Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

DarkElf → Zouhan

Καλημέρα!Τι κάνεις?Πώς πάει με τη σχολή,την κλείσατε? Η σειρά ταινιών που σου έλεγα είναι [URL="http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=12428"]αυτή[/URL].Δεν την έχω δει οπότε μπορεί να'ναι και μάπα. :p
Αύγ 31 2011 09:32
Φωτογραφία

DarkElf → Samu

Δεν ήταν hardcore,μην ανησυχείς.:kakaka: Πέρα απ'αυτούς τους 2,που έχουν πολλές συμμετοχές σε γνωστά anime,οι περισσότεροι (σε μένα τουλάχιστον) είναι άγνωστοι.Κι εγώ μπαίνω σ'αυτή τη διαδικασία.Αν μ'αρέσει ένα anime αυτό είναι το 2ο που κάνω (το πρώτο είναι να βρω τους seiyuu που συμμετέχουν).Αν σου αρέσουν γενικά τα OSTs,θα σου έλεγα,πέρα από το house of five leaves,να κατεβάσεις το soundtrack του bakumatsu kikansetsu irohanihoheto. Free samples: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=t766uHqlM30"]house of five leaves[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Br3em74LwN4"]Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto[/URL]
Ιούλ 08 2011 15:18
Φωτογραφία

Samu → DarkElf

Έχει φτιάξει μουσική για yaoi anime; Μου λές ψέμματα! Προσπαθείς να σκοτώσεις τα παιδικά μου χρόνια (λέμε τώρα)!!! Δεν ακούω, TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL!!!!! OK, done with trolling, γενικά από συνθέτες δεν ξέρω πολλά. Απλά όταν ακούω μια καλή μουσική ψάχνω να βρω ποιος την έφτιαξε.
Ιούλ 08 2011 14:51
Φωτογραφία

DarkElf → Samu

Σκέψου δούλεμα στο σχολείο με τέτοιο όνομα...:kakaka: Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο τι έχει κάνει,δεν πρέπει να'χω δει κάτι στο οποίο συμμετείχε,με εξαίρεση το Zetsuai [SPOILER]που είναι yaoi :p[/SPOILER] το οποίο δε θυμάμαι καθόλου. Για μένα,από τους καλύτερους συνθέτες είναι ο Takanashi Yasuharu και η Yuki Kajiura.
Ιούλ 07 2011 23:32
Φωτογραφία

Samu → DarkElf

Χμ, παρόλο που το σενάριο δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο, μόνο λόγο των ατόμων που το φτιάχνουν είναι πολλά υποσχόμενο. Σιγουρα πάντως θα έχει τρομερό soundtrack, ο Kawaii Kenji έχει φτιάξει την μουσική (από τα πιο αγαπημένα μου OST) για την πιο επική σκηνή που έχω δει σε anime.
Ιούλ 07 2011 22:32
Φωτογραφία

DarkElf → Samu

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10209"]Αυτή[/URL] είναι η σειρά ταινιών που σου έλεγα.Το tv special που έχουν ποστάρει λογικά θα κάτσω να το δω σήμερα. Επίσης το anime που ξέχασα να σας πω χθες και ξεκινάει σήμερα,μαζί με το usagi drop είναι το No 6,που πρέπει να'ναι πολύ καλό.Ήταν να στείλω κάτι άλλο?:hmmm:
Ιούλ 07 2011 09:45
Φωτογραφία

Kai → DarkElf

Η αλήθεια είναι πως ναι, από άποψη ιστορίας ξέρεις που το πάει, αλλά το θέμα είναι πώς το αποδίδει μέχρι να φτάσει εκεί. έχει πολύ καλές σκηνές, κάποιες από αυτές πολύ δυνατές (no spoilers of course) και αποζημειώνουν με το παραπάνω. Από άποψη δράσης / τεχνικών φυσικά υπάρχουν καλύτερα και το Peace Maker δεν επικεντρώνεται ιδίαίτερα σ' αυτά. Το καλύτερο κομμάτι του είναι ο τρόπος που αποδίδει τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις. Δυστυχώς η Tokyopop μας άφησε στος 4ο volume του Kurogane και τα scanlations είναι στις αρχές του 5ου... εδώ και μισό χρόνο τώρα Τ^Τ
Ιούλ 01 2011 21:31
Φωτογραφία

DarkElf → Kai

Ισχύει.Βέβαια,επειδή είναι ιστορικό (κι επειδή έχω δει rurouni kenshin) ξέρω πάνω κάτω που θα καταλήξει.Αλλά θα το διαβάσω.Θα πάρω μια μεγάλη συσκευασία χαρτομάντηλα και θα το διαβάσω.
Ιούλ 01 2011 21:18
Φωτογραφία

Kai → DarkElf

Ναι το αρχίσεις, είναι πολύ καλύτερο, ειδικά το Kurogane. Βασικά το anime σ' αφήνει και στα κρύα του λουτρού, οπότε αξίζει να κοιτάξεις και το manga.
Ιούλ 01 2011 21:16
Φωτογραφία

DarkElf → Kai

Η Shinsengumi όπως θα'πρεπε να είναι.Αντρίλαααααα....:nbleed:Το manga ακόμα δεν το'χω αρχίσει,αλλά σύντομα...πολύ σύντομα(Hijikata-san,here I cooooooome!!!!:nbleed:)
Ιούλ 01 2011 21:10
Φωτογραφία

Kai → DarkElf

Βλέπω Peace Maker Kurogane στο Ava σου and I like that. You go :gotit:
Ιούλ 01 2011 20:55
Φωτογραφία

iristella → DarkElf

Ευχαριστώ πολύ καλή μου. Και σε σένα ότι επιθυμείς εύχομαι. :3
Ιούν 27 2011 22:12
Φωτογραφία

DarkElf → iristella

Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!:yahoo:
Ιούν 27 2011 16:54
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Η σωστή ερώτηση είναι: "πότε θα αποτύχουμε σε ένα μάθημα μαζί;" Δεν ξέρω, δίνεις καμία απο τις 27,28/6 ή 5/7? Αν δίνεις στη τελευταία: περαστικά.
Ιούν 25 2011 09:13
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

See? I am that good :P
Ιούν 25 2011 01:57