Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lord Leon → Skoty D. Prime

[URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1753"]Locke [/URL](the superman) Παιδική πόρωση.
Οκτ 11 2010 23:46
Φωτογραφία

Skoty D. Prime → Lord Leon

φιλε να σε ρωτισω! στο αβαταρ σου ποιος ηρωας ειναι αυτος και απο ποιο ανιμε?
Οκτ 11 2010 23:16
Φωτογραφία

Black Kaiser → Lord Leon

Stay tuned then. More to come :P [QUOTE]Favourite Anime [B]L'ecole Des Champions[/B][/QUOTE]:thatsit: Respect.
Οκτ 11 2010 11:11
Φωτογραφία

Lord Leon → iristella

[QUOTE]cause there is nothing better to do at nights" (actual line from the book so [B][COLOR="DarkRed"]help me God[/COLOR][/B])[/QUOTE] Οκ μπορείς να με λές και Ζωρζ πάντως, τόσα σεντόνια αλλάξαμε μια οικειοτητα στην επιτρέπω [/μεγαλομανία Mode off] Σοβαρά τώρα. [QUOTE]γιατί να μην μπορείς να πεις ότι οι ταινίες του είναι μια μπούρδα και μισή.[/QUOTE] Μπορώ να πω το οτιδήποτε μπουρδα. και φυσικά και να εχω επιχειρπηματα. Το ίδιο μπορει και το fanbase of Mr Angelopoulos.και να χει και επισειρηματα. Το τι ΕΙΝΑΙ εξεταζω και οχι το τι μπορω να πω. την εννοια της αυθεντιας σε μια κριση, αν θες. [QUOTE]η ζωή νοείται ως το υπέρτατο αγαθό πηγάζει η υποχρέωση να την σεβόμαστε[/QUOTE] Οκ, εχουμε το ιδιο συστημα αξιων. Ο άλλος γιατι εχει υποχρεωση να σεβεται τη ζωή του ομως; says who? [QUOTE]είναι άρρωστοι ψυχικά άνθρωποι με μειωμένη ικανότητα κρίσης. [I]και[/I] Mα το γεγονός ότι η πλειοψηφία πιστεύει κάτι δεν το κάνει απαραίτητα και σωστό[/QUOTE] Ok για να το θέσω αλλιώς. Το σωστό δεν το ορίζει το πολύ ή το λίγο, το δεχομαι. Αλλά απο τη στιγμή που οι λίγοι προσπαθουν να πεισουν με λόγια ή έργα, ή να επιβληθούν, ή να πιστεύουν οτι καποιος πρεπει να επιβληθει στους υπολοιπους, τότε μπαινουν οι βασεις για απολυταρχικές θεωρίες και καθεστωτα. Αν πάλι όχι, ειναι απλώς ανεξοδες θεωρίες. [QUOTE]Δεν είναι οι ταμπέλες αυτές ... μέσα σε μια κοινωνία.[/QUOTE] Εδώ πάλι βλέπω τεράστια λογική ασυνέχεια. Το να αποδεχτώ κάποιον και τις πράξεις του, ουτε ότι συμφωνώ σημαινει ουτε μου απαγορεύει κανεις να το αναλυσω. Απλώς με βοηθαει να αυτοματοποιω καποια πραγματα στη ζωή μου, και οσο εγώ θέλω. Απο την άλλη, οι προκατασκευασμενες αιτίες που οδηγουν σε προβλεπομενα αποτελέσματα, κατα την ομαδοποιηση ανθρώπων και ταμπελοποιηση καταστάσεων, ειναι αυτες που αυτοματοποιουν τα παντα. Κοινώς τι μενει να αναλυσεις, αφου τους εχεις ηδη κατατάξει σε μια κατηγορια με βαση τις πραξεις τους, και εχει προαποφασισει και τη συμπεριφορά σου απέναντι τους. Που βλεπεις τη δυσκολία σε αυτό; πρακτικά δεν αφησες χωρο στον εαυτο σου να αποφασίσει για τίποτα. Και σε ρωτάω. Αντε και εχουμε το ιδιο συστημα αξιων. και μας βολευει. Απαγορευει τη βια, την κακοποιηση, την αφαιρεση ζωής κτλ. Αρα [B]εμάς[/B] μας βολεύει. Είναι αυτός λόγος να το βαφτίσουμε οικουμενική αλήθεια; Δηλαδη σεβόμαστε τον άλλο μεχρι να ξεφυγει απο το συστημα αξιών μας; Ειναι λογος να βοηθαμε με το ζορι καποιον ακομα και οταν δε θελει απαντωντας "οοοχι, δεν ξερεις εσυ τι ειναι καλυτερο για σένα, εγω θα σου πω!"; Νο offense taken. Τουναντιον το "εγωιστικο" δεν εχει αρνητικη χροια στα αυτια μου, αλλά ουδέτερη. Εχω αποδεχτει πληρως οτι ολα τα κινητρα εγωιστικά ειναι σε όλους. Ακομα και η μανα που θυσιάζεται για το παιδι της το κανει γιατι αυτή η πραξη της προσφερει τη μεγαλυτερη ηδονή και τη μικροτερη οδυνη απο ολες τις υπολοιπες. Αρα κι αυτη εγωιστική ειναι. Αλτρουιστικές πραξεις υπάρχουν, αλτρουιστες άθρωποι όχι Και οσο για το φινάλε μπορει η σκέψη μου να ακουγεται καπως παρτακίστικη αλλά έχω ένα πολύ ισχυρο επιχειρημα. Αν ολοι κοιταζαν την παρτη τους και σεβοντουσαν τα θέλω του άλλου πιστεύω θα χαμε έναν καλυτερο κοσμο απο το να εχει η καθε μειοψηφια την αποψη της για την απολυτη αληθεια και να προσπαθει να "πεισει" (εντος ή εκτος εισαγωγικών) τους άλλους. Συμφωνείς; Me likey too! Αλλά βλέπω να ρχονται οι πρώτες loopες! χιχι! Long post is loooong! Pare astari na goustarei!
Οκτ 10 2010 10:47
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

iri said: [QUOTE]Όταν για παράδειγμα προσπαθείς να προάγεις με το έργο σου την ιδέα της ιδανικής αγάπης και αυτό που περιγράφεις είναι μια[B] καταπιεστική άρρωστη σε κάθε επίπεδο σχέση[/B] τότε έχεις αποτύχει (βλ. Τwilight).[/QUOTE] Αυτό είναι και το jde. και μενα μου άρεσε ως ταινια, γματη ηταν, αλλα αυτό δεν ηταν ιδανικη αγαπη οπως πιστευουν πολλοι, αλλά εμμονή. Εξωραϊσμένη, αλλά εμονή. (απλώς ενα κομματι του διαλόγου πηγε λιγο στα πμσ και εγινε μπάχαλο. Η φωνούλα ειναι απο εντι μερφυ, μπατσος του μπεβερλι χιλς στη συνομιλία με τον (καραγκέουλα σχεδιαστή) Σέγζ. Οτι άλλο χρειαστείτε στη διάθεση σας. Θα τραβήξω και σημερα τρελο ωραριο στο πισι μεχρι να τελειωσω τη βλεπω τη δουλεια.
Οκτ 10 2010 10:02
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Hahaah i know what gtfooh is, αλλά η φωνούλα στο κλιπάκι ήταν επική! LOL και στα ανέκδοτο, παίζει να το είχα ακούσει πολύ παλιά αλλά δεν είμαι σίγουρη. Και τι κακό έχει το jeux d enfants καλέ; (συγκράτησα μια ταινία που μου άρεσε από όλα τα σεντόνια σας, πόσο γ@ματη είμαι όμως! 8D )
Οκτ 10 2010 09:22
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Mα το γεγονός ότι η πλειοψηφία πιστεύει κάτι δεν το κάνει απαραίτητα και σωστό. Το γεγονός ότι το κοινό του Twilight πιστεύει ότι το stalking είναι δείγμα ότι αρέσεις σε κάποιον τρελά "cause there is nothing better to do at nights" (actual line from the book so help me God) δεν αναιρεί το οτι αυτό είναι παθολογική συμπεριφορά που μπορεί να αποδειχτεί με βάση την ψυχιατρική. Αν θεωρείς ότι ο Αγγελόπουλος και ο κάθε Αγγελόπουλος έχει μειονεκτήματα σε επίπεδο πλοκής δεν βλέπω γιατί να μην μπορείς να πεις ότι οι ταινίες του είναι μια μπούρδα και μισή. Δεδομένου ότι μπορείς να το στηρίξεις με επιχειρήματα έτσι? Ο αποτεμνόφιλος και ο αυτοκτονικός είναι άρρωστοι ψυχικά άνθρωποι με μειωμένη ικανότητα κρίσης. Οι αποφάσεις που παίρνουν δεν είναι οι καλύτερες για τον εαυτό τους και για την υγεία τους. Από το σύνολο της κοινωνίας στην οποία ζούμε όπου η ζωή νοείται ως το υπέρτατο αγαθό πηγάζει η υποχρέωση να την σεβόμαστε. Οπότε όσο και να ήθελαν εκείνοι πράγματα που δεν είναι προς το καλύτερο συμφερον τους δεν αλλάζει το γεγονός ότι σαν άνθρωπος ξεπέρασες τα όρια των δικαιωμάτων σου και καταπάτησες τα δικαιώματα άλλων. Δεν είναι οι ταμπέλες αυτές που διευκολύνουν την ζωή. Περισσότερο δύσκολη την κάνουν. Ποιό εύκολο είναι το να δεχτείς κάτι επειδή ah γι αυτόν που το κάνει είναι σωστό, παρά να κάτσεις να αναλύσεις μια πράξη, τα κίνητρά της και αυτά τα οποία πρεσβεύει. Πέρα από το ότι το να κρίνεις και να ταξινομείς όσα βλέπεις γύρω σου είναι απαραίτητο για να κινείσαι και να συμπεριφέρεσαι μέσα σε μια κοινωνία. Η τελευταία σου πράξη πιστεύω συνοψίζει την διαφορά στις σκέψεις μας. I would phrase it like this " Μου αρκεί που ξέρω τι γουστάρω εγώ και γιατί, και να σέβομαι τα θέλω των άλλων. Αρκεί να μην @#$@#% κάποιος εξαιτίας αυτών των "θέλω". Νομίζω είναι κάπως "εγωιστικό" (no offence intended) να διαμαρτυρόμαστε και να μας ενοχλεί κάτι μόνο όταν βλάπτει εμάς. Anw i like this conversation ^^. Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε but still ...
Οκτ 10 2010 02:12
Φωτογραφία

Lord Leon → iristella

Για την ιδανική αγάπη υπαρχουν 2-3 θεωρίες. Θα συμφωνήσω οτι και για μενα δεν ειναι ετσι. Για την συντριπτικη πλειοψηφια παντως ειναι αλληλοεξαρτηση και αλληλογλύψιμο πληγων. Και σαν ποσοστο δε μου κολλάει να ορισει ο ένας το σωστό για τους άλλους 9. Οι περισσοτεροι άνθρωποι προτιμουν την ασφαλεια απο την εξελιξη (από φόβο), και εγω δεν θα τους κατηγορήσω που ειναι ανθρωποι. Κοιτα, σιχαινομαι τις ταινιες του αγγελόπουλου. Εκτος απο την φωτογραφια, αποτυγχανουν παταγωδώς σε ολα τα κριτηρια μου. Αυτό λοιπον τον κανει κακό, ή καλό; Εσύ πες μου. Για τα παραδειγματα σου η απαντηση ειναι ευκολη. Για μενα it's not ok. Για τον αποτεμνοφιλο και τον αυτοκτονικο, είναι. Οχι για το σωμα τους προφανως, αλλα για τις επιλογες τους. Απλά. Τωρα για μενα αν ειναι φοβος δεν ξέρω, αλλα το να ζεις με ταμπελες (καλο, κακό, υγιές, άρρωστο, κτλ.) πιο απλή σου κάνει τη ζωή, παρά κατι άλλο. Αυτοματοποιει τη σκεψη σου ωστε να εστιάσεις σε λιγοτερα πραγματα. Απλώς δεν μου ταιριάζει, γιατι τα επιχειρηματα δεν μου αρκουν. Φυσικά και τις χρησιμοποιω στην καθημερινη μου ζωή, αλλά περισσοτερο για οικονομια χρονου, παρά γιατι τις αποδεχομαι. Μου αρκει που ξερω τι γουσταρω εγώ και γιατι, και να σεβομαι τα θελω των αλλων. Αρκει να μην @#$@#% εμενα.
Οκτ 10 2010 01:28
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Αh ναι πήρα φόρα και ξέχασα να πω. Anw ναι I don't mind σοβάτισμα. Δεν είναι αντικειμενικό τι? Το ότι η ιδανική αγάπη δεν περιλαμβάνει καταπίεση και μανιπιουλάρισμα και εμμονή? Νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο ότι όταν κάτι σου κάνει κακό και δεν σε πάει μπροστά σαν άτομο απέχει από το ιδανικό. Ή ότι όταν σαν δημιουργός άλλο σκοπεύεις να αποδείξεις και άλλο κάνεις τελικά με το έργο σου έχεις αποτύχει? Μου φαίνεται ότι φοβάσαι να παραδεχτείς ότι υπάρχουν έργα που δεν είναι καλά για κάποιον λόγο. Στους πειρατές της Καραίβικής είχαμε anti heroes όχι plain good boys if I remember correctly . Και δεν είχε ειπωθεί πουθενά για "καλούς" πειρατές που προσπαθούν να σώσουν από την καταπιεστική κυβέρνηση. Αν και πάλι δεν τρελαινόμουνα και γι αυτό θυμάμαι και ελάχιστα. Mόνο ο Depp μου αρεσε ως Sparrow. To jeux d enfants δεν το έχω δει. Και έστω ότι δεν έχουν πρόβλημα τα άτομα που προαναφέρεις (που δυσκολεύομαι να το πιστεψω) does it still make it ok?Αν σου την πέσω ξαφνικά με το αμάξι και σου κόψω το πόδι αλλά τύχει και έχεις το σύνδρομο του αυτοακρωτηριασμού και δεν ήθελες το πόδι σημαίνει ότι είμαι οκ? Θα αναιρεσει το γεγονός ότι δεν κοίταξα το stop? Ή αν σε πείσω ότι δεν θέλεις τη ζωή σου θα είναι οκ να σε πετάξω από ένα μπαλκόνι? Και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο μαζοχισμός και οι εθισμοί. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και τους εθισμούς που προαναφέρεις αν κάποιος πάει να τους παρουσιάσει ότι είναι totally fine και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μιλάμε για ιδανικές και τέλειες καταστάσεις δεν θα τον λάβω σοβαρά υπόψιν.Kαι επαναλαμβάνω ότι το φυσιολογικό είναι μια πολύ αφηρημένη έννοια και υποκειμενική αλλά το τι κάνει καλό σε κάποιον και τι όχι είναι κάτι το οποίο μπορεί σχετικά εύκολα κανείς να το προσδιορίσει. Βtw με το "Ειδικά όταν ένα έργο απαιτεί να το πάρω στα σοβαρά και αξιώνει δάφνες" δεν εννοούσα βραβεία και γνώμη πλειοψηφίας. Εννοούσα το ύφος του δημιουργού και την αίσθηση που σου βγάζει κάτι όταν το διαβάζεις. Υπάρχουν έργα που παίρνουν τον εαυτό τους περισσότερο σοβαρά από ότι πρέπει και άλλα που είναι πιο ανάλαφρα.
Οκτ 10 2010 00:52
Φωτογραφία

Lord Leon → iristella

Ok αφου δεν μου ειπες τι προτιμας, υποθετω οτι δε σε νοιαζει το "σοβατισμα" και επανερχομαι στον τοιχο! :-Ρ [QUOTE]Καταρχάς ναι υπάρχουν έργα που αντικειμενικά είναι μάπα. Όταν για παράδειγμα προσπαθείς να προάγεις με το έργο σου την ιδέα της ιδανικής αγάπης και αυτό που περιγράφεις είναι μια καταπιεστική άρρωστη σε κάθε επίπεδο σχέση τότε έχεις αποτύχει (βλ. Τwilight). Το ότι υπάρχει κοινό το οποίο ενδεχομένως βιώνει ανάλογες καταστάσεις και είναι χαρούμενο δεν μου λέει προσωπικά κάτι[/QUOTE] Εμένα μου λέει οτι αυτό δεν ειναι "αντικειμενικό". [QUOTE]όταν προσπαθείς να παρουσιάσεις έναν χαρακτήρα υπό ένα θετικό πρίσμα ή αλλιώς το καλό/ ηθικό πονόψυχο παιδί της υπόθεσης αλλά θες να του δώσεις έναν κουλ τίτλο οπότε τον κάνεις πειρατή και για να καλύψεις την προφανή αντίθεση βάζεις και μια κατηγορία πειρατών που είναι "καλοί" τότε αυτό που κάνεις δεν είναι να δημιουργείς έναν τέλειο φανταστικό κόσμο , αλλά προσπαθεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και να καλύψεις την δυσωδία κάτω από τον τίτλο πειρατής όπως η γάτα καλύπτει τα κακάκια της με την άμμο. Και δεν είσαι ευφάνταστος, υποκριτής και ανεύθυνος είσαι[/QUOTE] Την αποψη μου για τους "τιτλους" και τους χειρισμους του οντα την εχω ξαναπει. Για το Τwilight ψιλοσυμφωνουμε, και φαντάζομαι θα έλεγες τα ίδια για το "jeux d'enfants" που τα περισσοτερα κοριτσακια το λατρεύουν, έτσι; ή αντιστοιχα για τους πειρατές της καραιβικής; Αλλά ένυγουέη το να πω ότι καποια θυματα σεξ. κακοποιησης ή που καταπατηθηκαν τα δικαιωματα τους, το γουσταραν από ότι είπαν (που στην κοινωνια ειναι ακομα πιο δυσκολο να το παραδεχτεις απο οτι αν δεν το γουσταρες) και παρόλα αυτά δεν εδειξαν στην ζωη τους καποιες διαφορες απο μενα και σενα, ειναι απλή παρατήρηση. Το τι εχουν μεσα τους μονο αυτοι το ξερουν φυσικά. Αλλα δεν δειχνουν να παραπονιουνται. Αν εσυ εισαι βεβαιοι οτι έχουν "πρόβλημα", πάσο. Εγώ δεν είμαι. Προσωπικά, δεν υποστηριζω κανενος ειδους καταπάτηση αλλα και κανενα ιδεολογικο υποβαθρο που περιλαμβανει κομενα λαρυγγια. Αλλα δεν θεωρω ψυχακια τον οποιονδηποτε "μαζοχα" γιατι κει μπαινουν και οι καπνιστες, και οι χοντροι, και οι εθισμενοι otaku, gamers, και γενικα καθε μορφη αυτοκαταστροφης. Και στο τελος δεν μενει κανεις μας απεξω, οπότε τι ειναι το "αφυσικο"; Το παραπάνω μπορει να μοιαζει με ιδεολογική σούπα, αλλά ειλικρινα μονο το τι αρεσει σε μενα ξερω, και αυτο δε μου δινει τη δυνατοτητα να ορισω "αντικειμενικότητες". Ουτε πλειοψηφειες απο τη στιγμη που καποιες γνωμες και προτιμησεις αποτελουν ταμπου για την κοινωνια με αποτελεσμα να μην μαθαινουμε ποτε τα πραγματικά ποσοστά. οσο για το [QUOTE] Ειδικά όταν ένα έργο απαιτεί να το πάρω στα σοβαρά και αξιώνει δάφνες[/QUOTE] Αυτο δε με απασχολησε ποτέ. οπως θα πηρες ισως χαμπαρι πουθενα δε στηριξα τα γουστα μου με βαση τα βραβεια ή την πλειοψηφεια και θεωρω και καπως γελοιο κατι τετοιο. Για το μονο που χιρομαι που πχ. το νατουτο ή το ουαν πις ειναι διασημα, ειναι που απο αυτη την αφορμη τα εμαθα και γω ακι γουσταρω! :)
Οκτ 10 2010 00:17
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

