Community Status Updates
Lord Leon → Tenshi
yeeeeeh... what's up doc?
γιορταζεις;
χρονια πολλα και χαβ φαν γουιθ γιορ νεημ.
Nov 10 2010 23:07
Kenny → Lord Leon
Ε, δεν χάνουμε και τίποτα να ξεθυμάνουν λίγο τα πνεύματα γενικότερα.
Nov 09 2010 01:33
Lord Leon → Kenny
καλησπέρα! μπηκα τωρα και διαβασα τα ωραια της τρυπας, προσωπικα διαφώνησα με πολλά που ειδα (οχι μονο τα κραυγαλέα) αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι κλειδωσατε την τρυπα. Αφου ο Αγιου απαντησε κοσμια και αλλαξε και θεμα, και ο άλλος εφαγε Ζονκ, που ειναι το προβλημα;
Nov 09 2010 00:38
alxdjo
→
Lord Leon
Προλαβε ο aboumonkey να τσιμπισει τα Απομνημονευματα και το ταξιδι στο κεντρο της Γης.Εστειλε πιο γρηγορα πμ.Τωρα αμα θες τα υπολοιπα ελα να τα παρεις.Χαιρομαι που θα χρεισιμευσουν καπου
Nov 07 2010 23:12
Lord Leon
→
alxdjo
εγω στα παιρνω ολα! Τα μισα θα τα διαβασω και τα άλλα μισα πανε δωρο στο παιδακι του κολλητου.
Τωρα αμα θες περιμενε λιγο, κι αν καποιος σου πει για καποιο απο αυτα και του στυλ "α, ρε φιλε το ψαχνα αυτο" ε, ας παρει προταιρεοτητα. Αλλα ακομα και ετσι, αν περισσεψει κατι σφυρα μου.
Nov 07 2010 23:07
Lord Leon → zoro77
who cares? egw to σκεφτηκα; κλοπυπεηστ ητανε!
:hahaha:
βοηθατε να βρουμε κανα καινουριο παιδες γιατι εχει ψοφησει το θρεντ!
Nov 07 2010 21:28
zoro77 → Lord Leon
sorry φίλε που σου επανέλαβα το αίνιγμα. Ημουν starter, αλλά και πάλι ήταν χαζομάρα.
Nov 07 2010 21:14
iristella → Lord Leon
Well ο αρμόδιος moderator μίλησε επί του θέματος οπότε δεν είχε νόημα και δεν ήταν πρέπον να το συνεχίσω ακόμη και υπό τη μορφή καλοπροαίρετου αστείου.
Δεν ήταν κάτι το φοβερό πάντως μην νομίζεις. Προσπάθεια να φτιάξει λίγο το κλίμα αλλά αποδείχτηκε περιττή.
Nov 06 2010 22:32
Lord Leon → iristella
όη γιου. ειχες ποστ στην τρυπα και εκανε μπρεφ ή μου φαινεται;
Nov 06 2010 18:43
Lord Leon → iristella
Τι ομορφο να γυριζω ψιλοφτιαγμενος και με σαγρε φωνη απο τα χαχανα και τις γκαριδες, και να βλεπω τετοιο vm. τενκιου-τενκιου. Αι οου γιου ουαν.
Nov 06 2010 05:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed