Community Status Updates
acid black cherry → eyl
ναι το βιντεακι ειναι τελειο δεν χορταινω να το βλεπω
(το εχει ανεβασει η Orion19 απο το φορουμ)
και η σειρα Golden Boy ειναι απο τις αγαπημενες μου!
καλες διακοπες
Aug 03 2011 20:15
eyl → Kenny
μπα, είμαι κάτι όπως την mugi, όχι όπως mitsu/mio, yui/azusa/ui/nodoka/κ δεν συμμαζευεται.
αν μπορείς να με περιμένεις θα απαντήσω. αυτή τη στιγμή είμαι στο μέσω μετακόμισης, κ πριν ήμουν στο μέσο εξεταστικής κ με τόση ζεστη δεν κάνει να σκέφτεσαι για θεούς. όταν επιστρεψω πίσω κύπρο το σαβ/κυρίακο εκέι που θα έχω κ κάποιον να προσπαθεί να με πείσει τον δεκαπενταυγουστο να πάω εκκλησία, εκεί θα σου απαντήσω. έχω κάποια μικρά πραγματάκια να αναφέρω, μιας κ αυτό "Τι γίνεται αν κάποιος υποστηρίζει ότι ναι μεν υπάρχει θεός που πυροδότησε το Big Bang, αλλά από τότε έχει επιλέξει να μείνει απολύτως αμέτοχος σε οτιδήποτε συμβεί στο σύμπαν;" δεν με βρίσκει να διαφωνώ.
Aug 03 2011 10:53
Kenny → eyl
Κρίμα, και θα είχαμε το πρώτο yuri action στο thread. :P
(BTW, δεν απάντησες στο προηγούμενο VM... μάλλον σε κούρασα. :P)
Aug 03 2011 08:39
eyl → Kenny
ευτυχώς δεν θύμωσες! μάλλον δεν θα πάρω καμία. i'm not into marriage and i'm not really into girls either ... αλλα ένα kyouko χαμστεράκι να τρώει pocky θα ήταν :kawaii:
καλύτερα καμία! ευχαριστώ που ρώτησες!
Aug 02 2011 21:52
Kenny → eyl
Επειδή όντως δεν μπορώ να σου δώσω και τις δύο (rules are rules :hot:), να σου δώσω την Kyouko, τη Sayaka, ή καμία;
Aug 02 2011 21:33
Kalamaris → eyl
[QUOTE]μπορεί κ να κλάψω για το τέλος της μεγαλύτερης σε διάρκεια σχέσης που είχα. 12 χρόνια hp (μπορείτε να πείτε ότι όλα τελείωσαν με τα βιβλία, αλλά αυτό δεν ισχύει)! accio tissue![/QUOTE]
Σε καταλαβαινω απολυτα.Αν και θα ξαναδω τις ταινιες τοσες φορες που δεν εχει ακριβως τελειωσει.
Jul 27 2011 23:25
meidei → eyl
Υπάρχει η Accept LGBT Κύπρου που κάνει δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ. Βγήκαν και στην τηλεόραση. Στην Ελίτα 2 εκπομπές, στον Τσουρούλη μια εκπομπή, στο ΡΙΚ μια εκπομπή + ένα ένθετο, συχνή αρθρογραφία στις εφημερίδες, εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο σχεδόν κάθε μήνα...
Προωθούν πολλά ζητήματα όμως, όχι απλά αυτό του γάμου.
Jul 08 2011 21:00
eyl → meidei
γίνετε τέτοια κουβέντα στην κύπρο? ρωτάω γιατί απο κύπρο είμαι (φοιτήτρια στην αθήνα για τώρα) κ είναι παράξενο που δεν υπάρχουν θύματα ακόμη! :p
Jul 08 2011 18:46
meidei → eyl
Στην Κύπρο, ναι. Το Σύνταγμα (Άρθρο 22 παρ. 2/β) ορίζει ότι ο μη-θρησκευτικός (=πολιτικός) γάμος καθορίζεται από τον περί γάμου νόμο, αλλά λέει ξεκάθαρα ότι οι [I]μόνοι[/I] περιορισμοί που μπορεί να έχει είναι αυτοί που αφορούν την ηλικία, την ύπαρξη υγειών συνθηκών (να μην είναι προϊόν εξαναγκασμού πχ), τον βαθμό συγγένειας και την απαγόρευση της πολυγαμίας. Ο νόμος περί γάμου όμως (Ν 104/2003) λέει ότι είναι ένωση γυναίκας και άντρα (άρα αποκλείει τα ζευγάρια του ίδιου φύλου).
Αυτή η απαγόρευση φαίνεται αντισυνταγματική με το γράμμα του νόμου, αφού το σύνταγμα λέει ότι δεν ρητά επιτρέπονται άλλοι περιορισμοί, όπως η ετερότητα του φύλου. Άρα και η απαγόρευση των γάμων του ιδίου φύλου στην Κύπρο είναι αντισυνταγματική.
Με το πνεύμα του νόμου βέβαια, ισχύει το ότι για τους νομοθέτες τότε ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν άντρας και γυναίκα, άρα ο νόμος πρέπει να ερμηνευτεί έτσι. Όπως και στην Ελλάδα, που στον σχετικό σας νόμο δεν έλεγε άντρας-γυναίκα, αλλά στο δικαστήριο οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου ακυρώθηκαν.
Ωστόσο, είναι σημαντικό asset στην νομική μάχη που γίνεται.
Jul 08 2011 01:14
eyl → Warchief
ε τότε να να προτείνω γενικά τον reader στο dynasty μας κ έχει ότι έβγαλε το lililicious αλλά κ realeses απο άλλα groups. ειδικά σε εσένα θα προτείνω το blue friend απο yurikai (δεν είναι στον reader). whenever you have time of course!
Jul 07 2011 02:10
Warchief → eyl
ωω, thanks, θα το τσεκάρω. εξάλλου σε λίγο καιρό προβλέπεται να αρχίζουν οι επιδρομές στο lililicious, όπως κάθε χρόνο :P
Jul 07 2011 01:38
eyl → Warchief
hey! ίσως σε ενδιαφέρει, το lililicious έβγαλε ενα booklet του aqua blue cinema της hiyori otsu. είναι ενα κεφ συνέχεια της ιστορίας βασικα.
Jul 07 2011 01:03
eyl → Anelis
dvd? κ σκεφτόμουν να αγοράσω τα dvd του glee (η lea απλα ... ) κ σκεφτόμουν πόσο καμένο θα ήταν αυτό, κ τώρα απλά θέλω να αγοράσω κ των μιουζικαλ? this forum is bad! bad bad bad!
Jul 02 2011 15:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed