Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Χμ... Δεν είναι και λίγα. Αν και είναι υποκειμενικο βέβαια αυτό, όσο και αψογο να είναι κατι μπορεί να μη σε πορώσει, αλλά και πάλι πιστευω ότι υπάρχουν αρκετα τέτοια anime για καθενα μας. Ορεξη και χρόνο να χεις.:P
Ιούν 25 2011 00:14
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Zettai Fukuju Meirei...!:nbleed::nbleed::nbleed:Το'χω τερματίσει...πωωωωω..τι ήταν αυτό?!?! Περιμένω να βγει patch για το Lamento (έχω καιρό να το τσεκάρω οπότε δεν ξέρω αν βγήκε ακόμα) και μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον το σχέδιο του sweet pool,αλλά διάβασα plot και πρέπει να'ναι πολύ gore και δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να το αντέξω. Καλά,ότι έχω μπόλικα anime για να δω ισχύει.Σκέφτομαι να κάνω μαραθώνιο samurai το καλοκαίρι,να χαρώ αντρίλα.:hihi2: Πάντως αυτά που μου είχες προτείνει είναι στη λίστα,απλά τα πάω με το πάσο μου.Είδες πόσο άργησα με το hikaru no go (άλλο που κατέληξα να το δω σε λιγότερο από βδομάδα).Απλά είναι λίγα αυτά που σου αφήνουν μια τέλεια εικόνα και όταν συμβαίνει θέλεις κι άλλο!
Ιούν 24 2011 21:03
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Ε καλά δεν χάθηκαν τα anime/manga, όρεξη να χεις να βλέπεις.:P Σου είχα προτείνει κάποια στο παρελθον όπως το seirei no moribito, gintama κι αλλα που δε θυμαμαι. Και γενικά έχει πολλά καλά που δεν είδες ακόμη. Αν εννοείς όμως για yaoi τσεκαρε ένα παιχνίδι που πετυχα που βγηκε επισημα και στα αγγλικα, το Absolute Obedience (Zettai Fukuju Meirei). Δεν έχω παίξει κατι τετοιο ποτε, αλλα μου ζητησε μια φίλη μου 1 και εννοείται σε αναγνωρίσιμη για εκείνη γλώσσα:P και μου φανηκε ενδιαφερον. Με μπισονια είναι και το hanasakeru seishounen που το αφησες στη μεση αν θυμαμαι. Είμαι σίγουρη ότι αν το συνεχίσεις θα το εκτιμησεις σαν υπόθεση τουλάχιστον.
Ιούν 24 2011 19:09
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

..now I'm depressed.:sadist: Θέλω κάτι ευχάριστο.....εξεταστική,το sekai ichi τελειώνει (και δεν ξέρω αν θα'χει 2η season),το tyrant μάλλον τελειώνει,δε θα πάω διακοπές...[S]Aizen-sama,[/S]Kami-sama,δώσε και κάτι!!!:cry5:
Ιούν 24 2011 18:24
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Παιχνιδια είναι και τα κουκλακια. Δεν εννοούσα απαραίτητα video game:P
Ιούν 24 2011 18:06
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Και πάλι περίεργο μου φαίνεται..λες να το κάνουν όπως το Rurouni Kenshin???:blingeye2::blingeye2:
Ιούν 24 2011 17:06
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Στη σελιδα με το hikaru κάτι γραφει για bandai. Οποτε ίσως να μιλάνε για τίποτα παιχνίδια κτλ.
Ιούν 24 2011 16:55
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Whaaaaaaaaaaat????No,no,no,no!!!Why??????????? :nanteee::nanteee:I liked her...ήταν από τις λίγες γυναίκες seiyuu που μου αρέσουν..Κρίμα...:sadist:
Ιούν 24 2011 15:27
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Να σου πω αν ήταν να βγει το τελευταιο κομματι με το πρωταθλημα σε anime θα ήταν πολυ καλη περιπτωση. Θα το ξαναθυμόταν ο κόσμος και θα το βλέπαν αυτοι που τώρα δεν το έχουν ακούσει καν. Μήπως να ψαχναμε σε τίποτα σχετικα με hikaru no go sites; Edit :burningbe3::burningbe3::burningbe3::Crying2::Crying2::Crying2: [url]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-06-10/utena-voice-actress-tomoko-kawakami-passes-away[/url]
Ιούν 24 2011 15:11
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

:unlucky::unlucky::unlucky:Θέλω να μάθω τι ήταν.....ελπίζω μόνο να μην είναι καμία επανακυκλοφορία σε DVD,Blu-ray or whatever... Πάντως θα μπορούσε να συνεχιστεί άνετα.Γιατί κάθεται και δεν κάνει τίποτα η mangaka???:cry5:
Ιούν 24 2011 12:31
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Μπα ακυρο τελικά. Μεσα στο αρχειο που ανεφερα έχει μόνο τα chapters από τη καθε σειρα κι όχι αφίσες, διαφημίσεις κτλ.
Ιούν 24 2011 12:11
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Από το όνομα της εικόνας βρήκα ότι η αφίσα αναφέρεται σ' αυτα που λεει η περιγραφή του [URL="http://www.youtube.com/watch?v=p-Lxfzmu_Rc"]βίντεο [/URL]αν δεις και όντως είναι από το καινούργιο shounen jump. Αν το βρούμε μπορεί να καταλαβουμε τι λεει για τον hikaru αλλα πιθανόν απλα να είναι αναφορα. Μακαρι να ναι κατι παραπάνω. Αν μαθεις κατι πες μου, θα κανω το ίδιο κι εγώ. Edit Υπάρχει στα nyaa, isohunt, tokyotosho με όνομα αρχείου [JP]Shounen_Jump_28-2011_[Vicissitude].zip Δεν ξερω αν είναι σίγουρα αυτο που ψάχνουμε, θα το κατεβασω και θα δω.
Ιούν 24 2011 00:59
Φωτογραφία

DarkElf → Kai

Arigatooooo...:joyful::joyful:
Ιούν 23 2011 19:37
Φωτογραφία

Kai → DarkElf

[url=http://www.mediafire.com/?mqyg8ydbo1a580y]Here[/url] ένας έτοιμος φάκελος με fanarts και για άλλα (έχω καιρό να το ανανεώσω btw) pixiv. Γράφεσε, κάνεις ένα paste τον τίτλο/όνομα που θες από κάπου και έχεις τα fanarts που θες :hehehe:
Ιούν 23 2011 19:30
Φωτογραφία

DarkElf → Kai

f-f-f-f-fanarts???Do show the way...!:blush2: Θα το αναζητήσω το thread kάποια στιγμή που θα είμαι συγκεντρωμένη για να κάνω ένα ουσιώδες post και όχι κάτι του στυλ.... "KYAAA!!!Hades-sensei kakkoii!!!":hihi2:
Ιούν 23 2011 18:26