Community Status Updates
Kenobi-sensei → Lord Leon
σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Βtw έχει βγει και παιχνίδι spawn πριν κάποια χρόνια αν δε νκάνω λάθος και ήθελα να το νοικιάσω αλλά δεν μου το δίνανε λόγω ηλικίας:@.θέλω πάντως να διαβάσω και τα κόμιξ της dc και της marvel όπως και allan moore(έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το from hell) και frank miller(oi ταινίες στα graphin novel του ήταν πάρα πολύ ωραίες γιατι όχι και τα ίδα).το μόνο θέμα είναι οτί πλήν των 2(miller,moore) αυτών τα άλλα είναι δύσκολο να τα βρεις συγκεντρωμένα ή από της άρχη .άρα με βλέπω να πηγαίνω στη λύση του download
Sep 29 2010 07:31
Lord Leon → Kenobi-sensei
Χαιρετε! Προσωπικά χρησιμοποιησα κλασικά torrent sites όπως Piratebay kai Isohunt. Αυτή τη στιγμή είναι κάπου στο 180 οπότε θα το βρεις λογικά ως Spawn the series 0-50, Spawn the series 51-100,Spawn the series101-150, Spawn the series 151-up to date. Παράλληλα κάθε ένας από τους τέσσερεις φακέλους θα έχει και τα spεcials spin offs etc. Δεν είναι απαραίτητα και τόσο στην ιστορία, αλλά εχουν κάποια καλές ιστορίες και βέβαια μερικά θεικο σχεδιο. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου (όπως θα έλεγαν και στο τελεμάρκετινγκ) πρόκειται να διαβάσεις το κόμικ που διαμόρφωσε και έκανε γνωστή την image comics, και την έφερε τόσο ψηλά που αναγκασε τους κολοσσούς marvel kai DC να αλλάξουν το στυλ σχεδίου τους και να τη μιμηθουν ως και τα σήμερα. Δε θα ήταν υπερβολή. να πω οτι άλλαξε την ιστορία στα δυτικά κομιξ τα 90'ς :)
Sep 29 2010 05:46
Kenobi-sensei → Lord Leon
ξέρεις κανα site ποτ μπορώ να διαβάσω το spawn ή που μπορώ να το βρώ thnx
Sep 29 2010 01:42
Lord Leon → mono
Μα τον τουτατή θα σας κάνω δωρο ενα μενιρ. Υποκλίνομαι σφουγγαρίζοντας με τα μαλλιά μου το πάτωμα.
Πα να τα δω μόλις γυρίσω από το κουρεμα.
Sep 28 2010 17:00
mono → Lord Leon
Βρήκα αυτό με τις κατσίκες ~χαχαχαχχα~
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3202&page=1872[/url]
Ήταν μετά από πολιτική συζήτηση που είχαν οξυνθεί τα πνέυματα, οπότε το ρίξαμε στη μ@λακία XD
Εντάξει τα σπάω, βρήκα και το άλλο...
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3202&page=2275[/url]
Το gintama είναι shounen και έχουν βγει 200 επισόδεια αλλά είναι περισσότερο χιουμοριστικό...Έχουμε και subforum εδώ πέρα...Η σειρά είναι επική απλά, εδώ στο φόρουμ έχει φανατικούς υποστηρικτές :P
Sep 28 2010 16:57
Lord Leon → mono
Don't worry, εγώ ξέχασα και που ρώτησα! :Ρ
Αν θυμόσουν περιπου ποτε τα κανατε, ειναι τρια λεπτα υποθεση με το search post. Αν δε θυμασαι ημεριομηνια γάμα το, ξέχνα κι οτι ρωτησα :)
Επειδή ειμαι εγω αριθμομνημων καμια φορά νομίζω ότι ειναι και ολοι οι άλλοι!
Θενξ το φχαριστηθηκα το ποστ ειναι η αλήθεια, και μου βγηκε και λίγο γκρινια με τις "έτοιμες λυσεις".
Εχω ένα θέμα με αυτές αλλα anyway.
Οχι δεν εχω δει αν και το χει παρει πολλές φορες το ματι μου. το προτείνεις να υποθέσω. Οκ τότε θα μπει στην "to do" list μου.
Sep 28 2010 16:33
mono → Lord Leon
Έλα σόρυ ξεχάστηκα να απαντήσω :P
Αυτά είναι κάπου θαμμένα στην τρύπα, που να τα βρω μέσα σε τόσες χιλιάδες posts :hihi2:
Παντως παρόλο που δεν βλέπω one piece( βασικά δεν βλέπω κανένα από τα μεγάλα shounen) και εμένα μου άρεσε η ανάλυση που έκανες στον luffy :P
Gintama έχεις δει?
Sep 28 2010 16:05
Lord Leon → Warchief
απιο αυτά που ψιλοδιάβασα νομίζω οτι μονο εσυ και ο d.dgragon διαβάζετε και λίγο παραπέρα από τα προφανή, και χαιρομαι για το πολύ νεαρό της ηλικίας σας. τενκιου
Sep 28 2010 01:27
Warchief → Lord Leon
Δεν το γράφω στο thread επειδή είναι ψιλο-offtopic, αλλά συγχαρητήρια για την ανάλυση του Luffy :P
Sep 28 2010 01:13
mono → Lord Leon
Έχεις πιάσει το νόημα :hihi2:
Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με κρατάνε ακόμα εδώ :P Πού να δεις goat appreciation day στην black hole που έχουμε κάνει με την anelis ή τη batman is gay day...Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγγίζουμε το epic fail ορισμένες φορές αλλά έχουμε και epic win στιγμές :joyful:
Sep 26 2010 12:46
Lord Leon → mono
Yeap το είδα το θρεντ. με ακουγαν χτες το βραδυ οι γειτονες. Αλλά θεώρησα οτι αυτο ήτο πολύ ανωτερο απο κατι άλλα δευτεροκλασάτα που φιλοξενουνται. Δωσαν όλοι ρέστα.
Βασικα από ότι έχω δει μεσα σε ενα μήνα, anelis warchief D.Dragon kai erisabesu δεν ειναι να χανεις σχολιο τους. Oπως πάνε θα κανω sixpack.
Sep 26 2010 12:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed