Community Status Updates
DarkElf
→
Azathoth
Ναι,το πρόσεξα αυτό με τα φωνητικά.Το ν'ακούς τον Garm είναι πιο challenging.:kakaka:Όταν ακούσω αυτό το αηδιαστικά γνήσιο black κομμάτι θα κάνω μια βδομάδα να κοιμηθώ?:Crying2:
Mar 02 2010 18:36
Azathoth
→
DarkElf
nai ala as pume pos afto itane gia na dume an tha anteksis ta 100% black, opos tha ides ta fonitika ine sxedon apoklistika clean :O pigene ama ine gia to blodhemn, thelo apopsi idika gia to I lenker til ragnaroek! na kseris pos kapia stigmi tha su po na akusis ke afto pu theoro to pio skliro aidiastika gnisio porotiko black metal komati, fisika oxi apo tora epidi pezi na me kanis ignore mono ke mono pu tha to akusis XD
Mar 02 2010 18:24
DarkElf
→
Azathoth
Ουφ!Το άκουσα!Είχα καιρό ν'ακούσω τραγούδι 16 λεπτών.Πολύ ωραίο.Όντως δεν έχει σχέση με το vertebrae.Πέρασα το 1ο τεστ?
Mar 02 2010 18:17
Azathoth
→
DarkElf
ok! prosoxi omos!!!!!! ine kakos ionos to oti su arese to vertebrae! oi enslaved ine to anotato sigrotima ala mono mexri to Blodhemn, ola ta cd apo eki ke pera ine gia kserasma, exasan to xarisma pu ixane. vevea oi sigekrimenoi pezei ke na min su aresune giati ine ke viking metal :O (pu mu aresi oso ke i black :P) tha simvuleva na akusis proto proto to 793 (slaget om lindisfarne) ke se 16misi lepta na mu pis tin gnomi su :P ego tha ime edo ke tha liono apo tin varemara mias ke dulevo opote tha apantiso sxedon amesos :P
Mar 02 2010 17:43
DarkElf
→
Azathoth
Χαχαχα!Έπρεπε να το φανταστώ!:hehehe:Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις!Θα ξεκινήσω με Enslaved που τους συμπαθώ αρκετά και θα σου κάνω report μόλις τους εμπεδώσω.
Mar 02 2010 17:36
Azathoth
→
DarkElf
greetings ke apo edo :D lipon, na ipotheso pos den thes na arxisume katefthian me ta pio sklira opote tha su simvulepso na akusis merika pu exun ke melodia :O as arxisume: Enslaved, apo to cd Eld, to tragudi 793 (slaget om lindisfarne), apo to cd Blodhemn, ola ta songs :P, ke apo to cd Frost ke pali ola ta songs (an ke protimo to blodhemn). meta, boris na akusis apo burzum to cd Filosofem (ektos apo to telefteo 25lepto komati pu ine gia trelus), ke meta to belus pu vgenei tora. in case pu den vriskeis puthena donwload just ask me ;) . Emperor, to cd In The Nightshade Eclipse.
Pros to paron pare afta ke pes mou otan thes tin apopsi su gia to kathena, meta pes mou ti protimas i genika pos tha protimuses na itane ke tha valo ta dinata mou na helparo. in case you havent understood ime ena apo ta tsirakia tis guinevere :P gia peretero plirofories boreis na rotisis ke aftin :P
Mar 02 2010 17:28
Black Kaiser → DarkElf
:sigh2:
Ωχ, Σάββατο 6 Μαρτίου είναι το meeting όχι "μεθαύριο" (αύριο δηλαδή) όπως σου ανέφερα χθες. Μόλις τώρα το πρόσεξα (...) και λέω μην πάει και είναι μόνη της.
ΥΓ : Έλεος, αν δεν το πρόσεχα θα πήγαινα αύριο εγώ !
Feb 26 2010 18:06
Black Kaiser → DarkElf
Εμένα με λένε Γιάννη. Θα τα πούμε αύριο απο κοντά.
Αν δεις λοπόν κάποιον τύπο να κοιτά χωρίς κάποιον προφανή λόγο τους πίνακες ανακοινώσεων της Φυσικής (αυτούς που είναι απέναντι απο την είσοδο του αναψυκτήριου) θα είμαι εγώ μάλλον :P
Feb 24 2010 17:31
Black Kaiser → DarkElf
Και εγώ αύριο απο το πρωί θα είμαι σχολή, έχω Τεχν. Λογισμικού στις 9. Πες μου απλά ποια ώρα θες να βρεθούμε. Κατα τις 11-11.10 στο πίνακα ανακοινώσεων της Φυσικής, αν σε βολέυει και εσένα τι λες ?
Feb 24 2010 14:34
Black Kaiser → DarkElf
Μια που λέγαμε για meeting κανόνιστηκε το Σάββατο το απόγευμα. Αν θες να συναντηθούμε αυτές τις μέρες κάποια ώρα στην σχολή ώστε τουλάχιστον το Σάββατο να γνωρίζεις "κάποιον" πες μου. Αλλα σου λέω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά όλα είναι γαμάτα ;)
Feb 24 2010 14:23
Black Kaiser → DarkElf
Don't worry.
Και εγώ τα παιδιά τα γνώρισα μόλις φέτος και ξέρω πως είναι να είσαι καινούριος. Μέχρι να συναντηθείς είναι το δυσκολότερο σημείο (εγώ την πρώτη φορά τους περίμενα χωρίς να ήξερα τα πρόσωπα τους και το ακριβές σημείο που είχαν έρθει!!) αλλά μετά το πρώτο πεντάλεπτο αφομοιώνεσαι άνετα με την παρέα (και στο λέω εγώ που δεν είμαι και ο πιο "ανοιχτός" τύπος. Εξάλλου έχουμε ήδη οργανωθεί καλύτερα και λέμε ακριβώς σε ποιο σημείο θα συναντηθούμε ώστε να βολεύει και τους καινούριους.
Αν μπεις στα cosplayια μπορείς να δεις τα πρόσωπα μας btw.
Feb 24 2010 12:11
Black Kaiser → DarkElf
Καλά μόλις τώρα πήγα και είδα το mail. Κατάληψη και πάλι δηλαδή, ευτυχώς δεν έφυγα απο το σπίτι. Θυμάμαι στα μικρότερα έτη χαιρόμουν όταν είχαμε. Η αλήθεια είναι πως όντως τα Βασ.Ηλ και οι Αρχές είναι τα πιο εύκολα αλλά ειδικά τα 2α θέλω να τα περάσω για να μην χάσω το project. Και μακάρι να περάσω ένα απο τα 2 Σήματα αλλά Ψαράκης είναι αυτός, δύσκολα τα πράγματα.
Btw στο επόμενο Patras Otaku meeting που θα κάνουμε έλα να σε γνωρίσουμε απο κοντά. ;)
Feb 24 2010 11:38
Black Kaiser → DarkElf
Βιοπληροφορική μάλλον θα το πάρω και εγώ σαν καινούριο μιας που είχα δηλώσει 6 την προηγούμενη φορά και έχω δικαίωμα για 7 μαθήματα. Να μου πεις εντυπώσεις απο σήμερα (assuming ότι το παρακολουθείς αυτήν την στιγμή :p). Στην άτυπη θα δώσω τα 2 Σήματα, Αρχές Γλωσσών, Βασικά Ηλ και Αριθμ. Ανάλυση.
Feb 24 2010 09:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed