Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

E καλά το Μ.Υ.Ξ.Α. δεν παιζόταν! Ήταν απλώς επικό! Η μετάφραση ήταν φοβερή! Αλλά και τα δίδυμα τα πάω τόσο μα τόσο πολύ όσον αφορά το γέλιο...Freeeeeeeed! T^T Ha ha, I know right? Δηλαδή, τι να πεις σε τέτοιο ειδύλλιο? Να, αυτή η κοπέλα το λέει καλύτερα: [url=http://eva-black.deviantart.com/art/Six-years-of-Harry-and-Ginny-28473246?q=favby%3Afallenangelitachi%2F38742478&qo=9]Six years of Harry and Ginny[/url] Α, και να φανταστώ σου αρέσουν τα bishounen; πάνε δες αυτά: [url=http://suf78.deviantart.com/art/HP-Doodle-Their-young-days-180809261?q=favby%3Afallenangelitachi%2F38742478&qo=2]Hagrid for the win[/url] [url=http://flayu.deviantart.com/art/Secrets-of-the-Darkest-Art-191078396?q=favby%3Afallenangelitachi%2F38742478&qo=3]The horcruxes[/url]
Oct 20 2011 16:27
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

*high five* η ερμιόνη του βιβλίου είναι ο,τι καλύτερο κ αστείο (περισσότερο) είχε να μας προσφέρει το βιβλίο. το Μ.ΥΞ.Α. (εδώ φάνηκε κ το πόσο καλή ήταν η μετάφραση -μετωπο υπερ ξωτικων αναξιοπαθούντων-) με είχε παραλύσει 20 λεπτά απο το γέλιο! τα τελευταία κεφ ήταν εμφανώς διαφορετικά σε ύφος, δεν ηταν μόνο φιλία κ actiοn, που ήταν απολύτως φυσιολογικό, τα παιδια μεγάλωναν. harry/ginny ήταν πολύ wtf!
Oct 20 2011 16:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Wow! *sis fist* Me too! Aν και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το Δεκαεννέα χρόνια μετά απλώς με έσπασε τα ενύρα το ρομάντζο Harry/Ginny, όχι τόσο στο βιβλίο μέχρι που λίγο μετά διάβασα κάποια σχόλια και ήμουν..."Well hell, they are right" αν και το ίδιο αυτό το ζευγάρι δε με εκνευρίζει πλέον τόσο. Ίσως φταίει κι ο απότομος τρόπος που το έδειξε η Rowling! Ξαφνικά του Harry του έρχεται κεραμύδα και μετά από χρόνια του αρέσει η Ginny. I mean wtf? Καλά, η Ερμιόνη του βιβλίου είναι επική! Την πήγαινα πάρα πολύ αλλά πλέον προτιμώ την Luna και την Tonks από γυναίκες περισσότερο. Όχι ότι ακόμα δε μ'αρέσει η Ερμιόνη απλώς καταλαβαίνεις. Επίσης, πώς το περίμενα το Ron/Hermione στο τέλος!
Oct 20 2011 16:09
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

πιο επικό κεφ. ολης της σειράς (επικά κ τα κεφ όλων των βιβλίων με την ερμιόνη)! κ πόσο γλυκά μας το έδειξε στην ταινία "awwww" κ μόνο που το σκέφτομαι. κ η πιο τέλεια φράση του βιβλίου "the bravest man i ever knew" . μόνο κ μόνο για αυτή τη φράση κατάφερα να δεχτώ το λάθος της rowling να μας δώσει κεφ με τίτλo "nineteen years later". αν είναι harry potter θα μπορούσα να μιλώ για ώρες!
Oct 20 2011 16:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Άντε, δηλαδή από την αρχή το ξερες! Να πω την αλήθεια μου, από μικρή που ήμουν κι όταν είδα την ταινία ειδικά επειδή το έδινε πολύ στο πιάτο είπα, "μπα δεν είναι αυτός" και μετά ήμουν σίγουρη ότι ήταν καλός. Βέβαια όταν σκότωσε τον D. ήμουν κάπως...αλλά μετά ήμουν σε κατάσταση "awwwwww" για όλο εκείνο το κεφάλαιο στο τελευταίο βιβλίο.
Oct 20 2011 15:52
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

καθόλου ντροπή! φτάνει που διάβασες τα βιβλία για να μην κρίνεις την ιστορία μόνο απο τις ταινίες οι οποίες δεν καταφέρνουν να πιασουν την μεγαλειότητα στο γράψιμο της rowling. προσωπικά ξεκίνησα τον potter, περίπου 2-3 χρόνια πριν ξεκινήσουν οι ταινίες. κ για να μην λεω κ ψεμματα, χάρηκα κ τις ταινίες αφού έτρεχα στο cinema για την πρεμιέρα τους. ο snape ημουν πεπεισμένη (στα 12 μου) οτι ήταν ο κακός στο 1ο, αλλα αφού τελικά δεν ήταν κλπ απο τότε ειχα τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτόν (μα σε κάθε βιβλίο τους εσωζε), κ τελικά βρήκα το δικαιο μου στην παρέα στο τελευταίο βιβλίο μετά απο 11 χρόνια διαφωνιών.
Oct 20 2011 15:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Lol, ναι γράφω! Ah yes, Voldemort. Αλλά πριν γίνει αυτό που γίνει. Αλλά εγώ μπορώ με περισσή ντροπή να πω ότι πρώτα είδα τις δύο ταινίες και μετά διάβασα τα βιβλία τα οποία μου άρεσαν πολύ πολύ περισσότερο οπότε στην αρχή μ'άρεζε ο Ron, μετά o Sirius και τα δίδυμα και τέλος αυτός: o Voldemort/Tom M. Riddle Jr αλλά και Snape. Τα σπάει ο τύπος.
Oct 20 2011 14:14
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

wow! όταν λες ότι γράφεις, όντως γράφεις!!! bravo! χμμμ .... i may check the harry potter one .... voldemort? i was a snape lover from the very beginning of the hp story.
Oct 20 2011 14:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Α, μην πας τώρα στο quizilla. Είναι χάλια! Α, ΟΚ! Εγώ γράφω: μια ιστορία για τον Sasuke, μια ιστορία για τον husbando μου -δες υπογραφή για περεταίρω πληροφορίες-, μια ιστορία για τον Tom M. Riddle από το Harry Potter, έχω μια οκληρωμένη του Enishi από το Rurouni Kenshin, έχω μια ολοκληρωμένη του Light αοό Death Note κι ένα χαζό one shot με τον Kaiba, ναι από YGO. A ναι καλέ και μια καινούργια με τον Xanxus από KHR. Τώρα βέβαια γιατί παλώς δε σε έδωσα το link δεν ξέρω! XD [url=http://www.fanfiction.net/~fallenangelitachi]My Profile[/url]
Oct 20 2011 13:55
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

ευτυχώς το ff μου κρατά ακόμη αρκετά το ενδιφέρον κ δεν χρειάστηκε να τρέξω στο quiziilla, τουλάχιστον όχι ακόμη ;) μπα, δεν είμαι τόσο του writing, για να μπορέσω να γράψω μια καλή ιστορία. κ είναι δυσκολότερο όταν έχεις κ ήδη γραμμένους χαρακτήρες, παρά να ξεκινήσεις κάτι original. τί γράφεις εσύ?
Oct 20 2011 13:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Α, έλα ρε συ! Πρέπει να γράψεις κι εσύ κάτι! xD Ναι εγώ γράφω, να ναι καλά το FF και -κάποτε- το quizilla. Αν και να πω στο δεύτερο που είναι και πολύ παλιό στη δική μου μνήμη άρχισα να πρωτογράφω. Πω πω τι μoυ θύμισες τώρα...
Oct 20 2011 13:34
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

όχι, δεν εγραψα ποτε κατι, μόνο stalking κ squealing κάνω. εσύ γράφεις?
Oct 20 2011 13:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Χα χα, agreed; αν είσαι και στα ντουζένια σου δεν πολυοβοηθάει είναι η αλήθεια να το κόψεις...έχεις γράψει και τίποτα?
Oct 20 2011 12:57
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

περισσότερο "εθισμός" παρά "σπορ". damm it!
Oct 20 2011 12:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

[QUOTE]όταν ξεκινάς να διαβάζεις κ τα fanfiction[/QUOTE] Mπα...εγώ είχα δει πολύ λίγα όταν άρχισα το σπορ!
Oct 20 2011 10:03