Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Fallen_Mpougatsa

Βασικά είχα διαβάσει μέχρι το ποστ της Iristella που δικαιολογούσε την Alice και μου κακοχαρακτήριζε τον Dimitri,οπότε δεν άντεξα (fangirl mode).[URL="http://tatsukida.blogspot.com/2011/08/kurobara-alice-chapters-22-23.html"]Αχχχχ Δημητράκη....[/URL] Ελπίζω να μη με απογοητεύσει η sensei.Στα yaoi της,μετά από πολύ δράμα ομολογουμένως,οδηγηθήκαμε σ'ένα αρκετά ευχάριστο τέλος.Εδώ βέβαια,όσα πιθανά σενάρια και να σκεφτώ,κανένα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.:terror2: Ρε συ,τελευταία ο Franke έχει πάρει αυτή την αντιδραστικότητα του M21 με καλό μάτι,δε νομίζω να τον βασανίσει πολύ.
Dec 12 2011 12:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Ha ha, τι σε σύγχησε? Αλλά ναι αν θες δώσε το link. :kakaka: Noblesses is addictive! O M-21 πρέπει να κάνει κάτι αλλά αν κάνει οτιδήποτε ο Frankenstein βλέπω να τον βασανίζει με περισσότερα πειράματα ή να τα σταματήσει! xD
Dec 12 2011 12:11
Photo

Μπήκα στο thread αλλά δεν τα διάβασα όλα γιατί με σύγχισαν.Βρήκα περίληψη των 22-23,οπότε αν θες πες μου να σου δώσω το link. Όσον αφορά το noblesse...:wooi2: ωραίο το καμάρι μου,αλλά θα'θελα να ρίξει κι αυτός 1-2 μπούφλες.Αφού είναι οξύθυμος,γιατί δεν τον επιβεβαιώνει τον Franke???:hahaha: Μερικές ώρες ακόμα και θα'χουμε το raw του επόμενου...:kyaaa:
Dec 12 2011 12:08
Photo

Ha ha όχι κι εγώ συμφωνώ -πάνε δες το thread γιατί ειπώθηκαν πολλά-! Και ναι, μόλις το διάβασα, ήμουν στη σχολή βλέπεις. Πάω να σχολιάσω :kakaka:
Dec 06 2011 16:35
Photo

Gomen!Από τη σύγχιση βλέπεις...μα έχω άδικο?Ναι,ξέρω matters of the heart και τα σχετικά,αλλά και το αντάλλαγμα για την υπόσχεση που έδωσε δεν ήταν κάτι μικρό κι ασήμαντο.Σκύλαααααααα.....:mador2: Aaaanyway...noblesse διάβασες??
Dec 06 2011 14:33
Photo

To raw όχι εγώ, η άλλη που το βαλε μέσα στο spoiler το τι γίνεται! Αλλά μ'αρέσει η οργή σου! XD
Dec 03 2011 20:47
Photo

[SPOILER=Alice]NOOOOOO!!!!!:nanteee:Τι πήγε κι έκανε?????Σκύλα γυναίκα!!!Τον άλλο τον άφησε να ψωφίσει,έχει άλλα 3 bishia να ξεροσταλιάζουν στο περίμενε και πάει και κάνει ΑΥΤΟ?Το σώμα της συγχωρεμένης που το'χαν τόσο καιρό σαν ιερή αγελάδα δεν το σεβάστηκε?!([S]Jesus,ούτε που ξέρω τι λέω[/S])Καημένε Dmitri,πάντα ριγμένος θα'σαι στα συναισθημάτικα...Τσούλες γυναίκες...θα σας πάρω τα κεφάλια που μου τον πληγώνετε...:mador2:[/SPOILER] Ουφ....ξέσπασα.:hehehe:Το raw πού το βρήκες?Care to share your source?:blingeye2:
Dec 03 2011 16:33
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ευχαριστώ!!!:ureshii:
Nov 30 2011 11:01
Photo

Nighteyes → DarkElf

Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτομαι ακομα για του χρόνου. Θα δειξει... Καλή επιτυχία!
Nov 30 2011 00:12
Photo

DarkElf → Nighteyes

Nice!:8): Σκέφτεσαι να δώσεις του χρόνου? Δυστυχώς δεν έχω τίποτα που να κάνει μπαμ,αλλά το πολύ πολύ να δανειστώ από μια φίλη.:kakaka: Βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι δίνουν ανώτερες ενότητες οπότε μάλλον δε θα τους πετύχω,είμαι πρωινή βάρδια.:hihi2:
Nov 29 2011 14:04
Photo

Nighteyes → DarkElf

lol Πίστεψε με, οι μισοι που δινουν ειναι γραμμενοι στο φορουμ μας. Βαλε κανενα αναγνωριστικο σε σχεση με anime και θα βρεις σιγουρα καποιους.:P Απ οτι βλεπω και στο σχετικο thread θα βρεις παρεα. Εγω ειχα παει κατευθειαν και εδωσα για Ν4.
Nov 29 2011 00:56
Photo

DarkElf → Nighteyes

Κρίμα και κρίμα...:hehehe: Για το 1ο θα περιμένω να βγει το 16 και μετά να μου πεις τη γνώμη σου.Για το 2ο...θα'μαι μόνη μου την Κυριακή...:nanteee: Εσύ μέχρι ποιά ενότητα έχεις δώσει?
Nov 28 2011 15:56
Photo

Nighteyes → DarkElf

Όχι ακομα. Περιμενω να βγει και το 16 και να τα διαβασω μαζι με το 14+15+ το τελευταιο εξτρα.:P Οχι, φετος εκανα διαλειμμα απο τα ιαπωνικα.
Nov 27 2011 22:39
Photo

DarkElf → Nighteyes

Γεια!!!Τι κάνεις?Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να σου στείλω...χρειαζόμουν συμπαράσταση διαβάζοντας yuuutsu na asa (αυτό το manga θα με κάνει καρδιακιά!) αλλά είπα να περιμένω να βγεί το raw του 17,το οποίο όμως ακόμα δεν έχω βρει. Συμπέρασμα:δεν κρατήθηκα.Πες μου ότι έχεις διαβάσει μέχρι το 15! [SPOILER=15]Πάνω που χάρηκα που εκδηλώθηκε ο Katsuragi (εντάξει,όχι τελείως,αλλά γι'αυτόν είναι τεράστιο βήμα) αποφασίζει να φύγει,ενώ ο Akihito θέλει να του παραδώσει τον τίτλο...!:nanteee::nanteee:[/SPOILER] Άσχετο,δίνεις Ιαπωνικά την κυριακή?
Nov 26 2011 16:01
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Δεν έκαναν καλά ακριβώς επειδή δεν τον ενημέρωσαν. Τι είναι ζούδι της Αφρικής που τον σημαδεύουνε για να γυρίσουν ντοκιμαντέρ? Screw them all. I'll live to see Soul Society burning down to ashes. Μάλιστα. Μπορείς να μου πασάρεις την 2η άσκηση (του συνόλου της Πρώτης εννοώ) ? Έχω μπερδευτεί με τα σύνολα και τα objects.
Nov 23 2011 23:36