Community Status Updates
Kenny → eyl
Καλά, θα ανοίξω κάποια στιγμή social group για πολλά boards μαζί... εκτός από /b/, fuck those retards.
Sep 18 2011 14:38
eyl → Kenny
θα ήταν καλή ιδέα, ή κ για κάτι μικρά scanlations που κάνει ο /a/ κ για τπτ συζητήσεις όταν ξεφευγουν να πιανουμε το νοημα. μπορούμε να το πούμε γενικά για 4chan μιας κ δεν πολυμπάινω στον /a/ αλλά στον /u/.
Sep 18 2011 14:16
Kenny → eyl
Πρέπει να κάνουμε ένα social group για τους /a/nons του .aNiMe//GR... από περιέργια για να μάθω ποιοι και ποιοι είμαστε, πρώτον, και δεύτερον για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο (άμα ψάχνει κανείς κάποια εικόνα etc).
Sep 17 2011 21:39
FateTestarossa → eyl
thanks για το καλοσόρισμα. Θα σε κάνω σίγουρα φίλο μου μιας και ξέρεις το MSLN (Mahou Shoujo Lyrical Nanoha). Είναι και εμένα ένα από τα πρώτα και αγαπημένα anime που είδα. Ελπίζω να περάσω και εγώ αλλά και όλοι τέλεια!!!!!!!!!!
Sep 15 2011 11:30
eyl → FateTestarossa
κ όμως! υπάρχει κ στο anime.gr η fato-chan! *clap*clap* απλά έτυχε η nanoha να είναι απο τα πρώτα anime που είδα όταν ξεκίνησα να βλέπω anime, κ υπερ-ενθουσιαστικα με το nick σου. καλώς όρισες στο anime.gr!
Sep 15 2011 06:10
eyl → metalmusicmaniac
είναι τα yuri lolis (ok, οyte yuri, ουτε ακριβως lolis είναι) μου απο το mahou shoujo madoka magica, ή πιο απλά madoka. απο τα καλύτερα anime της χρονιας κ με το καλύτερο soundtrack. δεν ξέρω τα γουστα σου friend, but you can check it out.
Sep 10 2011 19:43
metalmusicmaniac → eyl
Nice Signature! Πρέπει να την έχω ξαναδεί την εικόνα, από ποιό anime είναι?
Sep 10 2011 12:04
iristella → eyl
Οχι καλά έκανες και το ξεκαθάρισες γιατί μέσα από άρθρα και documentaries είχα ακούσει αυτό που σου είπα και πιο πριν. Ομολογουμένως με τα φυτά δεν έχω τόσο στενή σχέση ώστε να ξέρω να διαχωρίζω τι ισχύει και τι είναι μπούρδα. Γι αυτό και το "feel" το εννοούσα με την έννοια του αντιλαμβάνονται τις αλλαγές γύρω τους αυστηρά.
Όσο για την πρόταση. Ήθελα πειράξω τον Six Winged Angel (SWA) και ίσως να πεινάσει για λίγο καιρό.:hahaha: Αν δε άρχιζε και αυτός να ακούει φωνούλες από το πιάτο του I would be more than happy.:hehehe: /καλός άνθρωπος
Sep 03 2011 19:28
eyl → iristella
συγνώμη αν χαλώ τον τοίχο αλλά ήθελα να μην απαντήσω στην τρύπα: [QUOTE]για τον πόνο συγκεκριμένα έχω διαβάσει αρκετά αντικρουώμενα πράγματα. Ξέρουμε όμως ότι ένα υποτυπώδες νευρικό σύστημα το έχουν. Απλά ήθελα να τονίσω ότι και αυτά ζωντανοί οργανισμοι είναι [SIZE=1]and make SWA starve among other things xD.[/SIZE][/QUOTE]μια καθηγητριά (δίδασκε ανατομία φυτών) μου τότε με τις φωτίες του 2007, έλεγε ότι τα δεντρα ουρλιαζαν (αν είδες πύλες του ανεξηγητου καμία φορά). άλλοι καθηγητές έλεγαν ότι είναι μπουρδες. φυσικά μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε πολλά απο τα οποία συμβαίνουν. όμως δεν υπάρχει δομή στα φυτά που να δείχνει έστω υποτυπώδες νευρικό σύστημα. οι αλλαγές που συμβαίνουν όταν "αισθανθούν" κάτι είναι τοπικές, δεν υπάρχει εγκέφαλος να πάει σήμα κ να δημιουργηθεί μια απόκριση. τα φυτά είναι οι ζωνατνοί οργανισμοί που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ανώτερη ζωή στον πλανήτη. κ ότι ο ανθρωπος νομίζει είναι υπεράνω όλων επειδή έχει μιαν α νοημοσύνη έπρεπε να του δίνει περισσότερες ευθύνες κ όχι επάρση.
κ ο βασικός λόγος που απαντώ είναι για να ρωτήσω, τί είναι το SWA starve?
Sep 03 2011 19:19
ma_foteini → eyl
εμ, άμα ξεκινάω την αναζήτηση από λάθος μέρος, αυτά παθαίνω. έψαξα στο mangaupdates για dj και μου έβγαλε μόνο [B]H[/B] με reap και het [SIZE="1"](έλεος, όλο κορίτσια είναι το άνιμε, πώς τους κατέβηκε το het; )[/SIZE] και απογοητεύτηκα. Ευτυχώς που με ενημέρωσες, έχω ήδη ανοίξει 16νέα tabs!:riiight:
Sep 03 2011 18:34
eyl → ma_foteini
απο τα ωραιότερα κ καλύτερα (νομίζω μόνο τα touhou μπορούν να συναγωνιστούν αυτα της madokas, ούτε καν η nanoha).
έχω ένα folder με αρκετά madoka doujins κ δεν είναι raep hentai!!! τα περισσότερα uber cute είναι μεταφρασμένα απο το άτομο (δεν πιστευω να είναι group) some french anon κ τα έπαιρνα κατα καιρούς απο τον /u/ αλλά νομίζω τα ποσταρε κ η yurigirl.
Sep 03 2011 18:04
ma_foteini → eyl
άσε και δυο μέρες τώρα έλιωσα σε konachan/zerochan/minitokyo, i feel my μυωπία rising! Παίζει να είναι από τα πιο ωραία walls στο σύνολο. Άλλες σειρές δεν είχαν τέτοια "καλλιτεχνική" απόκριση.
"(κ dj έχει στο διαβήτη style)":? με πιάνεις αδιάβαστη. Πάντως βρήκα χτες ένα στον reader των dynasty.
Sep 03 2011 10:47
eyl → ma_foteini
για το madoka post: [QUOTE]Off for some fanart hunting!!! [/QUOTE]
DO IT GIRL!!! (κ dj έχει στο διαβήτη style)
Sep 03 2011 01:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed