Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → mono

Καλυτερα να σταθεις στο δικο μου... ειναι λιγοτερο επικινδυνα τα πραγματα εδω πάνω... Χιχι καλα το κοβω. Φοβαμαι μηπως οντως στεναχωριεσαι απο ενα σημειο και μετα και δεν το πεις απο εγωισμο. Στο θέμα, εχω ηδη στειλει 4 ρεπορτς και συνεχιζω. ευτυχως ειναι μονο τεσερεις σελιδες θρεντ. γιατι με τους ρυθμους που παει...
Oct 23 2010 13:50
Photo

mono → Lord Leon

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :burningbe3: Θα σταθώ στο ύψος μου ρε! Btw +1 στο τελευταίο post σου στο thread για την έκτρωση, αλλά μην περιμένεις πολλά, τα λέω 2 χρόνια τώρα :run:
Oct 23 2010 13:47
Photo

Lord Leon → mono

τοτε πηγαινε στις "κουλες ατακες" το προτελευταιο μου ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου μρ. ταπερμαν!
Oct 23 2010 13:39
Photo

mono → Lord Leon

Καλά το τί γίνεται μέσα στο κεφάλι μου ασε μην το ψάχνεις :hahaha: Anw επειδή απάντησες ακριβώς από κάτω μου νόμιζα ότι απευθυνόσουν σε μένα για κάποιο λόγο και είπα να απαντήσω βάζοντας ένα inside joke (κάτι ποταπά υποκείμενα εδώ μέσα με λένε κοντή ~*goughanelisgough*~ ) για να αλαφρύνω κιόλας λιγάκι το κλίμα :P
Oct 23 2010 13:16
Photo

Lord Leon → mono

Ο kenobi sensei pou ekane to thread einai. kala ti syndyasmos egine mes sto kefali sou? :P:P:P:PPPP
Oct 23 2010 13:12
Photo

Lord Leon → odin

ευαισθησία + ενσυναισθηση = ενσυναισθησία! Μπράβο λεξιπλάστη μου, εσύ και η συγχωρεμένη η μαλβινα τέτοια δημιουργικότητα! :lol: Σοβαρά τώρα, όταν ασχολείσαι με ένα μεσο που έχει να κάνει με υπολογιστή (και όχι μόνο) είναι σχεδον αδυνατο να μην επηρρεαστείς. Οχι μονο επειδή τα πάντα είναι εισαγόμενα, αλλα κυρίως γιατι όταν κάτι έχει δημιουργηθει και διαμορφωθει αλλού ειναι φυση αδυνατη μια τέλεια μεταφραση. Εγώ τουλαχιστον πρωτη και τελευται φορά που έβαλα windows στα ελληνικά ( μάλλον τα '95) εφριξα. Δεν το ξανακάνω για κανενα λόγο. Μη φανταστεις οτι έχω κανα κολλημα, στην πλακα ηταν εννοειται, ηλεκτρολογος ειμαι οχι ... ποιητης. :-Ρ Αυτά που δεν πολυ μπορω (εως βγαζω σπυρακια) ειναι τα "ελληνοποιημένα" τύπου "τον πήρα τηλεφωνο και [I]με πήρε πίσω[/I]". Από κει και περα ολοι θα ξεχασουμε μια δυο λεξεις (μπορει και 32) Ε δε γ@μιέται, πες το με 'ένα λουλουδι!
Oct 22 2010 18:22
Photo

odin → Lord Leon

Οντως η λεξη που εψαχνα ηταν ενσυναισθησια. Τι να πεις, αν δεν πιω καφε δεν λειτουργει το ρημαδι =_= Παντως για το φτερνισμα με προφορα (βλεπε χρηση ξενικων λεξεων), προσπαθω αρκετα για να το ελατωσσω οταν μιλαω στο forum, απο κοντα ειμαι πολυ χειροτερα:hihi2:
Oct 22 2010 17:46
Photo

Tenshi → Lord Leon

Έχω μπόλικα, αλλά επειδή έκανα fοrmat και τα έκαψα σε δισκάκια θα πρέπει να τα βρω. Μόλις τα βρω όμως στέλνω ;)
Oct 21 2010 22:43
Photo

Lord Leon → Tenshi

αλλα εχεις;
Oct 21 2010 22:35
Photo

Anelis → Lord Leon

Χαχαχαχα, κ όμως δεν είναι τσαπατσούλα! Η κούπα ορθώνεται περήφανη και πεντακάθαρη σε εξίσου καθαρό και τακτοποιημένο τραπεζάκι! Κοκορέτσι....βρε λες;
Oct 21 2010 22:20
Photo

Lord Leon → Anelis

ειναι επισημο. σε μισω. απο καυλι@ρ@ μου την εβγαλες τσαπατσουλα. στη χαριζω. Απλώστε και ενα κοκορετσι απο διπλα, και χωριατικη στα μαξιλαρια
Oct 21 2010 22:17
Photo

Tenshi → Lord Leon

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_jTuRpEl3Hms/SVJfkhKwG7I/AAAAAAAAAD0/8kN0NExd-mY/s400/wait+wat.jpg[/IMG]
Oct 21 2010 22:10
Photo

Anelis → Lord Leon

Ναι αλλά έγχρωμο είναι πιο γλυκούλι κ ταιριαστό με την υπογραφή (άσε που το χρωμάτισα εγώ, οπότε χαίρομαι διπλά που βγήκε καλό). Τώρα να σε αφήσω να πιστεύεις ότι είναι χειροπέδες, ή να σου πω ότι είναι κούπες; Άσε, δεν σου το χαλάω. Χειροπέδες, χειροπέδες! xD
Oct 21 2010 21:48
Photo

Lord Leon → Anelis

λατρευω νεο αβαταρι. στο εγχρωμο καλυτερο μεν αλλα κατι χανει απο τη θλιψη του ασπρομαυρου. αψογο. Εντιτ: μολις ειδα τη νεα υπογραφη. χεροπέδες ειναι αυτες κάτω; ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΥΟΥΟΥΟΟΥ! [IMG]http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_139/1176483546ccUh9g.jpg[/IMG]
Oct 21 2010 21:42
Photo

Lord Leon → Tenshi

lol ωραιο αυτο "το πουλι" δεν το χα βρει! θενξ
Oct 21 2010 20:27