Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → eyl
Oh...sorry, δεν ήξερα. Καλά λοιπόν, δε θα το ξαναπώ αυτό σε σένα! xD
E he he...εντάξει, δεν είμαι και τόσο σκληρή...
Oct 18 2011 15:56
eyl → Fallen_Mpougatsa
τη λέξη "άτιμος" τη χρησιμοποιούμε μόνο για να χαρακτηρίσουμε τους yuri mangaka που τρολαρουν μέχρι κ για 40 συνεχόμενα chapters. please rephrase.
τώρα στ θέμα μας: γκουχ..γκουχ *καθαρίζω το λαιμό μου*
Damm you (invader zim στυλ)! Damm you earthlings, που μέρες που βρήκαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να κάνουν απεργίες! εδω ο/η fallen angel itachi χάνει τον κόσμο!
αφου ήρθες που ήρθες, be gentle ...
Oct 18 2011 15:16
Fallen_Mpougatsa → eyl
Είδες τα άτιμα? Όταν τα χρειάζεσαι τότε πάνε και χαλάνε. Πρόσεχε με εμένα εκεί μην κλείσει η πόρτα πάνω σου...
...Και τώρα ξέρεις τι σχέδια έχω για σένα.
Oct 18 2011 14:59
eyl → Fallen_Mpougatsa
O M G ! ! !
are you already here? τα panic room όταν τα χρειάζεσαι ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(^_^)
Oct 18 2011 14:47
Fallen_Mpougatsa → eyl
[QUOTE]"Fallen_Angel_Itachi" ok, τo σημείωσα. fallen angel itachi εδω, eyl 500 km μακρια. περιοριστικά μέτρα![/QUOTE]
Problem? [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/troll-face-meme.png[/IMG][/SPOILER]
Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν θες...μείνε μακρυά μου. :kakaka:
Oct 18 2011 14:02
Warchief → eyl
ε ναι ρε συ είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει φέτος. το επεισόδιο που ενθουσίασε πολύ εμένα ήταν το 9 πάντως.
Oct 09 2011 19:57
eyl → Warchief
δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να κοιτάξω το mawaru αν δεν μου το έλεγες. είμαι ακόμη στο 5ο αλλα δεν βγαίνει απο το νου μου.
Oct 09 2011 19:51
eyl → Warchief
πιγκουίνοι?
μιας κ δεν βλέπω ούτε κ θα δω κανένα τώρα, θα το κοιτάξω τότε!
edit: δημιουργός της utena-sama? watch!
Oct 05 2011 02:50
Warchief → eyl
Mawaru Penguindrum. ΠΡΕΠΕΙ να το δεις! Έχει φτάσει στα μισά και μέχρι στιγμής το θεωρώ καθαρό 10άρι.
Oct 05 2011 02:45
eyl → Kenny
1 φορά έκανα το λάθος να ανοίξω το συγκεκριμένο, τότε οταν μάθαινα το site, never again!!! ok, όταν υλοποιηθεί, αν δεν το πάρω χαμπάρι, να μου το πεις!
Sep 18 2011 15:00
Kenny → eyl
Άκυρο το τελευταίο. Η VBulletin μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω πάνω από 5 social groups, και έχω ήδη δημιουργήσει 5. Θα δω άμα μπορώ να αλλάξουμε αυτή τη ρύθμιση, ειδάλλως θα αγγαρέψω κάποιον άλλον. :P
Sep 18 2011 14:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed