Community Status Updates
Warchief → eyl
Hey, έχεις διαβάσει καμιά δουλειά της [URL="http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=6876"]Hiyori Otsu[/URL]; Tα Clover και Mizuiro Cinema είναι από τα shoujo ai manga που μου έχουν μείνει. Για το πρώτο είχα κάνει και thread με τρομερή επιτυχία [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8551"]εδώ[/URL]. Τσέκαρέ τα αν και πιστεύω ότι το έχεις κάνει ήδη :P
Mar 13 2011 03:15
Kalamaris → eyl
Σαν vn ειναι αριστο.Σαν anime ομως χανει σοβαρα.Το μεγαλυτερο προλημα ειναι οτι το βιαστηκαν και δεν χωρεσαν ουτε το 1/3 της ιστοριας.Εχει ομως φοβερους voice actors!!!!
Mar 08 2011 19:20
eyl → Kalamaris
Ωω, σε ευχαριστώ! είναι στη μεγαααλη λίστα των wanna see anime. αν πεις κ εσύ καμία καλή κουβέντα ίσως ανέβει θέσεις. xD
Mar 08 2011 17:43
Xeiji → eyl
παρολο που δεν εχω παιξει ιδιαιτερα το παιχνιδι, ο χαρακτηρας αυτος μου αρεσει πααααρα πολυ! και ο ναι! το soundtrack ειναι πολυ καλο *σκεφτεται να το ξεθαψει να τ'ακουσει* χαχα
Feb 04 2011 15:18
eyl → Xeiji
saya no uta ως sig! sorry αλλα δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω μιας κ κόλλησα στο soundtrack αυτό τον καιρό!
Feb 04 2011 07:03
eyl → meidei
οκ, θα το αναλάβω! (αν δεν το κάνει κανείς μέχρι να το κάνω εγω μιας κ θέλω να ξανακοιτάξω μια φορά το manga )
Jan 20 2011 20:59
meidei → eyl
Ας αξιοποιήσω το VM για να διευκρινίσω τι εννοώ. Δεν είπα ότι προστίθενται υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά συγκεκριμένα στο τρίτο, από την πρώτη σελίδα κιόλας βρίσκομαι απέναντι σε 2 χαρακτήρες που αλληλεπιδρούν με τους πρωταγωνιστές σαν να τους ήξεραν καιρό, ενώ ο ένας είναι πρωτοεμφανιζόμενος και ο άλλος μέχρι τον προηγούμενο τόμο ήταν κομπάρσος. Αλλά ίσως και να φταίει και το πώς το διαβάζω, δεν υπάρχει ακριβώς το κατάλληλο κλίμα :)
Συνήθως τα νήματα περιέχουν μια περίληψη -εισαγωγή, γιαυτό είναι καλό να το γράψει κάποιος που ξέρει αρκετά καλά την υπόθεση. Αν το κάνεις, θα είναι πράγματι ευτύχημα :)
Jan 20 2011 20:43
eyl → meidei
έλα, συγγνώμη, η αλήθεια κ εγώ επιφυλάσσομαι να ξεκινήσω thread για το manga.
Jan 20 2011 20:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed