Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → DarkElf
Καλά είμαι. Και η εξεταστική συνεχίζεται για εμένα. Κανονικά έδινα σήμερα Αρθμ. Ανάλυση αλλά μεταφέρθηκε στις 16 (OMG!) του Μάρτη. Αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσω αφού το διάβασμα με εμποδίζει να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα που θέλω.
Εσύ πως πάει? Επέλεξες τα επιλογής που θα παρακολουθήσεις ?
Φεβ 24 2010 00:06
DarkElf → Stefi-chan
Ακριβως αυτο εκανα με το Naruto!(Χαιρομαι που με καταλαβαινει καποιος!)Και μετα απο μερικες μερες με ρωταει ο φιλος μου που το προτεινε πως τα παω και του λεω "Μπηκα στο Shippuden!" :kakaka:
Μολις τελειωσω το D.Gray-man(κοντευω) αρχιζω One Piece.Τ'αποφασισα!
Φεβ 23 2010 22:57
Stefi-chan → DarkElf
Heh, μερικές φορές όμως λες "άλλο ένα επεισόδιο, δεν παθαίνω τίποτα.... Αααα, γίνετε χαμός, άλλο ένα... άλλο ένα!" και δεν ξεκολλάς με τίποτα :3 Gambatte ne :D
Φεβ 23 2010 22:52
DarkElf → Stefi-chan
Ωραια,ωραια!:ureshii: Μου το'χουν προτεινει ολοι οι φιλοι και γνωστοι που βλεπουν ανιμε,αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο ακολουθος:αν καω οπως καηκα με το naruto θα κανω να βγω απο το σπιτι κανα μηνα:kakaka: Μαλλον θα το αρχισω και θα βαλω οριο στο ποσα επεισοδια θα βλεπω τη μερα.:kakaka:
Φεβ 23 2010 22:48
Stefi-chan → DarkElf
Ooooh ^^' Yup, είναι πολύ καλό anime, I recomend with full force *nods* :D
Μηηην ανυσηχείς, τώρα ήταν το πρώτο μας cosplay και οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα τι να κάνουν, αλλά τα καταφέραμε ^^ Αν το αποφασίσεις θα το δουλέψουμε :3
Φεβ 23 2010 22:32
DarkElf → Stefi-chan
Εννοούσα οτι πρέπει ν'αρχίσω να βλέπω One Piece.:sigh2:Απο cosplay είμαι εντελώς άσχετη,οπότε αν αποφασιστεί κάτι και συμμετέχω θα χρειαστώ σίγουρα βοήθεια.:nod2:
Φεβ 23 2010 20:34
Stefi-chan → DarkElf
:3 Δεν είναι σίγουρα το One Piece, μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το καλοκαίρι θα κάνουμε σίγουρα One Piece. Και να μην θέλουν θα τους πείσω :P Για ότι βοήθεια θες, πες μου ^
Φεβ 23 2010 20:22
DarkElf → Stefi-chan
Sorry για την καθυστερημενη απαντηση.Ελπιζω να μπορεσω να ερθω(το σκεφτομουν απο τα χριστουγεννα αλλα δε μου'κατσε καλα).Το επομενο cosplay θα'ναι σιγουρα One Piece?Θα πρεπει δηλαδη να το παρω αποφαση και να τ'αρχισω,ε??:hmmm:
Φεβ 23 2010 19:57
Stefi-chan → DarkElf
^^ No prob :D Και thanks~ Θα κανονίσουμε meeting asap για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε το επόμενο έγκλημα ^^
Φεβ 20 2010 14:18
DarkElf → Stefi-chan
Καλημέρα!Ευχαριστώ για το request!Btw,congrats για το cosplay meeting.:kakashithumbup:
Φεβ 20 2010 13:17
Black Kaiser → DarkElf
Ναι εμείς δίνουμε την άτυπη η οποία θα μας πάρει ακόμα έναν μήνα. Αλλά τι να κάνεις πρέπει να τελειώνω σιγά-σιγά.
Φεβ 06 2010 23:38
Black Kaiser → DarkElf
Οχι, είμαι στο πτυχίο (6ο έτος) και προσπαθώ να τελειώνω σιγα-σιγά. Και εγώ 87άρης είμαι αλλά είχα κερδίσει μια χρονιά πίσω στο σχολείο. Εσύ πρέπει να είσαι 5ο έτος ε? Αντε σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξεταστική. Πρέπει να τελειώνεις λογικά. Εμένα θα μου πάρει ως τις 8 Μαρτίου.
Τελικά, όντως παντού υπάρχει ένας ceidas. Σωστά το γράφει και το Ceid facts στο forum :P
Φεβ 06 2010 16:24

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται