Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Kai

:hahaha::hahaha:Ισχύει.Εξάλλου,άλλο το να κοιτάξω το επόμενο chapter σε raw και άλλο να σου πετάει στη μούρη ο άλλος τι γίνεται σε 1,2,...100 chapters.Έφαγα έτσι spoiler για το No6...το παράτησα.Επίσης μου'χει κάνει φίλος το εξής σαδιστικό.Ενώ ακόμα βλέπω την πρώτη σειρά του Naruto μου λέει [SPOILER=early shippuden spoiler]οτι πεθαίνει ο Gaara (ο οποίος μέχρι τότε ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας)...και "ξεχνάει" να μου αναφέρει πως ανασταίνεται![/SPOILER] Και προφανώς μέχρι να φτάσω σ'εκείνο το σημείο στο shippuden έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.:nanana:
Dec 22 2011 16:44
Photo

Kai → DarkElf

Εγώ πάλι τ' αποφεύγω τα spoilers όσο περισσότερο μπορώ και κάνω εξαιρέσεις σε εξαιρετικές περιπτώσεις, συνήθως σε manga που κάνουν αμάν για να δουν update. Τη μετάφραση που δίνουν στο mangahelpers δεν μπορώ να την αποκαλέσω ακριβώς spoiler μιας και την ουσία διαβάζεις κανονικά τι γίνεται απλά χωρίς τις εικόνες. Απλά άλλο να ξέρεις τι γίνεται και άλλο να έχεις μια ιδέα απλά. Με τις εκρφράσεις και τις σκηνές έχει περισσότερο γούστο. Don't worry, δεν τρομάζω, ψοφάω για ό,τι συζητήσεις έχουν να κάνουν με anime/manga Πάντως, τουλάχιστον όταν δοκιμάζεις την τύχη σου και παίρνεις σπόλιερ στο τέλος, ξέρεις ότι φταις εσύ και τέλος. Όταν μπαίνεις κάπου και παίρνεις σπόιλερ από εκεί που δεν το μεριμένεις και μάλιστα μεγάλο είναι το κακό. Σε φάση "OMG! %#$%(& Είδα το raw και τον τάδε τον πυροβολούν και πεθαίνει! Έκλαιγα και χτυπιόμουν! ¨ :madtodeath: Μάθε τι είναι το spoiler tag πριν αρχίσεις να κλαις και να χτυπιέσαι!
Dec 22 2011 16:10
Photo

DarkElf → Kai

Πόσο πίσω έχω μείνει???Γιατί????:madtodeath: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Σημειώνω και τσεκάρω που και που. Ελεγχόμενο spoiler,ε?Το κάνω κι εγώ αυτό,αλλά συνήθως σε (πολύ συγκεκριμένα) yaoi κοιτάω τα raws.Αν έχει και furinaga παίζει να καταλάβω και μερικά πράγματα από τους διαλόγους.Βέβαια,το spoiler έχει πάντα κινδύνους...εκεί που περνάς με απάθεια τις σελίδες γιατί δεν καταλαβαίνεις Χριστό ξαφνικά πέφτει το μάτι σε κάτι που είναι μια εικόνα=χίλιες λέξεις κι αρχίσεις να ουρλιάζεις "My eyes!MY EYES!It CANNOT be unseen!!!!":terror2: και μετά ανανεώνεις κάθε 5 λεπτά το site του scanlation group περιμένοντας release το οποίο μπορεί ν'αργήσει και 2 μήνες....:sadist: [S]Μπορεί να σε τρόμαξα με το παραπάνω,αλλά μην ανησυχείς.Δε δαγκώνω...[/S]:hahaha:
Dec 22 2011 15:41
Photo

Kai → DarkElf

Ώπα, με πρόλαβες. Η [I]Lintwhite[/I] (don't worry, κάνω πολλά fail) η μεταφράστρια του Hokegami. Μπορείς να πετύχεις τη μετάφραση στο mangahelpers πριν βγάλουν chapter οι Muda. Εγώ συνήθως ρίχνω μια ματιά για να πάρω μια ιδέα (spoiler με μέτρο με λίγα λόγια) ίσα-ίσα να φύγει η "πείνα" για νέο κεφάλαιο. Ήταν εβδομαδιαίο, μιας και έχει ολοκληρωθεί στην Ιαπωνία. (Άτιμη WSJ, το έκοψε κι αυτό). Btw, στο τελευταίο τεύχος της Shonen Jump βγήκε νέο One shot από Aimoto Sho, με τίτλο "Rengoku" ρίξ' του μια ματιά ΟΤΑΝ μεταφραστεί. Let's hope sensei will make a come back. Ελπίζω το one shot να πάει καλά και να το δούμε να τρέχει μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους της Jump. Raw κατάφερα να βρω μόνο σκόρπια παλιότερα και τα παράτησα. :unlucky:
Dec 21 2011 12:57
Photo

Kai → DarkElf

YΣΤ2. :hahaha: Όκ βλακεία μου, τώρα που μετά λύπης πήγα να το ξανακοιτάξω, όντως μπαίνουμε επιτέλους στο μίνι-arc.
Dec 21 2011 12:43
Photo

DarkElf → Kai

:damn:Γιατί δεν είχα σκεφτεί να stalkάρω το group??Το κάνω ήδη με τόσα άλλα....*revealing true nature* Lightwhite? Εβδομαδιαίο δεν είναι?Τουλάχιστον τα raws δεν πρέπει να υπάρχουν κάπου?
Dec 21 2011 12:43
Photo

Kai → DarkElf

Yup, το ξέρω ήδη επειδή λαρκάρω στους Muda και στο manga-updates but thanks for telling me όπως και να έχει (^-^) ΥΣΤ. Η Lightwhite έχει βγάλει ήδη τη μετάφραση για το 50, αλλά ήταν το εορταστικό για τον έναν χρόνο.
Dec 21 2011 12:27
Photo

DarkElf → Kai

:joyful::joyful::joyful: Νέο Hokenshitsu no Shinigami chapter στο mangatraders!!!
Dec 21 2011 11:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

To παρατάνε, το ξαναπιάνουν...δεν ξέρω πλέον xD
Dec 12 2011 21:07
Photo

DarkElf → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ το ίδιο. :p Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του πετάει και ατάκα. [S]"I experienced death today..."[/S] Ρε συ,με το SID ξέρεις τι γίνεται?το παράτησαν πάλι οι raw crossing?
Dec 12 2011 21:06
Photo

Ha ha ha, o Rai? Θεέ μου θα σκάσω μέχρι να βγει η μετάφραση!
Dec 12 2011 21:01
Photo

Αυτή τη φορά πήρε θέση ο Rai (φαντάζομαι δηλαδή,κορεάτικα δεν ξέρω γρι).Περιμένουμε μέχρι το πρωί για μετάφραση.
Dec 12 2011 21:00
Photo

Δε σε είπα γω? Όλο μαζί του τα βάζει! Κι όχι τίποτα άλλο είναι και οι δύο fave chars! Sniff...
Dec 12 2011 20:57
Photo

Θα της το πω αλλά δεν ξέρω καν αν ενδιαφέρεται να το δημοσιοποιήσει. Btw,βγήκε raw noblesse.[SPOILER]Πάλι με τον M21 τα'βαλε ο Franke:nanana:[/SPOILER]
Dec 12 2011 20:55
Photo

Dear, fictionpress.net πες της να το βγάλει εκεί! :3
Dec 12 2011 15:24