Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Ok,είναι BL με πολύ light "δράση".Επειδή έχω διαβάσει ό,τι έχει κυκλοφορήσει,εκτός από το Hatsukoi no Atosaki που ξεκίνησε πρόσφατα,μπορώ να σου πω ότι το yuuutsu na asa κατά πάσα πιθανότητα είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει μέχρι τώρα.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα manga της δεν είναι καλά (θα σου πρότεινα το Arashi no Ato,αν δε σου το'χω ήδη πει:hehehe:).Το hana wa saku ka έρχεται δεύτερο,αλλά το λατρεύω το ίδιο.:lovulovu:
Οκτ 14 2011 17:50
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Μπα δεν νομιζω να ναι αυτος λογος. Αν ηταν ετσι τοτε δεν θα μετεφραζαν καποια με ακομα λιγοτερη "δραση". Εδω πανε και ασχολουνται με κατι αλλα που εχουν και αθλιο σχεδιο.(Α και δεν υπαρχουν shounen ai, το εχω ξεκαθαρισει με τον εαυτο μου. Υπαρχουν yaoi με explicit scenes ή οχι ιδιαιτερα explicit. Αν δεν εχει τιποτα απο αυτα ειναι απλα josei.:P). Καλο ειναι ως εκει που βγηκε στα αγγλικα αλλα εχει μελλον. Οπως ειπε βεβαια κι αυτη που μεταφραζει το yuuutsuna asa μετα απ αυτο, τι να σου κανει;:P Με αυτα και με κεινα καταλαβα οτι μου αρεσει η mangaka τελικα. Βγαζει καλες δουλειες και εχει πολυ ωραιο σχεδιο.
Οκτ 14 2011 17:31
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Gimme gimme gimme!!!!!:blingeye2: Συμφωνώ απόλυτα!!!Επειδή είναι περισσότερο shounen ai παρα yaoi (no sex...so far) δεν ασχολούνται ενώ για μένα βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα που'χω διαβάσει(και έχω διαβάσει αρκετά). Θέλω να μου πεις τη γνώμη σου με λεπτομέριες.Αχ,πόσο χαίρομαι που το άρχισες!:awww:
Οκτ 14 2011 16:59
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Το ξεκινησα κατα λαθος το hana wa saku ka. Απο καπου θυμομουν τον τιτλο(Εσύ φταις κακουργα!:P) και μου κολλησε να το τσεκαρω αν και ongoing. Ενταξει, η αληθεια ειναι ότι εψαχνα κατι της ιδίας και λόγω ελλειψης και οικειου τιτλου το ξεκίνησα. Καλα ρε πανε καλα τα γκρουπ; Πανε και ασχολουνται με κατι αθλια και δεν μεταφραζουν κατι τετοια; Ειναι δυνατον να εχουν βγει 3 τομοι και να ειναι σταματημενη η μεταφραση πριν την μεση; Τι να πω... Α ψαχνω αδικως για raws αλλα μονο κινεζικα βρισκω (να τους παρει! απο ποτε φτιαχνουν ιαπωνικα manga στην κινα και δεν το ξερα; γκρρρ) αν εχεις καποιο link με τον 2ο και 3ο τομο pm me please!. Edit A ακυρο τα βρηκα τελικα στο aarin.
Οκτ 14 2011 15:27
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

[QUOTE]εν πιστεύω ότι είναι ο Minato.Πέρα από το θέμα χαρακτήρα (πότε έγινε ψυχάκιας και δεν το πήραμε χαμπάρι?) απ'όσο θυμάμαι η ψυχή του είναι παγιδευμένη λόγω του demon seal:"Those who have had their souls sealed by this technique cannot be brought back by the Summoning: Impure World Resurrection technique",σύμφωνα με τη Naruto wikia. Πάντως αν είναι ο Obito θα ξενερώσω απίστευτα[/QUOTE] Ναι. Αυτό είδαμε ότι έγινε στο [U]vision[/U] του Naruto. Αν ο Μinato είναι ψυχάκιας (από την δική σου οπτική γωνία) τότε σίγουρα θα έπαιρνε τα κατάλληλα μέτρα να μην μάθει ποτέ ο Naruto ότι είναι ζωντανός. Με ένα ψεύτικο death ή sealing. (reminds me something :kakaka:) Εγώ για πλάκα το ανέφερα το όνομα του αλλά έχει τόσο φάση η θεωρία που αξίζει να την υποστηρίξω. :p
Οκτ 12 2011 17:03
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Ναι το ξερω. Δεν το διαβασα ακομα ομως, ίσως το βραδυ...
Σεπ 10 2011 15:01
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Βγήκε,βγήκε!!!!!:awww:[SPOILER]Ο Katsuragi έχασε την ψυχραιμία του...cute..:awww::awww:[/SPOILER]
Σεπ 10 2011 14:32
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Ναι,ναι!Θα το έχουμε μέσα στη βδομάδα!:yahoo: Έχω βιάσει το refresh button στο tumblr και στη σελίδα των nakama (συνήθως κάνουν release κυριακή/δευτέρα και ευελπιστώ αυτή τη βδομάδα να'χει hana wa saku ka). ...I need to get a life...:bahhh:
Σεπ 05 2011 12:53
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Aaa ουρλιαζω απο χαρα! Δες τι λεει η κοπελια στο tumblr! Θα βγαλει και το 9 οπου να ναι!
Σεπ 04 2011 16:52
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Θα του ρίξω μια ματιά τότε.:ureshii: Να σου πω,δε με χαλάει που δεν έχει πολλές xxx σκηνές...χαίρομαι την αλληλεπίδραση Katsuragi/Akihito σε όλες τις φάσεις. Τον λυπάμαι πάντως τον Akihito.Δεν τον δικαιολογώ γι'αυτό που έκανε,αλλά και ο ίδιος την ίδια στιγμή το μετάνιωσε.[SPOILER]Μετά,αφού είχε γίνει η ζημιά λέει "oh,what the hell" και το συνεχίζει:hahaha:[/SPOILER] ΕΛΑ ΝΤΕ!Raw είναι για manga στα ιαπωνικά,για manhwa στα κορεάτικα.Τα κινέζικα πού κολλάνε?!:madtodeath: Νέο drama cd,ε???:awww: Btw,θέλω το tumblr της κοπελιάς,να έχω άμεση ενημέρωση. Και θα σου ξαναπω να διαβάσεις hana wa saku ka.:joyful:
Σεπ 03 2011 20:30
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Είναι πολύ καλο το secret diplomacy. Αν συνεχισει στο ίδιο επιπεδο μπορει να γίνει και το καλύτερο της, αλλα περιμενουμε... Στο ανεφερα γιατι εχει καποια κοινα, αναπτυσσει τον κόσμο των πολιτικων και της διπλωματιας. Βασικα το cd δεν εχει πολλες xxx scenes(αφου και στο manga ετσι ειναι στην αρχη) μαλιστα διαβασα ότι καποιες γκρινιαζανε γι αυτο. Μια ομως είπε ότι ήταν αρκετα απαιτητικο σε ιαπωνικα γι αυτο αν καποιος δεν ξερει καλα και περιμενει μονο xxx λογικό να μην καταλαβαινει και να χανει την υπομονη του. Εμενα αυτο μου αρεσε βασικα στο manga, που επεφτε πολύ συζητηση, δεν ήταν ενα απλο yaoi. Μπορει μαζι με το manga κατι να πιάσω απο το cd. Το ακουσα λιγακι και επεσα και σε τετοια σκηνη που λες και λυθηκα στα γελια. Ρε συ οταν σκεφτομαι τους καημενους τους ανθρωπους τι τους βαζουν να κανουν είναι τραγικό!XD Στα anime δεν μου φαινεται τοσο γιατι υπάρχει και η εικόνα αλλα στα cd... Σε raw εχω βρει τους 2 τομους κανονικους κι όχι σκορπια ch. Τον 3ο δεν βρισκω, βεβαια είναι και πιο προσφατος... Στο μεταξυ η τυπισσα που μετεφρασε το 7 και 8 ch εχει σελιδα στο tumblr και εχει πολύ γελιο. Είπε κι αυτο που είπες κι εσυ και αναρωτιωμουν κι εγω παντα: Γιατι πανε και τα λενε raw ενω είναι στα κινεζικα;lol Εχει κανει και καποιες προτασεις και επειδη βλεπω να ταιριαζει το γουστο μας λεω να κοιταξω καποια. A και είπε ότι βγηκε και καινουργιο d cd.
Σεπ 03 2011 19:08
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Δεν το είχα ακουστά καν.Για κάποιο λόγο,δεν έχω τελειώσει κανένα της Nitta.Δεν είναι ότι δε μ'αρέσει η δουλειά της,γιατί η γυναίκα είναι πραγματικά πολύ καλή..απλά έτυχε.Διαβάζω τώρα το καινούργιο,το spiritual police.Σκάνδαλο????Do tell.:hehehe: My dear,σε πρόλαβα.Το'χω κατεβάσει το drama cd.[SPOILER]Ένα σου λέω...άκου προσέκτικα πως λέει ο Akihito το όνομα του Katsuragi (ειδικά στις πιο...προσωπικές στιγμές)....σιρόπιααααα...:lovulovu: [/SPOILER] Κάποια στιγμή είχα ψάξει για raws αλλά,πέρα από το γεγονός ότι τα έβρισκα σκόρπια,δεν ήταν καν στα ιαπωνικά,ήταν κινέζικα!Και να ήθελα να καταλάβω κάτι,δεν μπορούσα!!!:nanteee:
Σεπ 03 2011 17:23
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Δεν θυμαμαι, το secret diplomacy το διαβασες εσυ; Κι αυτο είχε πολύ ενδιαφερον και εχει μεινει στη μέση, αν και όχι λογω μεταφρασης αλλά λόγω του σκανδαλου με την nitta. Ελπίζω να συνεχιστει. [U]Edit[/U] Βρηκα link για το πρωτο drama cd απο το yuuutsu na asa. Καλύπτει την ιστορια των 2 τόμων. Αν σε ενδιαφερει πες μου. Δεν μπορω να βρω όμως πουθενα τον 3ο τόμο raw, μονο κατι σκορπια chapter. Εγω τον ήθελα ολοκληρο. γκρρρ
Σεπ 02 2011 16:46
Φωτογραφία

DarkElf → Zouhan

Μπορεί να είναι cheesy in a good way?:hehehe: Δεν ξέρω,εμένα το οπτικοακουστικό μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον,απ'όσο θυμάμαι.Το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=IizVNBdy1Ow"]Buddha[/URL] το είδες?Α!Θύμισε μου ποια ταινία είπες στην Αθηνά. Thanks για το link,δεν το'χα βρει αυτό.Κάθε νέα πηγή είναι καλοδεχούμενη. :ureshii:
Σεπ 01 2011 12:41
Φωτογραφία

Zouhan → DarkElf

Soz για την καθυστέρηση, τώρα είδα το ποστ :P. Λεπον, είδα 2 τρέιλερ για την ταινία και γενικά δεν ψήθηκα. Μόνος πχ δεν την έβλεπα, μου φάνηκε αρκετα cheesy (in a bad way). Αλλά βλέπουμε. Btw, τσέκαρε τούτο αν θες (μπορεί να τα έχεις μάθει ήδη, αλλά γουατέβα): [URL]http://nihonbunka.uaa.alaska.edu/language/dirtyguide.html#conclusion[/URL]
Σεπ 01 2011 10:45