Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Lord Leon

you help me keep my faith in humanity T^T
Nov 05 2010 23:32
Photo

MikamiTeru → Lord Leon

Στειλε μου τα λινκ σε πμ γιατι δεν φαινονται, ουτε πανω τους μπορω να πατησω.Σαν να εχεις πατησει spacebar ενα πραμα....Ευχαριστω παντως.
Nov 05 2010 17:23
Photo

Lord Leon → MikamiTeru

hey boy, αν οντως θες να μαθεις πεντε πραγματάκια πέρα απο το σχολειο για βυζαντιο κτλ. τσεκαρε ενα παλιο μου μπλογκοφιλο που εχει κανει καταπληκτική δουλειά ακι για ότι γραφει παραθέτει αναλυτικά πηγές. Δες με τη σειρά [URL="http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/2008/05/blog-post_29.html"]αυτό[/URL] μετά [URL="http://http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/2008/05/blog-post_2963.html"]αυτό[/URL] ακι τέλος από [URL="http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/search/label/Οθωμανική%20Αυτοκρατορία"]εδώ[/URL] τα τρία πρώτα πόστ. Αν έχεις κουραγιο, και τα σχόλια είναι εξεραιτικά, αλλά και το συγκεκριμένο μπλόγκ εχει γενικότερα πολύ ενδιαφέρον. Γενικά γράφει τις πηγές του ωστε να μπορεί ο οποιοσδηποτε αφενος να ελάγξει την αξιοπιστία του, αλλα και να ψαξει λίγο παραπάνω.
Nov 05 2010 15:14
Photo

Ryuji → Lord Leon

Αχα οκ. Και εγώ όταν το χρειαζόμουν έτσι το έκανα. Απλά είχα διαβάσει ότι μπορείς να το κάνεις πατώντας κάποιους συνδυασμούς (2,5,6 και κοντρόλ νομίζω - didnt work) και είπα μήπως ξέρεις :)
Nov 04 2010 01:49
Photo

Lord Leon → Ryuji

υπαρχει στα εξτρα συμβολα στο word, αλλά επειδη βαριομουνα πατησα infinity symbol sto wiki και το εκανα copy paste (όχι την εικονα, το γραμμα). για πιο γρηγορα, καντο κοπυ απο εμένα και κρατα το αν θες σε κανα txt να το χεις προχειρο.
Nov 04 2010 01:33
Photo

Ryuji → Lord Leon

Πως έκανες το σημαδάκι του απείρου ?! im trying to for ages !!
Nov 04 2010 01:19
Photo

Night Wizard Seal → Lord Leon

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ μαζί σου. Για αυτό είχε πεί ότι βιάστηκα. Απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι "άθεοι" δεν είναι. Και πολύ σωστά είναι τα παραδείγματα σου. Επίσης πίστη είναι γενικώς να πιστεύεις κάπου. Όχι απλά σε κάποιον θεό. Πίστη ή θρησκεία πίστεύω ότι είναι για κάποιον άνθρωπο κάτι που δίνει, έστω και για λίγο, κάποιο νόημα στην ζωή του. Ακόμα και οι αγνωστικιστές και οι άθεοι πιστεύουν. Πού; Οι μεν στο άγνωστο (όπου είναι στραμμένοι) και οι δε στην αθεϊα. Η μη ύπαρξη κάποια θεϊκής οντότητας. Ακούγεται παράξενο και όντως είναι.
Nov 03 2010 13:04
Photo

Lord Leon → Night Wizard Seal

Alo! είχα υποσχεθει επισκεψουλα και το ξεχασα! Καταρχάς πολύ σωστά ανεφερες οτι ειναι "συγγνώμη" στην σελίδα του καμουι, καθως στην σύντμηση συν+γνωμης γινεται "γγ". φωνητικά το "γκ" (καραγκιόζης) είναι πιο βαρύ το "κ" από ότι στο "γγ" (αγγελος) πράγμα το οποιο ειναι πιο εμφανες οταν ακολουθει φωνηεν παρά σύμφωνο. στην καθομιλουμένη επικρατησε να διαβαζεται "συγνώμη" ασχετως με το πως γράφεται, για αυτο και πλεον ειναι αποδεχτοι ως σωστοι, και οι δυο τρόποι. Και επισημα. Για το θέμα της θρησκειας τωρα. ειπες οτι οι αθεοι ειναι και οι μεγαλυτεροι θρησκοι ή κάτι τέτοιο. Ακυριως διαφωνω, με μια εξαιρεση. και εξηγούμαι: Καταρχάς, ως λογικοι απο μονοι της ειναι ισοπεδωτική. Αν πεις οτι καποιος που υιοθετησε εστω και μια φορα ενα χαρακτηριστικο (επαφη με το αγνωστο) τον ακολουθει εσσαει, ειναι σαν να λες οτι οποιος φιλησε εστω ακι μια φορα αντρα στο στομα, ακομα ακι για πλακα ειναι γκευ (μαραντονα- κανίγια) ή ότ αν σκοτωσεις το κουνουπι που σε εχει κατακεντησει ωραδυατικα, δεν μπορεις να λεγεσαι φιλοζωος. Δινεις δηλαδη μια ιδιοτητα στο ατομο, που οριζεται απο τη μειονοτητα των εμπειριων του. Εχεις ομως δικιο σε μια περιπτωση, και μαλλον αυτο εννοείς: Υπάρχουν άθεοι που δεν κανουν αλλοι δουλεια απο το να κραζουν τα θεια, οπου σταθουν και οπου βρεθουν. Αυτο ειναι σαν να λεμε οτι εμενα με παρατησε η γκομενα και ολημερις την βριζω, ή αντιθετα χαζευω φωτογραφιες της και λιωνω. Και τα δυο, ειναι ενα και το αυτό καθώς εχω [U][U]συναισθηματικη σχεση[/U][/U] με αυτο το προσωπο και αρα για εμενα ειναι επι της ουσιας υπαρκτο. Ομοιως και καποιος τετοιος αθεος, στην πραγματικοτητα πιστευει στο θεο και ας μην το παραδεχεται, απλως καποτε τον απογοητευσε και του χει βγει αντιδραση. Οι υπολοιποι όμως αγνωστικιστες και άθεοι, μπορει καποιες φορές απο το μυαλο μας να περασαν ιδεες σχετικες με το αγνωστο το μεταφυσικο και το αναποδεικτο (φαντασματα, θεοι, ζωδια κτλ.) αλλα επι της ουσιας ασχετως αν μπορουμε να αποδειξουμε την υπαρξη του ή οχι δεν αποτελει μερος της ζωης μας και των επιλογών μας, συνειδητά. Κοινώς, αδιαφορούμε επί του θέματος. Εκει πρέπει να προσεξεις λιγο κατα τη γνωμη μου διότι, ασχετως αν δεχομαστε τους θρησκους, δεν παυουν στο μυαλό μας (και αυτο μπορουμε να το αποδειξουμε) να θεωρουνται παραπλανημενοι άνθρωποι. Δεν προσβαλουμε όμως κανενα, δεν παμε να πουμε "τι βλακειες πιστευεις" ή "τι σκατα θρησκος εισαι εσυ που βριζεις/κλεβεις/κ.α." οπότε και το να μας αποκαλέσουν θρησκους σε καποιους απο μας ισοδυναμει με το "υποκριτές" ή το "παραπλάνημένοι". Ελπίζω να έγινα απολυτα κατανοητως και ευχαριστω για την αφορμη.
Nov 03 2010 12:47
Photo

Lord Leon → mono

please, less drama my queen... Σκεψου και τον πληγωμενο σου συνανθρωπο. ξερεις τι ειναι να κλεβεις σε ολο το παιχνιδι και στο τελος να τον πινεις;:wallbash::lol:
Nov 01 2010 21:30
Photo

mono → Lord Leon

Ο άλλος ήταν stealth :hihi2: Ελπίζω να κατάλαβες γιατί είχαμε ξενερώσει αλλά εντάξει δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο...Αυτό το παιχνίδι μου έχει φάει τη ζωή...No seriously...Τραγική εμπειρία :nanana:
Nov 01 2010 21:26
Photo

Lord Leon → mono

ok ena sta 2 piasame καλη μπαζα. βρηκα το δυσκολο, και εχασα τον αλλον (γιατι δεν επαιχζε και καθολου παναθεμα τον)
Nov 01 2010 21:20
Photo

zoro77 → Lord Leon

οκ φίλε.
Oct 31 2010 01:29
Photo

Lord Leon → zoro77

διαφωνω. καλυτερα να φαινεται που οδηγει ο φανατισμος οταν αρχισουν παλι οι κορωνες κι απο δω κι απο κει. αστο αν ειναι θα το σβησουν οι μοντς. Εξαλλου θα πρεπει να ναι στοκος καποιος για να κατηγορησει εσενα για το σαιτ.
Oct 31 2010 01:26
Photo

zoro77 → Lord Leon

αν θέλεις με EDIT μπορούμε να διαγράψουμε το site για να μην το δουν άλλοι(εσύ απ΄το quote και εγώ απ΄το ποστ μου)
Oct 31 2010 01:17
Photo

Lord Leon → zoro77

Μην απολογεισαι δε φταις εσυ. Τα θυματα του φανατισμου και της παραπληροφορησης ειναι αμετρητα. Το ιντερνετ παρέχει τα πάντα απο αποψη ενημερωσης αλλα δυστυχως η πλειοψηφεια ειναι σκουπιδια.
Oct 31 2010 01:09