Community Status Updates
Lord Leon → didimakia
:thatsit: εγκζακτλυ! Για αυτο το γουσταρα κι εγω. μεχρι να το βαρεθω τουλαχιστον...
Και το δικο σου μου αρεσε γιατι οταν το διαβασα ηταν σαν να ακουγα τον κολλητό μου! αφου του λεω να παρει τπτ μετοχές στην Camel και με γραφει.
Sep 12 2010 23:55
didimakia → Lord Leon
Η υπογραφη σου ειναι μεν αστεια αλλα επισης κρυβει νοημα.. μου αρεσει. ;)
Sep 12 2010 23:26
Zoro → Lord Leon
Indeed, την έχει κάνει υπερβολικά πολύ Luffy fangirl ο Oda τελευταία. Το καταλαβαίνω και το δέχομαι να βγάζει την kawai μορφή της όταν ο Luffy την αγκαλιάζει (Impel Down) ή της πιάνει το χέρι (Marineford), αλλά τελευταία πια και ένα γεια να της πει (κι ούτε καν τόσο μερικές φορές) αυτή επιβεβαιώνει το "όσο τις φτύνουν τόσο πιο πολύ κολλάνε". Κρίμα για το potential της δηλαδή.
Anw, όπως και να 'χει ελπίζω πως θα την "σώσει" με το restart της σειράς και θα δούμε να γίνεται και τίποτα στην πράξη σιγά σιγά με τον Luffy. Αυτό πάει από pirate queen, σε next nakama ή ακόμη και στο γεγονός που γίνεται στο [B]τέρμα κάτω[/B] spoiler [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτού[/URL] του link, όπου έχει ένα ενδιαφέρον special bonus story. :whistling:
Δεν ξέρω αν είχες ξαναπετύχει αυτό το link btw, αλλά αν όχι και έχεις χρόνο και υπομονή ριξ' του μια ματιά... έχει αρκετά στοιχεία που πιστοποιούν γιατί θα είναι πιθανώς η επόμενη nakama.
Sep 08 2010 17:37
Lord Leon → Zoro
Ας παραδεχούμε κάποια πράγματα.
1) ειναι το πιο τουμπανο γκομενακι απο πλευράς σχεδιου (υπερβολικά για μενα, αλλα γουστα ειναι αυτά).
2) αν φυσηξει λιγος αέρας, παίζει και να μεινει τσίτσιδη.- αν με πιάνεις.
3) οταν εριξε το πρωτο merrow στο πληρωμα του momonga, εβαλα να ξαναδω τη σκηνη 3φορες. τι να πρωτοπω; φωνή; κίνηση; σχεδιο, εφέ;
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=vo1sAWqWyBw[/URL]
Σίγουρα παντως ο οντα κανει οτι μπορει για να την γελοιοποιησει απο τότε. τι σκυλακια κλωτσαει τι καρδουλες βγαινουν απο τα αυτιά της και ποσα αλλα.
Εντάξει έχει ποτενσιαλ αλλα εχει καποια χιλιομετρα ακομα να καλύψει :)
Sep 06 2010 22:19
Zoro → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;422807]Nico Robin.
[SPOILER]
1 έχει ζησει 29 χρονια με το να την κυνηγαει και η κουτσή μαρία.
2 έιναι κούκλα και με το πιο στυλάτο ντύσιμο πάντα.
3 ζει για να μαθαινει. δε τη συγκινουν ουτε λεφτά ουτε αναγνωριση, τπτ.
4 ισπανογαλλικα "moves"
5 συγκρίνεται σε killer instict και "κακία" με zoro (ειδικά εκει με τα μπαλακια του φρανκυ! αουτς!):head:
6 είναι αντράκι. εκει που ολες τσιριζουν αυτή κοιτάει το τέρας ατάραχη και λέει "χμ. μάλλον θα πεθάνουμε όλοι." :respect: για να τη συγκινησεις και να την κάνεις να αλλαξει γνώμη πρεπει να είσαι τουλάχιστον ο ... πρωταγωνιστής του "One Piece"! :rofl:
[/SPOILER]Νομίζω αρκούν.[/QUOTE]Έτσι. :riiight:
Από τους λίγους που συμφωνώ πλήρως. Και μετά πάνε όλοι και ψηφίζουν Hammock, ακόμα απορώ γιατί. Που δεν λέω, καλή είναι και η τελευταία, αλλά την ανάπτυξη, flashback και μεγαλείο της Robin δεν τα φτάνει ούτε για πλάκα. ;)
Sep 06 2010 04:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed