Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goregasm → DarkElf

Χα.γεια σου σκατιαρα του ροκινγκ.
Feb 01 2010 19:15
Photo

DarkElf → Night Wizard Seal

Arigato!!!:wooi2:Δεν ξέρω πως βγήκε έτσι πετυχημένο..:hahaha: Είναι απο το Tsubasa Chronicle της Clamp.
Jan 10 2010 16:49
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Dark Elf san το πρώτο σου σχέδιο είναι τέλειο, εκπληκτικότατο!!!!! Από πού είναι αυτός, από πιο άνιμε ;;;
Jan 10 2010 15:13
Photo

Χμμ...δε μου λέει κάτι..πέρα απ'όσα έχεις γράψει τα μόνα female fronted bands που ξέρω είναι οι gathering(πλάκα πλάκα,δεν ξέρω ποιά αντικατέστησε την anneke) και οι arch enemy.Τραυματική εμπειρία,ε?:PΤους lacuna coil τους λάτρεψα όταν άκουσα το comalies,πριν μπω για τα καλά στα χωράφια του metal.Black,thrash και metalcore έχω ακούσει πάρα πολύ λίγο.Μόνο Machine Head και Arcturus(που είχαν περάσει μια Black φάση) μου'χουν τραβήξει το ενδιαφέρον.Τείνω περισσότερο προς το death(είτε αυτό ειναι μελωδικό είτε progressive..κλπ..)
Jan 03 2010 14:44
Photo

Ξέχασα να τους γράψω τους After Forever.Φυσικά και ακούω. Λακούνα Κόιλ. Ε έχω μια τραυματική εμπειρία με αυτό το συγκρότημα δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Ένα συγκρότημα με μια Κινέζα Κορεάτισα,άκουγα αλλά το ξέχασα. Μήπως το ξέρεις έχει μικρό όνομα.Καλό μ είχε φανεί. Μελωδική ντέθ πολύ λίγα κομμάτια. Και το είδος που δεν μ αρέσει καθόλου είναι, μπλάκ, και όλα μα όλα τα μέταλκορ......
Jan 03 2010 13:57
Photo

Αααα...στο δικό σου post σχολίασα,ε?Δεν το θυμόμουν..sorry...:emptyonexg1: Οπότε να επαναλάβω και την ερώτηση μου:After Forever και Lacuna Coil δεν έχεις ακούσει ή δε σ'αρέσουν?Συμφωνικό/gothic δηλαδή σ'αρέσει περισσότερο.Ίσως να σ'άρεσε και το μελωδικό death...:tensai:Το τελευταίο των Amorphis είναι υπέροχο!
Jan 03 2010 13:34
Photo

Nightwish, Epica, Demons and Wizards και πολλά άλλα, αν πάς στο θρέντ μουσικό προφίλ θα δείς τα έχω γράψει. Νομίζω κάτω από το δικό σου πόστ. Συμφωνώ αλλά αυτά είναι, ένας τεράστιος κόσμος εξερέυνησης !
Jan 03 2010 13:22
Photo

Δεν τους απαντάω πλέον...παρότι θα'θελα να τους κάνω κάτι τέτοιο-->:madtodeath: Για μένα και τ'ανιμε και το metal είναι πόρωση,λατρεία,τρελό κάψιμο!:lovulovu:Αλλά όσο και ν'ασχοληθείς είναι τόσα που δεν έχεις ακούσει/δει..:nanteee: Αγαπημένα συγκροτήματα?
Jan 03 2010 12:58
Photo

Τι λές ωρέ;;; Τα άνιμε είναι θεσμός μην αφήνεις την άγνοια των αλλωνών να σε τυφλώνει . Εδώ που τα λέμε και η μέταλ είναι κάτι άπιαστο, ένα άλλο είδος μουσικής, αλλά τόσο τέλειο.:)
Jan 02 2010 23:38
Photo

Καλή χρονιά!Ευχαριστώ για το request!:) Ναι,κι εγώ μέταλλο!:P Στην αρχή φοβόμουν πως θα ήμουν η μόνη (οι περισσότεροι φίλοι μεταλλάδες με κοροιδεύουν που ασχολούμαι με anime:unlucky:) αλλά βλέπω οτι κυκλοφορούν αρκετοί.Χαίρω πολύ,λοιπόν!:hi:
Jan 02 2010 23:10
Photo

Και άλλος μεταλάς :):)Χαίρω πολύ. Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά :)
Jan 02 2010 22:51
Photo

DarkElf → Fingolfin

Sorry,δεν το είχα διαβάσει...Δε θα το ξανακάνω..!:run: Καλή χρονιά!:)
Jan 02 2010 12:25
Photo

Fingolfin → DarkElf

Καλημέρα και καλή χρονιά! Σε ενημερώνω ότι διέγραψα το post σου στο Song of the day II επειδή δεν έγραψες τον λόγο για τον οποίο σε εκφράζει το τραγούδι. Διάβασε το πρώτο post του θέματος όπου έχει τους κανόνες, αν δεν το έχεις κάνει, και θα καταλάβεις. Φιλικά, Fingolfin.:byejg9:
Jan 02 2010 12:14
Photo

DarkElf → Rogue L

Καλημέρα!Arigato για το request!! :joyful:
Dec 30 2009 13:08
Photo

Rogue L → DarkElf

arigatooo gia to accept !!
Dec 30 2009 01:24