Community Status Updates
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Ναι κι εμείς το ίδιο είπαμε μιας και όλοι θα φύγουν τώρα για Πάσχα...
Άσε μωρέ είμαι στην αρχή σχεδόν του Bleach και άρχισαν όλοι! (ep 40 δηλαδή) --θα σου έλεγα τι spoilers αλλά δεν ξέρω αν/μέχρι που έχεις δει στο Bleach.
Tέλος! Θα τους βάλω να δουν yaoi για εκδίκηση... :kakaka:[/FONT]
Mar 28 2010 22:18
DarkElf → LNEnja
Ήθελα να έρθω αλλά γιόρταζε η μητέρα μου,την κοπάνησε κιόλας η αδερφή μου μετά το φαγητό οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μείνω.Να κανονίσουμε μετά το Πάσχα για να έρθουμε και όσοι λάμψαμε δια της απουσίας μας...:orly:
Πόσο πολύ σου το χαλάσανε?Για τα προσεχή επεισόδια σου είπανε ή για το καινούργιο chapter? :p
Mar 28 2010 21:45
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Hola~! :hi:
Αν και ήμασταν λίγοι (aka εγώ, Samu, Stefi-chan, Black_Kaiser, Aiorral και Pyre Fly) περάσαμε μια χαρά ως συνήθως... (αν εξαιρέσεις εμένα που έφαγα ένα κουβά spoilers για το Bleach :erk: )
Και ευτυχώς που έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει και καθίσαμε στο παλιό Head Quarters μας --δηλαδή στις σκάλες στο θεατράκι... P:
Μακάρι να ερχόσουν :\[/FONT]
Mar 28 2010 16:23
Nighteyes → DarkElf
H υπογραφή σου ξεπερνά το όριο.[QUOTE][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]--Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 120 KB.[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE][URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918[/URL]
Mε πρώτη ευκαιρία, άλλαξε την.:D
Mar 12 2010 19:49
Black Kaiser → DarkElf
[SIZE=5][B]ΟΧΙ[/B][/SIZE], το παίρνω πίσω.
Έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι fan του Naruto. Ξε-απογοητεύτικα. Απλά μην μου δείξεις yaoi please. Δεν θελω να χάσω τα μάτια μου και να καταλήξω Sasuke.[SIZE=1] [S]Παίζεις βρώμικα...[/S][/SIZE]
Σοβαρά, και εμένα ο Gaara είναι ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και μου αρέσει έτσι όπως τον έχει αναπτύξει ο Kishimoto. Στο συμβούλιο των Kages αλλά και στην sjhort μάχη του με τον Sasuke τα έσπασε. Για την Rukia τι να πούμε. Φαντάσου στην αρχή ο TK σχεδίαζε να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια. Αλλά γίνεται πρωταγωνίστρια κοντή, χωρίς boobs και μη - χαζοχαρούμενη σε shonen manga ?
Mar 10 2010 23:01
Black Kaiser → DarkElf
Άστο, τώρα που το σκέφτομαι ούτε ο φράουλας είναι καλύτερος. Κοτζάμ Yoruichi χωρίς ρούχα είχε μπροστά του και όυτε ματιά δεν έριξε. Ο ένας gay ο άλλος asexual, πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. :sadist:
Ο Ναρούτο[S] σου[/S] θα πρέπει σιγα-σιγά να συνηθίσει την χυλόπιτα που του έριξε ο Sasuke. Δηλαδή μόνο αυτός δηλαδή θα τις ρίχνει ? (βλέπε Sakura) Αστον ρε παιδι μου, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές (βλέπε Gaara)
Mar 10 2010 22:46
Black Kaiser → DarkElf
Είσαι fangirl του Naruto ? Με απογοητεύεις. :sigh2:
Ο Naruto εμένα με κάνει να εκτιμώ τον Ichigo (ο οποίος btw επιτέλους έκανε κατι) σαν main character, εκεί με έχει φτάσει. Έλεος πια με τον έρωτα του. Αφού βλέπει ότι δεν τον θέλει ο Sasuke. Τι άλλο να κάνει ?
Mar 10 2010 22:36
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, το Naruto θα βγει σε κανένα μισάωρο εδώ : [url]http://mangastream.com/[/url] πάντως. Το Bleach θα αργήσει 2-3 ώρες.
Η συγκεκριμένη ατάκα είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει στο Naruto πλάκα-πλάκα. Στο Bleach δεν νομίζω να πεθάνει έτσι ο Yammaji, χωρίς να δούμε το bankai του. Αλλά ποτε δεν ξέρεις.
Mar 10 2010 22:26
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, όντως αυτό ήταν τρομερή έκπληξη. Κανείς δεν περίμενε πως ο Madara θα πάει να σώσει τον Sasuke απο το μεγαλύτερο fanboy του. Ότι να'ναι.
Τουλάχιστον το Bleach έχει και λίγο δράση τελευταία. Το σημερινό chapter ακούγεται πολύ καλό.
Mar 10 2010 22:18
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, και εγώ έπεσα έξω, δεν είναι εύκολο να προβλέψεις το Bleach. Μάλλον ο Κubo πίνει [S]μπύρα[/S] όταν σκέφτεται την πλοκή.
Mar 10 2010 22:12
Black Kaiser → DarkElf
Λες εε ?
Δεν πτοούμαι, την επόμενη φορά θα βάλω κανέναν Γερμανό αυτοκράτορα για την αποκατάσταση της αλήθειας :p
Mar 10 2010 22:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed