Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Τα είπα και στο thread. Περισσότερο και από την μάχη με ενδιαφέρει η αντίδραση του Ichigo μετά από αυτήν. Θα μου την σπάσει αν απλά πει "ok, I understand and I forgive". Ήμαρτον ρε φίλε. Σου είχαν εγκαταστήσει κοριό δίχως να το γνωρίζεις από τον οποίο μάλιστα μπορούσαν να επηρεάσουν το reiatsu και τις μάχες σου. Τρίξε τα δόντια σου λίγο!
Σοβαρά, η "γκρί" φύση της Soul Society είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της σειράς και θέλω ο ΤΚ να εμβαθύνει λίγο περισσότερο εκεί. Ζω και αναπνέω για να δώ κάποια στιγμή τον Ichigo καταζητούμενο της Soul Society ή ακόμα καλύτερα των Soul King/Royal Guards.
ΒTW σοβαρά έκανες τις 5 πρώτες ασκήσεις στην Θεωρία Απόφ; Εγώ παλεύω της πέμπτη ακόμα :oo:
Nov 23 2011 20:56
Black Kaiser → DarkElf
Μπα. Σιγά το plan.
Στην συγκεκριμένη σειρά ένας είναι και θα είναι ο master-planner εις τους αιώνες των αιώνων, αμήν. Ελπίζω να μην μας πάρει αιώνες να τον ξαναδούμε βέβαια.
Nov 23 2011 20:24
Black Kaiser → DarkElf
Don't worry. Για την εξέταση micro αν θες μπορώ να σου δείξω κάποια πράγματα όταν φθάσει η εξεταστική.
Nov 12 2011 12:22
Black Kaiser → DarkElf
Χαχα βρήκες το κατάλληλο άτομο να σε βοηθήσει :P
Οκ λοιπόν, αμα είναι ρώτα με να σε ρωτάω και εγώ. Θα τις προχωρήσω το Σαββατοκύριακο αν προλάβω και ο Θ/θεός βοηθός. Έχω και το εργαστήριο Micro την Δευτέρα :redcard2:
Nov 10 2011 09:11
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, ζητήσαμε στο forum να πέι λίγο παρακάτω η παράδοση λόγω της εξεταστικής και τελικά μας είπαν πως δεν ισχύουν οι deadlines. Όλες στο τέλος. Γι'αυτό δεν ήλθες στο meeting ? Ήξερα που ρώτησα την Αθηνά αν της είπες το όνομα του μαθήματος.
Έχεις κάνει και τις πέντε πρώτες? Αμά είναι να με βοηθήσεις με κάποιες :P
Nov 09 2011 21:29
Black Kaiser → DarkElf
Όχι, δεν είναι υποχρεωτικές. Τις κάνω για το κέφι μου :P Φυσικά είναι υποχρεωτικές και πιάνουν 40%
Το είχες περάσει αλλά το έκοψες? wtf?
Oct 27 2011 16:34
Black Kaiser → DarkElf
Δεν είναι project αλλά ουσιαστικά εργαστηριακές ασκήσεις. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε μήκος από ένα project και το file name με το οποίο μας τις έδωσαν εμπεριέχει και αυτή την εκνευριστική λέξη.
Oct 27 2011 16:26
Black Kaiser → DarkElf
Όχι, δεν έχω χρόνο καθόλου για ΕΥ. Για το project της Θεωρίας Αποφάσεων το θέλω.
Κατεβάζω μια έκδοση τώρα, θα δούμε.
Oct 27 2011 16:19
Black Kaiser → DarkElf
Άννια να σε ρωτήσω. Έχεις καμία version της Μatlab διαθέσιμη?
Έκανα format στο pc και έχασα την δική μου. -_-
Oct 27 2011 12:14
Black Kaiser → DarkElf
Ναι είναι. Ο κόσμος του Madara θα είναι καλύτερος από τον σάπιο και γεμάτο κακό κόσμο των shinobi. All-hail [S]Aizen[/S] MADARA! Ή μάλλον MINATO! :P
Μπορεί να μην πιστεύω ή να έχω ανοσία στα συναισθηματα αλλά έχει πλάκα η παρατήρηση όσων τα έχουν και τα εκφράζουν. Και θέλω να σε δω αν και όταν αποδειχτεί πως ο Tobi ήταν ένας χαρακτήρας που συμπαθούσες. Μπουχαχα :kakaka:
Btw παρακολουθείς κανένα μάθημα φέτος?
Oct 17 2011 15:05
Black Kaiser → DarkElf
Όχι, βασικά αυτό λες. Ο Tobi να είναι ένας άσχετος. Ο αδερφός του Madara meh. Και ο Orochimaru πάλι- παλιά τροφή. Πρέπει να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, κάποιος που θα προκαλέσει συναισθηματικό αναβρασμό στους πρωταγωνιστές και δυστυχώς (για σενα) πρέπει να είναι από την πλευρά των "καλών".
[QUOTE]Βγάλε τα goοd turn bad[/QUOTE]
"Bad"? Κανείς δεν είναι bad. Απλά βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. :p
Oct 17 2011 09:32
Black Kaiser → DarkElf
Δεν σχολιάζω αυτό με το Kubo. Όντως λίγοι είναι τόσο καλοί όσο αυτός.
Δεν θα είναι το ίδιο το "impact" αν ο Tobi είναι ένας άσχετος και το ξέρεις. Ούτε καν τον Shisui δεν θέλεις, ήμαρτον :p
Oct 16 2011 23:01
Black Kaiser → DarkElf
"Σκάρτος" με τα δικά σου κριτήρια φυσικά :P
Eγώ πάντως ελπίζω ο Tobi να είναι όντως κάποιος υπεράνω-υποψίας-καλός χαρακτήρας. Και ειδικά αν είναι ο Minato θα τον παραδεχτώ τον Kishimoto για το uber-mindfuck σε όλους τους fans του.
Oct 15 2011 22:55
Nighteyes → DarkElf
Το χω διαβασει. Γι αυτο κατεληξα σ αυτο τωρα γιατι τα εχω διαβασει μαλλον ολα τα δικα της, αν και οχι εσκεμμενα. Μετα το yuuutsuna asa την προσεξα και διαβασα κι ότι απεμεινε αδιαβαστο.:P Εκεινο ξεφευγει οντως πολυ απο τα συνηθισμενα. Τα υπολοιπα της δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο αλλα και παλι ειναι στα καλα του ειδους. Το χει, που λεμε η κοπελα...
Το hana wa εχει προοπτικες αν και σαφως "τι να σου κανει" κι αυτο μετα το yuuutsuna.:P
[U]Edit[/U]
Διαβασα("διαβασα" σχετικο βεβαια) o,τι υπαρχει απο raw και το τελευταιο ch το ειδα στα κινεζικα. Παραπέφτει συζητηση τελικα και ασχολουνται και με τους υπολοιπους. Thank god για την ωρα δεν βλεπω να υπονοείται κατι για τα ξαδερφια που μενουν στο σπιτι μαζι. Θα έχανε την ρεαλιστικοτητα που εχει μεχρι στιγμής και θα ταν κριμα. Γενικα εξελιξεις δεν υπάρχουν αφού αν καταλαβα καλα μεχρι τωρα περιμενουν να ωριμασουν τα αισθηματα και απο τις 2 πλευρες και ο μικρος πρεπει να ειναι πολυ πισω σε τετοια θεματα.:P Αλλα βρισκω πιο λογικα τετοια σεναρια απο το έλα να σε βαλω κατω να ανακαλυψουμε το γκει σεχ.:hihi2: Εχουν την χαρη τους βεβαια και κατι τετοια για το γελιο που μας χαριζουν.:P
Οποτε απο την συνειδητοποίηση πλησιαζουμε και στην πρακτικη εκδηλωση των συναισθηματων κουτσα κουτσα. Αλλα με ολους εκει μεσα + διαφορες δυσμενεις καταστάσεις βλεπω να τραβαει το πραγμα για κανα χρονο μεχρι να δουμε κανα φως και αλλο τοσο για να τελειωσει...
Oct 14 2011 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed