Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goregasm → DarkElf

Ρε τσουτσεκι βρες καλυτερες φωτο :ο κατι με σεχ.
Mar 09 2010 20:23
Photo

Goregasm → DarkElf

Είμαι κακιά.είμαι πολύ κακιά.τόσο κακιά που σου χαλαω το προφίλ.
Mar 09 2010 19:46
Photo

DarkElf → Hyuuga_Nikorasu

Όλα τους τα album είναι ένα κι ένα.Με το progressive γενικά τα πάω καλά(είτε είναι rock είτε metal-αγαπημένο συγκρότημα είναι οι Porcupine Tree:awww::awww:) αλλά οι Dream Theater δε μ'αρέσουν.Μου φαίνεται λες και απλά πουλάνε μούρη.Το ξέρεις οτι οι Riverside έρχονται Ελλάδα το Μάη,ε?
Mar 09 2010 16:54
Photo

Hyuuga_Nikorasu → DarkElf

Ναι, ναι, ναι, ναι...!!! Και εκει που γυρνουσα απο πανεπιστημιο στο αμαξι βαζω ραδιο και παιζει μεταλ... τι εγινε λεω? αφου δεν εχω cd μεσα!?! ηταν μια εκπομπη στο wave νομιζω και ο εκφωνητης ελεγε για ενα τραγουδι που του ειχε κανει εντυπωση κτλ... ε ας το ακουσω λεω και ηταν το Hyperactive απο Riverside... τρελαθηκα με το ποσο καλο μπορει να γινει το progressive οταν θελει (και οχι τα ανουσια σολαρισματα/τρολαρισματα προσφατων dream theater πχ)... ε αμεσως κατεβασα ολο τον δισκο και απο τοτε τον εχω λιωσει στην κυριολεξια, αξια τα παλικαρια απο την Πολωνια!!
Mar 09 2010 15:45
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, δεν είναι απίθανο, και εγώ τους είχα πετύχει και εκτός του cosplay meeting. Εξάλλου δεν πιστεύω να είχαν ντυθεί και πολλοί akatsukαίοι τότε.
Mar 07 2010 01:09
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, όντως ήσουν λίγο αγχωμένη στην αρχή . Ειδικά εκεί που φτιάχναμε τα τραπέζια λέω "ωχ να κάτσουμε γρήγορα γιατί βλέπω την Αννια να τρέχει ξαφνικά έξω απο το μαγαζί". Αλλά εντάξει, λογικό είναι. Και εγώ έτσι ήμουν την πρώτη φορα και χειρότερα. Απο εδώ και πέρα θα είσαι και πιο άνετα σε κάθε meeting. Βοηθά και το γεγονός πως είναι όλοι τους καλά παιδιά.
Mar 07 2010 00:49
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χαχα οκ. Για πες εντυπώσεις απο το super-whoah meeting. Θα μας ξανάρθεις ή δεν αντέχεις τέτοια εμπειρία και άλλη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο ? :p
Mar 07 2010 00:35
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Εε κλέβεις. Εγώ ήθελα να το θυμηθείς το πρωί και μετά. Όχι μεσα σε μερικές ωρες ! :p Πλάκα κάνω. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ! Αλλά μάλλον θα μου ευχηθείς πολλές φορές "χρόνια πολλά" μέχρι να πάρω το πτυχίο. :p
Mar 07 2010 00:25
Photo

Azathoth → DarkElf

apo burzum ine sigekrimena, to aske ine skliro gia arxi malon, ke ta perisotera ala ine mono melodika ke xoris fonitika, telios ambient, ala prepi na akusis to Filosofem ke to Belus, to belus vgeni tora ke ine telio apo oles tis apopseis. Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
Mar 03 2010 00:17
Photo

DarkElf → Azathoth

Κατέβασα τους Enslaved και θα κατεβάσω και burzum.Όχι,όχι,όχι,όχι κατευθείαν.Και τα death φωνητικά σιγά-σιγά τα συνήθισα.
Mar 02 2010 22:44
Photo

Azathoth → DarkElf

btw, na ksereis pos afta pu su leo den ien 100% black, pistevo pos malon tha tin anextis perisotero an tin akusis siga siga, vevea an thes katefthian gnisia full 100000% black pes mu ke tha su po akrivos ti na akusis :O
Mar 02 2010 19:18
Photo

Azathoth → DarkElf

boris na to akusis olo afto to cd, ine paromia ta tragudia ke ine ola gnisia tu kerata. meta boris na dokimasis to Filosofem tu burzum, ine kalo ;O
Mar 02 2010 19:04
Photo

DarkElf → Azathoth

Το άκουσα.Δε με ξένισε τόσο.Τα φωνητικά δεν ήταν αποκλειστικά black οπότε το άκουσα πιο ευχάριστα.:hehehe:Μου άρεσαν πολύ οι κιθάρες.
Mar 02 2010 19:02
Photo

Azathoth → DarkElf

telika to akuses to i lenker til ragnaroek i oxi akoma? :O afto den nomizo na se trelani toso :O ine gnisio apo oles tis apopsis
Mar 02 2010 18:51
Photo

DarkElf → Azathoth

Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ οτι το black θα είχε τέτοιες επιπτώσεις,αλλά οκ,γούστα είναι αυτά...ποιά είμαι εγώ να μιλάω άλλωστε...εμένα μου αρέσει ο Steven Wilson.:kawaii::kakaka:
Mar 02 2010 18:49