Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Goutcou → zoro77

Μαααααααα...με κάνεις και κοκκινίζωωωωωω...! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σεπ 25 2011 01:56
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Ωχ...ξεκίνησε η γνωστή ανάκριση! Χαχαχα.. Just kidding.. Λοιπόν! Ας τα πάρουμε με την σειρά :D Με λένε Μαρία, είμαι 20 χρονών, μένω Αθήνα και εκτός από το να καίγομαι στο φόρουμ (όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει), βλέπω σειρές, ταινίες, anime (ΠΡΟΦΑΝΩΣ), διαβάζω βιβλία, πηγαίνω βόλτες, σινεμά, που και που για κάνα ποτό (καλή ώρα..πριν λίγο γύρισα! χαχαχα) και μ' αρέσει να παίζω τάβλι (αν και τώρα το καλοκαίρι ξεκίνησα να παίζω), UNO, μπιρίμπα και γενικά είμαι χαρτόμουτρο.. Χμμ..δεν ξέρω τι άλλο να πω! Α! Και δεν έχω πάει ποτέ μου Λαμία.. Χαχαχαχαχα! Σε κάλυψα? :P Your turn :D P.s. Η κυρα-περιέργεια ας σκοτώσει όποιες γάτες θέλει...εκτός απ' τις δικές μου!:erk:
Σεπ 25 2011 01:54
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Κοίτα..άμα αγχώνεσαι για το μαλλί σου, καλύτερα μην το ξαναβάψεις, για λίγο καιρό τουλάχιστον...τότε σίγουρα θα δυναμώσει! Αν βάζεις κανονικά και το υγρό τότε ουυυυ..δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Εξάλλου σου είπα..κι εγώ μαδάω όλη μέρα! Και είναι και μακρύ το μαλλί μου και βλέπεις από δω κι από 'κει κάτι τρίχες νααααααα (με το συμπάθειο!) να αιωρούνται ή να στέκονται στο πάτωμα, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στις καρέκλες, στο γραφείο του υπολογιστή!!! Άστα να πάνε:Ρ Μωρέ καλά λες..κάτσε να βρούμε πρώτα δουλειά και μετά αγχωνόμαστε για το αν θα τους αρέσει το μαλλί μας :P Την Μελέτη συμπαθούσα παλιά..όταν έκανα το πρωινό στον ΑΝΤ1..πλέον έχει γίνει κι αυτήηηη...άστα να πάνε! Την ψώνισε >.> Ωωωωω Χαλκίδα! Ξέρω μερικά άτομα που μένουν εκεί..μια κοπέλα από την σχολή μου, άλλους 2-3 που ξέρω από ένα τσάτρουμ! Γεμίσαμε Χαλκιδαίους..χαχα :) Μεσογειακές Σπουδές ε? Καθόλου άγνωστη σχολή ρε συ..ένας γνωστός μου σπουδάζει στην συγκεκριμένη σχολή, αλλά αμφιβάλλω αν θα τον ξέρεις >.<
Σεπ 25 2011 01:47
Φωτογραφία

zoro77 → Goutcou

μμ.. ντροπες βλεπω!! :orly:
Σεπ 24 2011 23:53
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Αφού δεν είσαι πατριώτισα μου γεννήθηκε η απορία να μάθω που μένεις και με τι ασχολήσε :P. Βέβαια επειδή είμαι περίεργος σαν τις γάτες και λένε αμα ότι η περιέργια σκότωσε την γάτα ,μην με σκοτώσεις απλά πες δεν σου απαντώ baka and echii man !!!! :D
Σεπ 24 2011 21:51
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

No worries όλοι το παθαίνουμε!!!!!
Σεπ 24 2011 20:33
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Έπρεπε να'χα παίξει πιο πολύ με το μαλλί /ο/ Αλλά μια ο φόβος, μια η μαμά που μου'λεγε ότι καλύτερα όταν θα'μαι πιο μεγάλη (κοινώς ο φόβος ξανά) και κατέληξα τώρα! Κι ελπίζω το μαλλί να ζήσει. Και σήμερα όπου καθόμουν, να και μια τρίχα εδώ κι εκεί να πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι Τ.Τ Κάποιες φορές νομίζω ότι θα ξυπνήσω και θα'μαι γλόμπος Τ.Τ Όσο για τη δουλειά, αν σκεφτείς και το οικονομικό πρόβλημα, ζήτημα είναι αν καταφέρεω να βρω κάτι έτσι κι αλλιώς και ποιος ξέρει τι καπρίτσια θα'χουν ~.~ Και awwww, ελπίζω να βρεις κάτι που να κρατάει χωρίς να χρειάζεται να το βάφεις κάθε 2 βδομάδες /ο/ Όσο για τις ντίβες της τηλεόρασης, συμπάσχω! Αν δεν έχω τι να κάνω και δεν έχει τπτ άλλο η τηλεόραση, προτιμώ την Τατιάνα από άλλους γιατι καμιά φορά έχει κανά καλο guest τουλάχιστον οπότε τη βγάζουμε xD Κι είμαι από Χαλκίδα (μια ώρα απο Αθήνα) αλλά τώρα μένω Ρόδο καθώς σπουδάζω (Μεσογειακές Σπουδές -> η άγνωστη σχολή /ο/). Φαντάζομαι κι εσύ σπουδαζεις κλπ? :D
Σεπ 24 2011 19:48
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Game of thrones δεν έχω δει ακομα! Αλλά σκοπεύω να δω ΣΙΓΟΥΡΑ! :D Supernatural..στους πρώτους κύκλους ήμουν κολλημένη! Αλλά το έχουν παρατραβήξει, γιατί το συνεχίζουν ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τελειώσει εδώ και 2 κύκλους! Γενικά κουράζει, αλλά σίγουρα αξιζει να το δεις! :D
Σεπ 24 2011 18:39
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Game of thrones δεν έχω δει ακομα! Αλλά σκοπεύω να δω ΣΙΓΟΥΡΑ! :D Supernatural..στους πρώτους κύκλους ήμουν κολλημένη! Αλλά το έχουν παρατραβήξει, γιατί το συνεχίζουν ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τελειώσει εδώ και 2 κύκλους! Γενικά κουράζει, αλλά σίγουρα αξιζει να το δεις! :D Sorry for the double post! Κόλλησε το ίντερνετ! :Ρ
Σεπ 24 2011 18:32
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Έλεγα να κάτσω να δω κάποιες (supernatural,game of thrones)αλλά στην σκέψη είμαι ακόμα. Γενικώς δεν αδίαζω το gaming/animes/manga παρέα/σχολή μου τρώει αρκετό χρόνο αλλά κάπου θα τα βολέψω να τα δω και αυτά!!!
Σεπ 24 2011 17:53
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Χαχα..true! :D Εσύ γενικά βλέπεις σειρές? Ή μόνο άνιμε?
Σεπ 24 2011 17:35
Φωτογραφία

Goutcou → zoro77

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Αχαχαχαχα...άντε να χαθείς να χάνεσαι!:blush2:[/SIZE][/FONT]
Σεπ 24 2011 17:33
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Έλα μωρέ δεν έκανες κάτι το οποιό μπορεί να χαρακτηριστει "φλυαρία" την συζήτησή μας συνέχισες και με on topic θέμα !!!! Ο φλύαρος συνήθως ανακατέβει καμιά 15αρια θέματα μαζί και γράφει κατεβατάααααα!!!! εσυ νορμάλ είσαι :D .
Σεπ 24 2011 16:55
Φωτογραφία

zoro77 → Goutcou

οντως τωρα που την ειδα, δεν ηταν και τοσο ντροπαλα:P ΕDIT:[QUOTE=Goutcou;531346]Τσου..:Ρ[/QUOTE] Γου..xD
Σεπ 24 2011 15:39
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Χαχα..πες τα..πες τα!! Έχω βαρεθεί τα πάντα βασικά..τα ανιμε είναι πολύ ευχάριστα ρε συ..περνάει ωραία η ώρα σου! Εγώ ήμουν και είμαι series freak! Είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω μόνο σειρές (αμερικανιές δηλαδή) για πολύ καιρό και είχα αφήσει τα άνιμε στην άκρη! Τραγικό λάθος..ένα σωρό σειρές έχω δει, αλλά ποτέ δεν έχω πωρωθεί με καμία (εκτός από μια), τόσο όσο με άνιμε! Και ούτε για ταινίες έχω όρεξη..εκτός και αν είναι κάτι που θέλω να δω πολύ! Ούφ..το παρασυνουσίασα ε? Gomen..gomen.."μιλάω" πολύ! :hot:
Σεπ 24 2011 15:06