Community Status Updates
Lord Leon → iristella
Αλο! το ρωταω και σε σενα μηπως ξέρεις. Η ταινια που ανεφερε o Vetus απο το locke (βλ. αβαταρ) με τα καρφια τύπου iron maiden κτλ. θυμασαι τίτλο; και μηπως ξερεις που μπορω να τη βρω;
Sep 24 2010 16:29
Lord Leon
→
Vetus
[QUOTE]Αν και σε χαρακτηριστική σκηνή όπου δεν θυμάμαι τώρα ποιός είχε τρυπηθεί από ένα μηχάνημα με καρφιά έπαθα την πλάκα μου. Παρόλα αυτά δεν έκλεισα ούτε τα μάτια μου, ούτε έκλαψα, ούτε έβλεπα εφιάλτες, ούτε μου προκάλεσε ψυχικό τραύμα, ούτε τίποτα τέτοια. Απλά ήμουν με το στόμα ανοιχτό με την έκφραση στο πρόσωπό μου να γράφει "Μα τι γίνεται εδώ;". Φυσικά τότε δεν συγκράτησα τον τίτλο του εν λόγω anime γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μετά από χρόνια σε συζύτηση για αναζητήσεις τίτλων anime στο γειτονικό forum κάποιο άτομο μου είπε τον τίτλο. Κι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου όταν πριν μερικούς μήνες βγήκε επιτέλους fansub της ταινίας αυτής (έχουν βγει κι άλλες ταινίες κι ova με το Locke the Superman) με ιαπωνικό audio κι αγγλικούς υπότιτλους.[/QUOTE]
Ναι, ειχε ερθει μεταγλωττισμένο στα ελληνικά (ήταν 2-3 βιντεοκασετες). Αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο. Μήπως μπορεις να βοηθήσεις γιατι δεν εχω βρει ακομη τη συκγακριμενη; (αυτή με τα καρφια)
Πληηηηηηζζζζζ;
Sep 24 2010 16:17
Lord Leon → Anelis
μανγκα δεν διαβασα ποτέ σε αυτό αλλα έτσι κι αλλιώς ειναι απο αυτά που κατα τη γνωμη μου, η θα σε κερδισει απο την αρχη (1 ως 3 επεισοδια) ή καθολου. και συνηθως σε κερδιζει
Sep 21 2010 16:04
Anelis → Lord Leon
Really? Θυμάμαι είχα πιάσει μια φορά το manga του και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Αν είναι αυτό που θυμάμαι δηλαδή μου είχε φανεί σαν πιο ..μ.. περίεργο blade of the immortal.
Sep 21 2010 15:33
Lord Leon → Anelis
Αφού ψάχνεις κάτι νέο να δεις προτείνω ανεπιφύλακτα Basilisk. ΔΕΝ είναι mecha ουτε χαρωπο ουτε χιουμοριστικό, αλλα για οσο διαρκεσουν τα λίγα επεισοδια του, υποψιαζομαι οτι δεν θα θες να δεις τιποτα άλλο. (ισως οτι καλυτερο εχω δει απο πλευρας ατμοσφαιρας και ψυχογραφηματος, και εχει παρα πολλους φανατικους αν σκεφτεις το ποσο λιγο κρατησε)
Sep 21 2010 15:28
Anelis → Lord Leon
Ε 'νταααξ μωρέ η κοπέλα μπορεί να είχε καταρράκτη, αστιγματισμό και μυωπία... you never know!
Sep 19 2010 20:43
Lord Leon → Anelis
Δηλαδή ψέμα ήταν οτι μπερδευε τους λυκους με τις γιαγιαδες; O tempora o mores! ουτε τη γιαγια σου δεν μπορεις να εμπιστευτείς τη σήμερον ημερα...
Sep 19 2010 20:36
Anelis → Lord Leon
Η καθυστερημένη; Oh dear, εννοείς την κοκκινοσκουφίτσα στη sig μου; Μάθε ότι είναι απόφοιτος του Harvard με 25 ειδικότητες, χμφ!
Homemade δεν είναι, but thank you anyway.
Sep 19 2010 20:29
Lord Leon → Anelis
κατάλαβα κι εσεις απο το καιημπριτζ ε; τι τιμή!
Χμ, η απάντηση ειναι μαλλον αυτοί που τον κανουν πλούσιο but anyway you have a point there.
και η καθυστερημένη με τα κοκκινα και τη λυκανθρωπίαση ειναι καλή φάση. και φαινεται και homemade
Sep 19 2010 20:25
Anelis → Lord Leon
Well Bono is a pretentious hipster rockstar, who cares what he thinks :P
Sep 19 2010 20:07
Lord Leon → Anelis
+1
επειδή μου αρέσει η εκλεπτυσμένη ειρωνία
(και τα ζομπι που κυνηγανε ντοματες)
Sep 19 2010 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed