Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Yoruichi

Καλημέρα1 [QUOTE]Αθηνα, ευελπιστω να φυγω μεσα στα επομενα 2-3 χρονια τωρα για που μην ρωτησετε γτ παιζει απλα να παρω τα βουνα[/QUOTE] Ρωτάω εγώ! Για να πάρω καμια ιδεα. Εγώ Βαρκελώνη σκεφτομαι και προσπαθώ να μαζεψω λεφτά. Από ελλάδα ναυπλιο ισως.
Oct 01 2010 10:31
Photo

Lord Leon → Kenobi-sensei

Μα βεβαιως! Και πολύ σύντομα μάλιστα. Αν και αν παρατηρήσεις ΠΟΤΕ μειώνονται θα το βρεις και μονος σου. Αλλα ας μη σου καψω το κεφάλι, απολαυσε το μονος σου! ;)
Sep 30 2010 00:22
Photo

Kenobi-sensei → Lord Leon

έχω διαβάσει 3 κεφάλαια μέχρι στιγμής από το spawn kαι θέλω να κάνω μια ερώτηση τα νούμερα 9¨99 9432 κλπ τα εξηγεί μετά τη σημαίνουν?
Sep 29 2010 23:52
Photo

Lady_Vamp → Lord Leon

me 2. :p
Sep 29 2010 22:47
Photo

CBR einai katebase to Cdisplay kai eisai comple
Sep 29 2010 20:06
Photo

Kenobi-sensei → Lord Leon

κατέβασα από το isohunt ένα αρχείο με το όνομα spawn series 1-90 και είναι σε ένα άρχει cvr(δεν ξέρω τι είναι αυτό)
Sep 29 2010 20:02
Photo

Lord Leon → mono

Νοpe. Lifoland. Αλλά ήταν σαν την εκπαιδευση του λουφυ. Εμαθα να γραφω καλα, και να μην χαμπαριάζω. Ετσι ειναι οι ζουγκλες ;) Για τα άλλα τι να σου πω. μπορει να γνωρισω κανενα στο παρτυ οπότε θα εχω εντυπωσεις. Αλλα λιγο πολύ μαντευω. και συνηθως πεφτω μεσα.
Sep 29 2010 11:12
Photo

mono → Lord Leon

Πού ήσουν καλέ? Στο phorum.gr? :P Κοίτα και εγώ μπαίνω σε τέτοια φόρα αλλά περισσότερο για το γέλιο της υπόθεσης και όχι για να τα κάνω "στέκι". Εδώ η φάση είναι αλλιώς γιατί είναι και συγκεκριμένο το αντικείμενο οπότε δεν μπαίνει και τόσος κόσμος που να γίνεται η κατάσταση ανεξέλεγκτη...Αλλά μην νομίζεις...Υπήρχαν περίοδοι που δεν τολμούσε να μιλήσει κάποιος καινούριος ή έπεφτε ατελείωτο bullying/trolling. Ευτυχώς αυτά έχουν αλλάξει. Και για πολιτικά κατά καιρούς έχουν γίνει μάχες εδικά το Δεκέμβριο του 2008, καταλαβαίνεις...Απλά νομίζω ότι και εμείς όπως και παντού στο νετ δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την ανωνυμία του καθένα που τον κάνει να λέει ότι κατεβάζει η κούτρα του :P Κατα τάλλα αν το πάρεις στην πλάκα, περνάς καλύτερα άσχετο αν εγώ λόγω ιδιοσυγκρασίας έχω μερικά θέματα που είναι κόκκινο πανί :P Είναι που και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε αναπτύξει φιλίες οπότε θα το σκεφτείς 2 φορές πριν αρχίσεις τα μπινελίκια XD Η άποψη μου (μεταξύ μας :P ) είναι ότι από καιρό σε καιρό κανα flame/trolling/spaming βγάζει και το γέλιο του αρκεί να μην γίνεται επί του προσωπικού που αναπόφευκτα γίνεται γιατί όπως σου είπα αρκετοί γνωριζόμαστε προσωπικά και εκτός από φιλίες έχουν αναπτυχθεί και αντιπάθειες :/ Από κει και πέρα το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη χιούμορ αρκετών... Αυτά είναι.Μαθήματα anime.gr 101 XD
Sep 29 2010 10:49
Photo

Lord Leon → Lady_Vamp

me likey Yoruichi. 1st comment.
Sep 29 2010 10:22
Photo

Lord Leon → mono

Hun, you don't know where I've been... Oχι ψωνιστικα or smthing, αλλά ξέρεις τι ειναι να εισαι σε φορουμ 3,5 χρονια που ουσιαστικά δεν υπηρχε moderator; να εχουν καταστραγηθει ολοι οι κανονες; Να τρωει καποιος απο καποια χυλοπιτα και να βγαζει ποστ με το κινητο της, Να διαφημιζονται dildos, να γινεται της αντιγραφης το καγκελο; Να εμφανιζεται ενας αντμιν καθε του αγιου φουφουτου και να σβηνει καποιον μαζι με ολα τα ποστ του (400κατι τον αριθμο) επειδη τον εκραζε για κατι κομματικά; Ασε σου λεω μια χαρα ειστε εδω. δεν λέω φυσικά να μην διεκδικει καποιος βελτιωσεις, ουτε να μην στελνει ραπορτο οταν κατι παει στραβα, αλλα νομιζω οτι παραπαραπονιεστε μερικες φορες ενω αλλου γινεται της ποπης. Τουλαχιστον εδω δεν εχετε ιδιαιτερα πολιτικα ποδοσφαιρικα, και πεφτουλες. Και οι κοντρες μεταξυ σας ειναι πολυ λαιτ... Μια χαρα. εγω μετα απο αυτα που ειδα αλλου λεω να αραξω. ετσι κι αλλιως εχω γινει πολυ χοντροπετσος και σουρεαλ πλεον.
Sep 29 2010 10:20
Photo

mono → Lord Leon

Μου ρθε μια φλασιά για το πού περίπου βρίσκονταν :hihi2: Thnx για το req :gotit: And btw μόνο αν είσαι φαν του σουρεαλισμού επιβιώνεις εδώ μέσα :burningbe3:
Sep 29 2010 10:00
Photo

Lord Leon → mono

all the money σε λέω, τρελό σπαμαρισμα. me likey! Και παλι ευχαριστω για το κερασμα, ήταν παλλικαριά! :)
Sep 29 2010 09:53
Photo

Marvel και DC είναι άπειρα. πρέπει να εχει ατελειωτο ελευθερο χρονο. Μουρ και μιλλερ εχουν συγκεκριμενες δουλειες. ξεκινα απο εκει που ξεκινησαμε ολοι (The Watchmen, Sin city) Και σιγα σιγά θα τα βρισκεις μονος σου και τα υπόλοιπα. Στη δικιά μου γενια περα απο κλασικα αστεριξ, μικυ μαους ποπαϋ και τέτοια, όλοι ξεκινησαμε με marvel kai dc (spiderman souperman) με τις αθλιες τοτε εκδοσεις "καμπανας". Σε αυτά είχαμε προσβαση, αυτά μαθαμε, αυτά μας άνοιξαν δρομο για τα υπολοιπα και ειναι μια ρομαντικη αναμνηση. Αν θες τη γνωμη μου παντως δεν ειναι καλυτερα απο τα άλλα που είπαμε, (σε σχεδιο αξιζουν καποια συλλεκτικα του μπατμαν και οτι έχει κανει ο θεος madureira στους x-men). Καλή Αναγνωση! Υ.Γ. το 300 του Μιλλερ ειναι ωραια δουλεια (ασχετα απο την ταινια) και εχει πλακα που το χρωμα νομιζω το εχει βαλει... η γυναικα του! :)
Sep 29 2010 09:50