Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → DarkElf
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο Gin. Είναι ένας απο τους πιο μυστήριους χαρακτήρες, έχει ακόμα ένα θέμα να λύσει με την boobs-vice captain και τον Kira (επομένως δεν θα πεθάνει μέχρι να γίνει αυτό) και είναι ο μοναδικός που έχει απομείνει στην πλευρά του Aizen. (δεν πιστεύω ο Aizen να πάει στο Royal kingdom μόνος...)
Τέσπα, θα δούμε περισσότερα στα επόμενα. Πάντως ο Gin παραείναι σημαντικός χαρακτήρας για να μην του "φερθεί καλά" ο Kubo.
Απρ 06 2010 22:39
Black Kaiser → DarkElf
Περίμενε ρε παιδάκι μου και εσύ !!! Κατευθείαν, ακόμα δε τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε. Σιγά μην είναι αυτό μόνο το bankai του Gin. Ένα chapter μάχης μας έδειξε, κάτσε να δούμε αν έχει άλλη ιδιότητα. Για τον Gin μιλάμε, είναι MAJOR χαρακτήρας. Ακόμα και ο Kubo δεν θα τον χαραμιζε έτσι ! :nanteee:
Εdit : Και δεν θύμωσα ! :)
Απρ 06 2010 21:56
VampireGirlization → DarkElf
οοοοοοο
νομιζω πως.............................σε λετρευωωωωωωωωωωωω
Απρ 01 2010 21:42
DarkElf → VampireGirlization
Είδα κι εγώ πρώτα το anime,με εκνεύρισε το τέλος κα διαβάζω το manga για να δω μήπως βελτιωθεί (νομίζω απο αυτή τη δήλωση να κατάλαβες οτι είμαι Zero-fan :P)
Απρ 01 2010 21:37
VampireGirlization → DarkElf
:roar:τι ερωτηση ειναι αυτη????
μα φυσικα και τα 2:kawaii:
ειδα πρωτα το anime και μετα(δλδ τωρα),διαβαζω το manga...
εσυ??
Απρ 01 2010 20:48
Black Kaiser → DarkElf
Μάλλον δεν είναι η μοίρα του Kakashi να γίνει ποτέ hokage. Τέλοσπάντων, το μόνο καλό είναι πως θα δούμε μερικούς ωραίους χαρακτήρες όπως ο Itachi και ο Sasori. Ξέρεις μερικές φορές το trolling μιας στιγμής μπορεί να κάνει αργότερα το manga πιο ενδιαφέρον.
Στο Bleach τα filler τα κατεβάζω αλλά τα βλέπω σε fast forward (κάποια τα κάνω skip τελείως). Το σημερινό είναι το προτελευταίο των filler. Άλλο ένα και μετά μπαίνουμε επιτέλους σε canon. Ως τότε έχουμε το manga το οποίο πάει καλά. Θα δούμε καινούριο bankai την επόμενη εβδομάδα.
Μάρ 31 2010 12:03
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τελικά μάλλον είναι πραγματικά spoilers. Και εγώ δεν το πίστευα όταν τα πρωτοάκουσα. Ήμαρτον, τι άλλο θα σκεφτεί ο Kishimoto. Αν μην τι άλλο είναι και στο κλίμα των ημερών με τις νεκραναστάσεις. Τόσες μάχες άδικα δηλαδή, θα δούμε πάλι επαναλήψεις. Dead people should stay dead. Αλλά τι να λέμε, νεκρανάσταση έχει ξαναγίνει στο Naruto επομένως δεν είναι έκπληξη.
Μετά απο αυτό μην ξανακούσω για "trolling" στο thread του Bleach :p
Μάρ 31 2010 11:46
DarkElf → VampireGirlization
Καλημέρα!Καλά,εσύ?Ευχαριστώ για το friend request!Βλέπω είσαι vampire knight fan.Μόνο anime ή διαβάζεις και το manga?
Μάρ 31 2010 11:02
Black Kaiser → DarkElf
Ναι και σε μένα μου πέρασε απο το μυαλό η σκηνή. Είναι καταδικασμένη καθε ιστορία η οποία φέρνει ένα νεαρό αντιμέτωπο με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία "κακό" να θυμίζει την σκηνή Vader-Luke.
Και αμάν πια με την απειλή του Yaoi. Γιατί πρέπει να συμφωνήσω πως ο Naruto είναι καταπληκτικός. Είναι ένα σπαστικό, βλακώδες υπεραισιόδοξο, gay παιδαρέλι όπως και να το κάνουμε:p
Μάρ 29 2010 21:57
Black Kaiser → DarkElf
Σε ευχαριστώ. Χρόνια πολλά και για την δική σου μητέρα επίσης !
Α, καλά είδα τότε πως ήσουν εσύ. Ναι ήμουν πλ. Ολγας με την ξαδέλφη μου και ένα φίλο μου, είχαμε πάει να δούμε ποδόσφαιρο. Εσύ ήσουν με μια φίλη σου σωστά ? Σας είδα όταν είχατε περάσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήσουν όντως εσύ.
(Δεν ήθελα να φωνάξω "Dark Elf !!!" να με κοιτούσαν όλοι σαν τρελό και στο καπάκι να έκανα και λάθος...) :sigh2:
ΥΓ :.......... Είδα ένα episode του Naruto (το διάβαζα μόνο) και πραγματικά η φωνή αντικατοπτρίζει τέλεια τον χαρακτήρα. [SIZE=1]Πιο εκνευριστική φωνή σπάνια βρίσκεις...[/SIZE]
Μάρ 29 2010 10:50
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Α! ΑΑ~!
Για να καταλάβω μας βρίζει τον Na-Na-Naruto-kun ο Black_Kaiser??
Μωρέ λίγα τα λόγια σας μην σας βάλω κανά ελαφρύ Maiden Rose [I]για αρχή![/I] *done with the stalking*
Αν και έχει ένα δίκιο για την Yoruichi xD
Ένιγουέι έχεις msn εσύ? Κάπως δεν μ'αρέσει να μιλάω με PMs, άσε που ως proud members των Yaoi-Fangirls-Forces-United πρέπει να ανταλλάξουμε και υλικό/γνώσεις πάνω στο αντικείμενο... :tensai:[/FONT]
Μάρ 29 2010 00:01
DarkElf → LNEnja
Τα'χω δει και τα'χω διαβάσει όλα.Είμαι δηλαδή fully updated.Μπορείς να μιλάς ελεύθερα.Έεεεεετσι.... στην επόμενη προβολή yaoi!Άντε,να μάθουν ποιος έχει το πάνω χέρι...(χρησιμοποιώ yaoi απειλές για να συμφωνεί μαζί μου ο black kaiser:hehehe:)
Μάρ 28 2010 22:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται