Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

eyl → iristella

θα πονέσει ... πολύ, sempai? πλάκα πλάκα όμως, κάθε χριστούγεννα κ πάσχα κ δεκαπενταυγουστο που είμαι σπίτι για διακοπές (σπουδάζω μακριά απο το σπίτι) 1/4 των συζητήσεων μας είναι ότι πρέπει να πάω να με διαβάσει παπας. ειδικά απο τότε που ένας γέροντας του Σινα της είπε ότι οι άθεοι έχουν πολύ περισσότερη συνείδηση για την πίστη τους κολλησε περισσότερο. α ρε μανα!
Ιούν 06 2011 14:59
Φωτογραφία

iristella → eyl

[QUOTE=eyl;504197] για το μάτιασμα, ξέρω ότι ο χριστιανισμός το αποδεχεται (όντας άθεη), αλλά έχει 1 χρόνια τώρα θέλει να με πάρει η μαμα μου για ξεμάτισμα. όταν κάθε παπάς (της εκκλησίας), αφου του πει τα πάντα για εμένα, της λέει να με πάει για να με διαβάσει γιατι με έχουν ματιάσει. τώρα πως να πάω εγώ μπροστά στον παπα κ να του πω, διαβασέ με εσύ αλλά εγώ δεν πιστευω στην ύπαρξη Θεού? [/QUOTE] Κουράγιο. Οι πρώτοι τρεις εξορκισμοί είναι δύσκολοι. :( Φιλικά [I]άλλη μια ψυχή που την τραβολόγαγε η μάνα της στα μοναστήρια ως παιδί[/I]
Ιούν 06 2011 13:47
Φωτογραφία

Yo! Master → eyl

Για στείλε ένα mail στο [email]rentas@gmail.com[/email] Thanks. :)
Μάι 31 2011 16:01
Φωτογραφία

eyl → Yo! Master

καλημέρα! ω ναι, ο kyubey είναι! το έχω. πως θες να στο στείλω?
Μάι 31 2011 05:48
Φωτογραφία

Yo! Master → eyl

Το avatar είναι ο Kyubey σαν magical girl? Καλό! Μήπως το έχεις & σε μεγάλο version?
Μάι 30 2011 22:34
Φωτογραφία

Nighteyes → eyl

Δεν υπάρχει πρόβλημα.:) Θα στο έλεγα prive αλλά θεώρησα καλύτερο να δουν το ποστ μου και οι υπόλοιποι για να το έχουν υπόψιν κι εκείνοι.;)
Μάρ 27 2011 03:03
Φωτογραφία

eyl → Nighteyes

συγγνώμη για τα direct links στο yuri manga thread. επειδή έδινα κυρίως scanlations groups νόμιζα ότι ήταν ok. δεν σκέφτηκα για το 18+. δεν θα ξαναγίνει!
Μάρ 27 2011 00:56
Φωτογραφία

eyl → red pyramid

:) yoroshiku onegaishimasu!
Μάρ 22 2011 18:18
Φωτογραφία

red pyramid → eyl

Hello. Me :nod: to your yuri posts.
Μάρ 22 2011 18:09
Φωτογραφία

Botsun → eyl

Thank you honey !!!
Μάρ 14 2011 23:20
Φωτογραφία

eyl → Botsun

καθόλου εκνευριστικός! αν το έγραφα σωστά ίσως να μην σε μπερδευα τόσο :p είναι [URL="http://yokosonews.com/live"]yokosonews [/URL]κ ο παρουσιαστής είναι ο katz. είναι live, κ μας αναφέρει στο αγγλικά τί γίνετε στην ιαπωνία. βασικά τι πρώτες ώρες - μέρες ήταν η καλύτερη πηγή πληροφοριών μιας κ μας αναφέρει εκείνη την ώρα τί λένε τα news στην ιαπωνία κ ο κόσμος μπορεί να κάνει κ ερωτήσεις.
Μάρ 14 2011 23:04
Φωτογραφία

Botsun → eyl

Γίνομαι,εκνευριστικός,αλλά τί είναι τα Yokonews,μιας και το google,δεν με βοηθά ιδιαίτερα.
Μάρ 14 2011 22:42
Φωτογραφία

eyl → Warchief

εγω παρόλο που ξεκίνησα με anime, τώρα είμαι περισσότερο manga τύπος μιας κ yuri δεν βλέπουμε σε anime. αν βρείς χρόνο κ θες να ψάξεις manga (yuri συγκεκριμένα μιας κ αυτό είναι το στοιχείο μου), έχει κ άλλα αξιόλογα. μάλλον θα κάνω ένα thread στο manga topic για μόνο yuri τίτλους.
Μάρ 13 2011 03:41
Φωτογραφία

Warchief → eyl

Όχι άλλα το βρήκα τώρα και το κάνω bookmark, thanks. Γενικά με manga ασχολούμαι μόνο σε περιόδους διακοπών όμως, οπότε τα κρατάω για πάσχα ή καλοκαίρι :P Νομίζω ότι τα manga της Otsu, συγκριτικά με άλλα παρόμοια, είναι αυθεντικά τρυφερά. Η αυθεντικότητα κάνει τη διαφορά.
Μάρ 13 2011 03:34
Φωτογραφία

eyl → Warchief

σε ένα άλλο forum στο topic για τον αγαπημένο mangaka, να φανταστείς δεν έγραψα morigana ή άλλες mangaka που έδωσαν πολύ ωραία manga, αλλά την hiyori otsu!!! έχει κάτι στις ιστορίες της κ στο σχεδιό της που μ'αρέσει τρομερά. το clover είναι απο τα αγαπημένα μου μανγα γενικότερα. ανακαλυψες τον τρομερό reader του dynasty? μπορείς εκεί να βρείς ότι δουλεία της otsu έχει μεταφραστεί.
Μάρ 13 2011 03:28