[QUOTE]Τα vms είναι τα visitor messages, δηλαδή αυτά εδώ που σου αφήνω xD[/QUOTE] gtfooh! [url]http://www.killerclips.com/util/kc4u.swf?qid=1605[/url] [QUOTE]Συγκεκριμένα αναφερόμουν στις συζητήσεις σου με Mono, Iristella[/QUOTE] Η βαριεσαι πιο πολυ κι απο μενα ωρες ωρες να γραφεις, ή υπερεκτιμησες τις αναλυτικές μου ικανότητες. Either way, i like it. Εξαιρετικά αφιερωμένο: Ο Χολμς και ο Γουατσον κοιμούνται στας εξοχας, Μεχρι που ο Σερλοκ τον ξυπναει ξαφνικά και τον ρωταει: Αγαπητέ μου Γουάτσον κοιτα τον ουρανο με τα αστρα και πες μου τι παρατηρείς. (Οχι τον παλιο@%#$%@ - σκέφτεται - δε φτανει που με ξυπναει βραδυατικα, παλι κατι θα μου ξεφυγει και θα μου τη λεει στο τελος. αυτή τη φορα θα τα βρω όλα. ολα ομως. ΟΛΑ!) Λοιπον σερλοκ, αν το παρουμε απο αστρονομικής πλευράς, μπορουμε ευκολα να βρουμε το στιγμα μας. αν το παρουμε απο αστρολογικής η κινηση του ερμη προμηνύει κακά μαντατα. Απο μετερολογικής μαλλον θα βρεξει μεθαυριο, ενώ απο ιστορικοθρησκευτικης, η μαχη του θεού ηλιου με τον θεο Σετ... Γουάτσον. Εισαι μ@λακας. Μας κλέψαν τη σκηνη.
Οκτ 09 2010 23:38
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Ο Δρακουμέλ φταίει γιατί κυκλοφορεί με το μαύρο μεσοφόρι τις γιαγιάς του στα δάση με μια απόχη και κόκκινα πασουμάκια. Λογικό είναι να σε ταράζει το θέαμα. Το vm στο deletara. Τα vms είναι τα visitor messages, δηλαδή αυτά εδώ που σου αφήνω xD Συγκεκριμένα αναφερόμουν στις συζητήσεις σου με Mono, Iristella.
Οκτ 09 2010 23:10
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

[QUOTE]Also, nice vms[/QUOTE] ??? ποιο vms; εν καταλαβαινει. και μου τη δινει να κανω κατι καλο και να μην ξερω τι ειναι. και ο δρακουμελ.
Οκτ 09 2010 23:00
Φωτογραφία

Anelis → Lord Leon

Εμ, όταν πιάνει η μαλάκυνση και κάνω 10 ποστ στην τρύπα την ημέρα τουλάχιστον ένα κάτι θα πιάσει :P Thanx btw Also, nice vms
Οκτ 09 2010 22:49
Φωτογραφία

Lord Leon → Anelis

[QUOTE]Bukake σε action figures δηλαδή; That's the spirit of a true OTAKU![/QUOTE] WAS asking for it... well done, u made my day
Οκτ 09 2010 21:57