Community Status Updates
Lord Leon
→
Vetus
νταξ, αλλα μην το παρακανεις, θελω και λιγο μαστιγιο που και που να φτιαξω δερμα.
Sep 25 2010 15:41
Anelis → Lord Leon
Πως προφέρεται ξέρω μιας και πήγα πρόσφατα Ισπανία, η ορθογραφία από την άλλη μου διέφευγε.....oh well, i guess there is a nicknamenickname in all of us :P
Sep 25 2010 00:16
Lord Leon → Anelis
glad 2 know.:Blissfull:
muchos graçias. (γραθιας ή γκρασιας αναλογως που εισαι) αν και φανταζομαι οτι θα σε επαιρνε ο υπνος και χωρις να το μαθεις.
Sep 25 2010 00:13
Lord Leon → Anelis
εμενα στο χωριο μου αυτο το λένε παρκινσον. Βεβαια εκει απεχτησαν to πρωτο gameboy το '96, οπότε δε μετραει.
Sep 25 2010 00:00
Anelis → Lord Leon
Μμμμ καλό αλλά δεν εκφράζει απόλυτα αυτή τη νέα μορφή έκφρασης...
Το "ΓΓκρεεκισσ" νομίζω έχει περισσότερη σπιρτάδα...
Sep 24 2010 23:49
Lord Leon → Anelis
οχι ρ απλοσ εβγλα τ 2 βροστινα δοντια γ ν σφριζο κλτερα κ ν φτυνο παχυτερα
edit: Αλήθεια anelisanelis πως λες να ονομαστεί η νέα μόδα; το greekish πως ακούγεται;
Sep 24 2010 23:15
iristella → Lord Leon
Tαινία είχε μόνο 1 (όλα τα υπόλοιπα είναι OVAS) και την βρίσκεις [URL="http://www.bakabt.com/147130-locke-the-superman-box.html"]εδώ[/URL].
Όχι κοίτα το Bleach είχε κερδίσει το Shogakukan award το 2005 (κάτι που σημειωτέον δεν έχουν καταφέρει naruto και one piece) so yeah το γεγονός ότι κάποτε ήταν ένα αντικειμενικά καλό shounen είναι αδιαμφισβήτητο. Aπλά ξέρω ότι όσο και να διαμαρτύρομαι για την τωρινή του κατάντια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι οπότε το παίρνω χαλαρά. Στο κάτω κάτω υπάρχουν άπειρα manga εκεί έξω.
Sep 24 2010 17:26
Lord Leon → iristella
post 48 [B]Anime και λογοκρισία σε άλλες χώρες[/B]
όσο για τα υπόλοιπα:
Ρε δεν πα να @#$@%$ το μπλιητς;
Τα επεισόδια εδώ και κάτι μηνες τα βλεπω σε 3 λεπτά το καθένα μπας και τον φωτησει ο φαμπαστεν να παιξει καμια μαχη της προκοπης σαν τις παλιες να γουσταρουμε.
Απλώς ειναι απο τις πολύ σπάνιες φορές που θεωρω οτι οντως το χει ξεφτυλισει τοσο ο τυπος (οχι ομως χειροτερα απο DB, είπαμε!) που μες στην γκρινια μπερδευονται -αδικως - αυτοι που θελουν πισω την ποιοτητα που ειχε η σειρα (ανεξαρτητως σεναριου) με τους απλους γκρινιαρηδες που απλως την εχουν φανταστει αλλιως.
Απλώς εσένα μάλλον σου φαινεται ετσι κι αλλιως πατατα η σειρα και αδυνατεις να αναγνωρισεις την εννοια "ποιοτικο" σε οποιαδήποτε χρονικη περιοδο. :Ρ
Τενκιου οπως και ναχει, θα το τσεκαρω το Bakabt. αν θυμηθεις παντως τιτλο πες μου.
Sep 24 2010 17:13
iristella → Lord Leon
Lol. Tηλεπάθεια.
Δεν θυμάμαι που ακριβώς το ανέφερε αυτό ο Vetus αλλά ότι υπάρχει από Locke the superman το έχει το [URL="http://www.bakabt.com/index.php"]Bakabt[/URL]
Sep 24 2010 16:33
iristella → Lord Leon
Σου απαντάω εδώ περαιτέρω σε κάτι που ήθελα και θα έβγαινα τελείως οff στο bleach latest chapter...
Σε γνωστή shonen σειρά: Στο αρχηγείο των καλών ένα πείραμα πάει λάθος -> γίνονται σχεδόν όλοι zombies -> έχουν μείνει δύο τρείς χαρακτήρες that are running for dear life -> στριμώχνονται και η αγωνία χτυπάει κόκκινο -> ετοιμάζονται να τους δαγκώσουν. Και αμέσως μετά κλείνει το arc με την ένδειξη ήρθε ο τάδε χαρακτήρας και τους έσωσε όλους και τους γιάτρεψε.
One of the best humorous arc of the series and a sample of a well played troll by the mangaka. Και πάλι κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Sep 24 2010 16:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed