τότε σίγουρα έχουμε γνωριστεί και δεν το ξέρουμε! XD
Φεβ 24 2011 15:25
Φωτογραφία

Zura, Kai and you είστε η αγία τριάδα να φανταστώ? Πως και δεν σας έχω πετύχει σε καμιά συνάντηση στην Θεσ/νίκη? :P
Φεβ 24 2011 14:13
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά, έτυχε και μου έδωσαν ένα κουπόνι για έκπτωση από το bookdepository και είχε έκπτωση ήδη και στα 2 και είπα, αν είναι να τα πάρω, θα τα πάρω τώρα. Όντως, όχι μόνο θα τραβούσα τα μαλλιά μου, αλλά θα χτυπούσα και το κεφάλι μου στον τοίχο.
Φεβ 24 2011 00:20
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, no, σε περίμενα βρε! Πάντως σοβαρά τώρα, να σαι καλά που τα παίρνεις κι εσύ γιατί εγώ δεν είμαι σε θέση...Αχ πολύ χαίρομαι! Πω πω αν τελικά το έπαιρνες στα Γερμανικά θα έπεφτε πολύ γέλιο! ...Και μετά θα είχες όλο το δίκιο να τραβάς τα μαλλιά σου όσο θες! XD
Φεβ 23 2011 23:41
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσχετο, σήμερα έκανα order τα Kurogane 3+4, ευτυχώς δεν έκανα για άλλη μια φορά βλακεία, κόντεψα να πάρω το 4α στα Γερμανικά XD Τσέκαρα τα εξώφυλλα επίσης για να μην πάρω πάλι το Imon και λογικά αυτή τη φορά θα το διαβάσουμε επιτέλους. Εκτός κι αν δεν άντεξες και το έχεις διαβάσει ήδη XD
Φεβ 23 2011 23:36
Φωτογραφία

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

ευχαριστω για τις προτασεις, Μολις τελειωσουν οι υποχρεωσεις μου θα τα κοιταξω.
Φεβ 22 2011 22:23
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Λοιπόν, να σκεφτώ...Επειδή δεν είμαι πολύ των anime και προτιμώ τα manga (για αυτό με το που ανέφερες OP κατευθείαν αναφέρθηκα στο manga) Ayakashi Samurai Horror Stories (μη μπερδευτείς με το σκέτο Ayakashi xD) και μετά τη συνέχεια μιας από τις ιστορίες του, το Mononoke που είναι πολύ ενδιαφέρον εξίσου. Εννοείται ότι πρέπει να δεις αν δεν έχεις δει το Elfen Lied το οποίο τρελάθηκα όταν το είχα δει -ε, έχει καιρό-. Τώρα κάποιο άλλο...Πες μου τι έχεις ήδη δει να σε πω...
Φεβ 22 2011 21:58