Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Lord Leon → Anelis
αν σε βοηθαει καθολου i hate fangirls. they r so fuckin pedictable.
οσο για τα γεραματα ειναι πολυ σχετικό. ειδικα σε ενα σαιτ που ολοι διαβαζουν "μικυμαου"
Οκτ 25 2010 14:53
Anelis → Lord Leon
Σταμάτα να κάνεις ποστ ανάλογα με αυτό που έκανες στο θρεντ του καπνίσματος, γιατί θα με κάνεις fangirl και δε λέει στα γεράματα.
Οκτ 25 2010 14:44
mono → Lord Leon
Στην περίπτωση της Iristellas έχεις να κάνεις με κλασική περίπτωση προβολής...Η παλιοκρυφοπασόκα όλους πράσινους τους βλέπει...Ξέρω στάνταρ ότι έχει μια φωτογραφία του Γιωργάκη κάτω από το μαξιλάρι της και ότι σε όλα τα yaoi manga της έχει κολλήσει τη φάτσα του στις φάτσες των χαρακτήρων...Η μικρή ανώμαλη...Αλλά φίλη μου είναι δεν την κρίνω...
Οκτ 23 2010 15:40
Lord Leon → mono
το πρασινη που κολλαει; δεν εχεις πλυθει τα τελυταια 2 χρονια; εισαι ενα στρουμφακι που πλυθηκε στους 60 με χλωρινη; οταν παιζει ο παο κρεμεσαι απο τα καγκελα μονο με σκισμενο τζιν σουτιεν κασκολ ενα μπαφο και ουρλιαζεις; οταν μιλαει ο παπανδρεου βγαζεις μικρα βογκητα ηδονης; ο παιδικος σου ηρωας ηταν ο slime των γκοστμπαστερς; σε ειχαν απαγαγει εξωγηινοι;
help me I 'm in the dark here...
Οκτ 23 2010 15:31
mono → Lord Leon
Για να το ρίξω πιο χαμηλά πρέπει να έχω για πρότυπο το νάνο από το LOTR :hihi2:
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι έχω πολύ καλές φίλες...Η μια με λέει κοντή και η άλλη πράσινη...Σε λίγο θα αρχίσω να μιλάω κάπως έτσι : "Know what I am talking about, do you? Hmmm...?"
Οκτ 23 2010 15:18
Lord Leon → mono
βασικα αν οντως εισαι τοσο δεν εισαι κοντη. δηλαδη οι αλλες ποσο ειναι; μπασκετμπολιστριες;
Οου γουελλ, μπορεις παντα να εχεις για προτυπο σου την τια τεκιλα.
(οχι τωρα το εριξα πολυ χαμηλα αν μπορεις ακολουθα) :P
Οκτ 23 2010 14:31
mono → Lord Leon
Oh trust me, ακούω τόσα καθε μέρα που έχω αναπτύξει ανοσία :hihi2:
Και να φανταστείς δεν είμαι κοντή να πάρει, 1.62 είμαι αλλά haters gonna hate που λέει και η sig :P
Άλλωστε εμείς οι κοντές εχουμε χιούμορ...Έχω pic με μια φίλη μου που είναι 1.50 να κρατάει το lightsaber του Yoda και δίπλα ένα φίλο μας 1.90 να κρατάει το lightsaber του Darth Maul...Epicness :hahaha:
Οκτ 23 2010 14:24
Lord Leon → iristella
ναι βρε παιδι μου εννοειται αυτό. Οταν ένας αφηνει να εννοηθει ότι κατι ειναι προσβλητικο (δεν μιλαω για τωρα απαραιτητα) μιλαει σε επιπεδο μοντερεητιν. Σε προσωπικο λεει δε μου αρεσει. Νομιζω πάντως οτι δε θελει πολλη επεξηγηση οταν ενας ανηλικος περιφερεται και λεει πορνες με ευγενικα λογια οσες λενε ναι στην εκτρωση, αλλα δεν μπορω αν του πω χριστοπαναγιες με ευγενικα λογια (ή μαλλον μπορω, αλλα δε θελω) Γερνει η ζυγαρια και ειναι σε θεμα που εμενα ευτυχως δε μου τυχε αλλα καποιους τους εχει πονεσει. πολυ.
Οκτ 23 2010 14:16
iristella → Lord Leon
Όταν μιλάει κάποιος σε επίπεδο moderating εκφράζει την ομάδα. Από εκεί και πέρα παραμένουμε όμως άτομα με διαφορετικές προσωπικές απόψεις σε διάφορα θέματα στα οποια διατηρούμε το δικαίωμα να τις εκφράζουμε. Διαφορετικά θα έπρεπε να βγάζουμε κοινό ανακοινωθεν ως ομάδα για το αν μας άρεσε το τελευταίο επεισόδιο του Naruto. XD
Οκτ 23 2010 14:02
Lord Leon → iristella
εχεις δικιο σε όλα. δεν ξερω κατα πόσο πρεπει να το ακουσεις και εσυ, γιατι οταν ισχυει κατι σε ολο το φορουμ προτιμω να μου απαντατε σαν ομαδα παρα ο καθενας ξεχωριστα (αν με πιάνεις) αλλα στο συγκεκριμενο παο κατω εβλεπα οτι παρακολοθουσε ο οντιν. και ναι καλο και το ρεπορτ, αλλα κατι που επαναλαμβανεται βγαζει ματια.
Οκτ 23 2010 13:54
iristella → Lord Leon
H δεσποινίς από κάτω είναι επίσης και πράσινη (άλλο κοινό με τον Yoda). XD
Αnw να σου απαντήσω και εγώ σε κάτι που είπες στο αντίστοιχο thread. To γεγονός ότι με βλέπεις να απαντάω σε ένα thread δεν σημαίνει ότι μπορώ να κάνω και moderating αν είναι εκτός του τομέα μου (anime/manga). Υπάρχουν τα παιδιά που χειρίζονται το off topic και είναι στο χέρι τους πως θα το χειριστούνε και σίγουρα δεν μπορώ να παρέμβω εκεί με κάποιον τρόπο πέρα από το να πω την προσωπική μου άποψη επί του θέματος.
Γι αυτό σου λέω ότι όταν βλέπεις κάτι που θεωρείς ότι βγαίνει εκτός κανόνων κάνε report για να το δεί στα σίγουρα αυτός που πρέπει.
Οκτ 23 2010 13:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται