Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zoro77 → Lord Leon
αν είναι από το τρίτο μήνα και μετά ζητάω συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. Χωρίς πλάκα(μεγάλη μου βλακεία) δεν είχα δει τα βίντεο, μόνο τους τίτλους γιατί εκείνη τη περίοδο δεν είχα καλή ταχύτητα στο internet και βαριόμουν να περιμένω. Πήγα για καλό αλλά...
Οκτ 31 2010 01:03
Lord Leon → Kenobi-sensei
καλημερα. μαλλον λαθος κατάλαβες διότι ακριβως αυτό είπα και γω! :)
Οσο για το θέμα, και γω δεν θεωρω ότι έχουν θέση τέτοια θεματα στο φόφουμ, αλλα απο τη στιγμή που τα επιτρεπουν, εγώ τους "πετάω το μπαλάκι"!
Οκτ 30 2010 11:12
Kenobi-sensei → Lord Leon
αυτό που είπες περί ιδιοφυίας δεν είναι αναγκαστικό.Κάποιος είναι ιδιοφυία στον τομέα του πχMozart,δεν είνια απαραίττα και κάλος μαθητής και δεν τους βάζω στην κατηγόρια των ΑΜΕΑ αλλά στην κατηγορία των ατόμων με ξεχωριστές ικανότητες.Το θέμα είναι τα πρότυπα που περνάει η κοινωνία με την έννοια ότι όποιος είναι καλό μαθήτης είναι και έξυπνος.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την αντιμετώπιση που έχουν ως κατώτεροι και τον οίκτο που δείχνουν κάποιοιο ενώ στη νπραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
ΥΓ:sorry που γράφω εδώ αλλά δεν πιστεύω πως είναι καλό να επεκταθεί το συγκεκριμένο θέμα
Οκτ 29 2010 22:51
Lord Leon → Strange Loop
[QUOTE=Strange Loop;440975]οσο για τον Πολ κάτι που ακουσα πριν:
Aς είναι ελαφρύ το κοφτό μακαρόνι που θα τον σκεπάσει.:kakaka:[/QUOTE]
Με εκανε βραδυατικα να πλαθω μπιφτεκια...
Οκτ 26 2010 21:32
odin → Lord Leon
Οπως σου ξαναπα μου ξεφευγουν~ Επιπλεον για καποιον λογο που δεν μου ειναι πολυ σαφης, ορισμενοι οροι μου βγαινουν πολυ πιο ευκολα στα αγγλικα παρα στα ελληνικα. Και ειμαι βεβαιος οτι οταν θα χρειαστει να χρησιμοποιησω αγγλικα θα μου βγαινουν τα ελληνικα :bleh:
Τωρα για το αν θα μπορεις σε εναν μηνα να αποδωσεις την πτωση της κινησης στην απαγορευση του καπνισματος, να σου θυμισω οτι αν γινει ακομα πιο σφιχτη η οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να αποδωσεις στο τσιγαρο την πτωση του τζιρου:mafia:
Αν παλι κατι τετοιο δεν συμβει και παρατηρηθει περεταιρω πτωση του τζιρου σε καφετεριες κτλ δεν θα εχω προβλημα να παραδεχτω οτι το τσιγαρο θα παιζει ρολο οσον αφορα την κινηση στην (ελληνικη) αγορα.
Οκτ 26 2010 01:27
Lord Leon → odin
[QUOTE]Συνδυαζοντας το παραπανω με το οτι οι ερευνες σε αυτο το ζητημα σε χωρες του εξωτερικου ειναι [B]ambivalent[/B] δεν μπορω να το παρω ως δεδομενο και μεχρι να εχω πληρεστερα στοιχεια θα αμφιβαλλω.[/QUOTE]
Sorry αλλά από τοτε που μου το πες (για τα αγγλικα) πεφτει το ματι μονο του πανω. xD
Οσο για το θεμα με το καπνισμα, τωρα που μπηκαν τα κρυα, στα ιδια μερη παμε, θελω να δω αν θα μου λες τα ιδια και τον αλλο μηνα ;)
Οκτ 26 2010 00:53
Lord Leon → Kamui
Αρα να υποθέσω οτι παραδεχεσαι οτι το κανεις. Παρολαυτά θα ειμαι τιμιος μαζι σου. Οντως υπαρχουν ατομα που κατα καιρους εχουν την ιδια συμπεριφορα. Αλλοτε τους γινονται παρατηρησεις αλλοτε οχι. το αποτελεσμα για τη συζητηση ειναι το ιδιο. Εσυ αυτους θες να μιμηθεις; Η νομιζεις επειδη εχεις μια συμπαθητικη χρηση της γλωσσας και ακροβατεις στα παραθυρακια των κανονων του φορουμ οτι η "νομιμοτητα" θα σου εξασφαλισει τη συμπαθεια; Δεν εχω προβλημα με τις αποψεις σου. Η εκφραση σου ειναι εριστικη, και αν σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει δεν μπορω να βοηθησω. Αν δε σε νοιαζει να τσαντιζονται οι αλλοι αρκει να συμφωνουν μαζι σου, παλι δεν μπορω να βοηθησω. Αν μου βαζεις λογια και λες οτι λεω μαλ... και θες και συγνωμη τοτε φιλε κατεβα απο το καλαμι αν θες να μιλησουμε. Αν δεν κατέβεις και νομιζεις οτι φταινε παντα οι άλλοι, τοτε μονο τον σαρκασμο μου θα χεις και με το μπαρδον, αλλά να κι αν την απαιτεις, να κι αν δεν την απαιτεις. Οτι αλλο θες ρωτα τους μοντερεητορς εγω ειμαι 2 μηνες χρηστης δεν ειναι δουλεια μου να λυνω τα προβληματα του καθενος που εχει με τους αλλους. Μια αποψη ειχα και την ειπα. Αν σε τσαντισε, σκεψου ολους αυτους που κανεις να νιωσουν ετσι.
Επισης γραφεται [B]ΣΥΓΝΩΜΗ[/B]
Οκτ 25 2010 16:50
Kamui → Lord Leon
Tι να σου πω...
Αμα το παμε ετσι οι μισοι απο εδω μεσα trolls ειναι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι απο σας εχετε κολλησει συγκεκριμενα μαζι μου...
Αμα εκανα οποιοδηποτε κακο στο forum θα μου το ελεγαν οι moderators.
Στη θεση σου εγω θα ζητουσα συγνομμη, αλλα δεν το απαιτω.
Οκτ 25 2010 16:24
Lord Leon → Kamui
Tίποτα δε χρειαζεται ουτε και με ενδιαφερει να μου αποδειξεις κατι, ουτε να ξερω ποιος εισαι. Δε σε ξερω ουτε προσωπικα εχω ή κατι τέτοιο, αλλά η συμπεριφορά σου στο φορουμ οπως την ειπα περιληπτικα στο ποστ, ταυτίζεται απόλυτα με την ερμηνεια που δινει το wikipedia αν πατησεις τη λεξη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)"]trolling. [/URL]
[QUOTE]"Δεν σε υποχρεωσα να [B]συμφωνησεις με τις αποψεις μου[/B] και αμα πιστευεις πως [B]λεω βλακειες[/B] να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο."[/QUOTE]
Δε λεω πουθενα κατι τετοιο. Αντι να μου βαζεις λογια και μετα να εχεις το θρασος να μιλας για σεβασμο, πηγαινε καλυτερα να διαβασεις τι σημαινει τρολλινγκ, και αν εχεις ενστασεις στην κριση μου ελα πες τις μου. Υποδειξεις για το τι θα γραφω και κρισεις για την αντιληψη που εχω στο χιουμορ, ειναι ως και αστειες. Οσο για το ποσο χαλαρος εισαι φαινεται απο αυτο που μου εγραψες.
Οκτ 25 2010 16:14
Kamui → Lord Leon
Συγνομμη,μπορεις να σταματησεις να λες ******** ανοιχτα πως ειμαι troll και τετοια?
Κοιταξες ποτε το profile μου να δεις ποιος ειμαι?Δεν σε υποχρεωσα να συμφωνησεις με τις αποψεις μου και αμα πιστευεις πως λεω βλακειες να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο.
Δεν σου φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανω humour και ποτε οχι.
Τι αλλο χρειαζεται να κανω για να αποδειξω πως ειμαι χαλαρος και φυσιολογικος ?
Οκτ 25 2010 15:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται