Community Status Updates
Goutcou → Maffy
Γενικά είναι πολύ ωραίος συνδιασμός αυτός που έχεις κάνει, αν εξαιρέσεις το μωβ πάνω στο μπορντοροδοκόκκινο! Να σου πω την αλήθεια δεν πολυπαίζω παιχνίδια..γιατί ο υπολογιστής μου είναι παλιός και δεν τα σηκώνει και το ps2 μου το έχει η αδερφή μου στο δωμάτιό της :@ Οπότε καταλαβαίνεις..μόνο λίγο marvel ultimate alliance έχω παίξει...αγαπώ Storm και Ms. Marvel <3 xP Δηλαδή το κόκκινο είναι το πρώτο σου? Καλά είσαι..αν και το μόνο που με χαλάει στο κόκκινο είναι ότι ξεθωριάζει αμέσως ρε γαμώτο! Εγώ πρώτη φορά τα έιχα βάψει ξανθά (μην φανταστείς τίποτα ωραίο..δεν τα έβαψα με ντεκαπάζ..αλλά με βαφή! Και μου βγήκε λίγο καναρινί..απαίσιο δηλαδή! χαχαχα), μετά επειδή έβγαινε η ριζά και φαινόταν πολύ άσχημο, είπα να τα κάνω μαύρα! Εμένα μου άρεσαν πολύ, αλλά οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι δεν μου πάνε! Αλλά τσάμπα ο κόπος..γιατί ξέρασε πολύ γρήγορα και ξαναεμφανίστηκε το ξανθό (βέβαια λίγο πιο σκούρο) και έτσι το άφησα το μαλλί να μακρύνει για να φύγει! Ε και μετά αγάπησα το κόκκινο<3 Και μελιτζανί τα είχα κάνει..έχω πειραματιστεί γενικά..τώρα το έχω χάλκινο και από τον ήλιο έχει ξανθύνει! Αλλά μου πάειιιιι..και θα το κρατήσω για πάνταααα..!! :D Αν επιχειρήσεις πάντως να το κάνεις ποτέ μαύρο, να το κάνεις μαύρο-μπλε! Αν και να σου πω την αλήθεια το κατάμαυρο δεν με χαλάει...πιστεύω όμως ότι το μαύρο-μπλε θα σου πηγαίνει περισσότερο, ειδικά αν το έχεις κοντό :)
Ωωωωω...συνονόματη! Κι εγώ Μαρία... Ναι αμέ..είναι τόοοοσο σπάνιο που έπεσα πάλι σε Μαρία! Χαχαχα..παλιότερα μιλούσα και με μια άλλη κοπέλα εδώ..κι αυτή Μαρία! Έχουμε γεμίσει τον τόπο..απαπαπαπα :Ρ
Αααα..και σχετικά με αυτό που είπες ότι είδες στην Τατιάνα (αλήθεια..κάνει ακόμα εκπομπή τούτη?), από την εμπειρία μου δηλαδή βλέπω ότι όποτε κόβω το μαλλί μου έστω και λίγο ρε παιδί μου, για να φύγει η ψαλίδα περισσότερο, περνάνε πολλέεεες μέρες μέχρι να αρχίσουν να μου πέφτουν πάλι τρίχες! Αν και, κομμώτρια μου έχει πει πως μέχρι 120 (στο περίπου σου λέω τώρα) τρίχες την ημέρα αν σου πέφτουν, είναι φυσιολογικό! Δεν είναι ανωμαλία δηλαδή ή τίποτα τέτοιο..
P.s. Αχ ναι..θέλω μεγάλα posts, γιατί μ' αρέσει να μπαίνω να γράφω στο προφίλ σου με αυτά τα Comic Sans μωβ γραμματάκια ^-^
P.s.(2?). Το παράκανα νομίζω...TOO long post :|
Sep 23 2011 22:38
Maffy → Goutcou
Ουπς, τώρα είδα και το άλλο μνμ! Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο<3 Και σε καταλαβαίνω, τα χρώματα χτυπάνε κάπως αλλά βαρέθηκα να ψάχνω παραπάνω x) Τώρα τι χρώμα είναι... θα σε γελάσω xD Το'δειξα στη φίλη μου και το'πε μπορντοροδοκόκκινο και μετά το'πε σκούρο φούξια! Διάλεξε και πάρε!
Το background είναι ένα wallpaper ενός παιχνιδιού που λέγεται "The World Ends With You" για το DS. Κατά τύχη το έβαλα βασικά. Ήταν το πρώτο που μου γυάλισε απ'το φάκελο μου. Αν σ'αρέσουν τα παιχνίδια κλπ, να το παίξεις! Το λάτρεψα <3 Και μόλις χτες έμαθα ότι πιθανότατα θα'χει και sequel \o/ Ηοοray \o/ Κι ο main, o Neku θα παίξει στο Kingdom Hearts:3D (oλίγον κολλημένη με κάποια παιχνίδια!) που βγαίνει σε κανά χρόνο στην Ευρώπη!
Τώρα για τα μαλλιά, μια φίλη μου μου πρότεινε να χρησιμοποιώ Panten και τολμώ να πω ότι είχα κάποια βελτίωση κάποιες φορές! Τώρα έχουμε το καστορέλαιο που όπως κι εσύ με τις αμπούλες, το βάζουμε στο κεφάλι μας πριν το μπάνιο! Το'χω χρησιμοποιήσει μια φορά μλεχρι τώρα βέβαια οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι! Βρήκα λιγότερες τρίχες τριγύρω βέβαια! Κι ακούσα στην Τατιάνα κάτι μήνες πριν που'χε καλέσει έναν ειδικό κομμωτή ότι το κόψιμο των μαλλιών δεν τα κάνει πιο δυνατά! Είχα ξαφνιαστεί αλλά το'πε γύρω στις 3-4 φορές οπότε το εμπαίδωσα Τ^Τ
Εγώ το μαλλί ξεκίνησα το βάψιμο απ'το Πάσχα βασικά. Τόσο καιρο ψιλοβαριόμουν και σκεφτόμουν ότι το μαλλί μου δε θα το άντεχε οπότε το άφησα και το Πάσχα με χτύπησε και έβαλα τη φίλη μου να μου τα βάψει!
Και με λένε Μαρία! Σπάνιο όνομα είναι σπάνιο... Εσύ? c:
PS: Long post ftw c:
Sep 23 2011 17:44
Goutcou → Maffy
Αααα...ναι όντως! Παλιότερα βασικά κι εμένα μου έπεφτε, επειδή ήταν πολύ μακρύ και επειδή το έκοβα πολύ σπάνια και γι' αυτό ήταν αδύναμο! Νομίζω είχα δοκιμάσει κάτι αμπούλες, κάτι μπουκαλάκια με ένα υγρό μέσα, που ούτε καν ήξερα τι ήτανε, που τα βάζεις στα μαλλιά σου μετά το μπάνιο, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι αν είχα δει κάποια βελτίωση! Εγώ βασικά έχω περάσει το μαλλί μου από διάφορα στάδια... :) Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα..τα τρία βασικά δηλαδή, ξανθό-μαύρο-κόκκινο, τα έχω κάνει! Κάποτε είχα περάσει κι εγώ μια φάση που ήθελα να τα αφήσω να μακρύνουν πολύ και να έχω το φυσικό μου, και μόλις μάκρυνε τόσο, όσο να μην υπάρχει ούτε τριχίτσα από την προηγούμενη βαφή, πήγα και τα έβαψα πάλι!
P.s. Πώς σε λένε? ^-^
Sep 23 2011 17:26
Maffy → Goutcou
Βασικά κυρίως είναι λόγω σιδήρου. Έχω κάτω απ'το όριο την ουσία που την αποθηκεύει και δυστυχώς παίρνει μπάλα και το μαλλί μου. Προσπαθώ να τα περιποιούμαι όσο μπορώ αλλά δεν κάνουν θαύματα αλλά κάποιες φορές βλέπω πρόοδο. Τώρα πρέπει να αγοράσω χάπια για το σίδηρο γιατί τελείωσαν ~.~
Μαύρο όχι δεν έχω δοκιμάσει αν και μ'αρέσει πολυ κι αυτό για να πω την αλήθεια απλώς όχι τόσο για να πω "Hey πάω να τα βάψω!" Το κόλλημα μου σχεδόν πάντα ήταν το κόκκινο και δεν το έκανα λόγω ότι φοβόμουν το μαλλί μου δε θα το άντεχε. Τώρα ούτε ξανθό έχω κάνει αν κι όλοι όσοι ξέρω μου το΄χουν προτείνει αλλά ποτέ δε με τράβηξε. Είναι καλό στις γύναικες κλπ αλλά έβλεπα ότι οι περισσότερες που ήξερα κατά κει πηγαίναν και μου'χε μείνει η ιδέα ότι είναι το πιο συνηθισμένο αλλά φαντάζομαι αν το λάτρευα δε θα με ένοιαζε οπότε απλώς δεν το λατρεύω! Το μαύρο όμως θα το κρατήσω για το μέλλον κάποια στιγμή!
Φαντάζομαι κι εσύ θα το'χεις βαψει?
Sep 23 2011 16:22
Goutcou → Maffy
By the way, μ' αρέσει πάρα πολύ το προφίλ σου έτσι όπως το έχεις κάνει! Αν και με τυφλώνει λίγο το μωβάκι πάνω στο κοραλλί (ή φούξια είναι? ποτέ δεν κατάλαβα την διαφορά να σου πω την αλήθεια! βασικά τώρα που το ξαναβλέπω..μπορντό?), παρόλα αυτά, μ' αρέσει απίστευτα και το background που έχεις βάλει! Από που είναι αν επιτρέπεται?! :D
Sep 23 2011 16:15
Goutcou → Maffy
Βασικά νομίζω υπάρχουν διάφορα υλικά περιποίησης μαλλιών που σε βοηθάνε με την τριχόπτωση! Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο? Έτσι δεν θα χάνεις το μαλλάκι σου! Άσε που όσο πιο κοντό το έχεις, τόσο πιο δυνατό είναι.. Ξανθό και μαύρο έχεις δοκιμάσει καθόλου?
Sep 23 2011 16:11
Maffy → Goutcou
Για να απαντήσω απ'το thread (μην πουν ότι κάνουμε spam), συμφωνώ! Το μαλλί μου είναι 2 τρίχες κι αν το κάνω ντεκαπάζ με το ζόρι θα κρατήσω τη μία! Οπότε θα παραμείνω έτσι και σκέφτομαι να αφήσω να ξαναγίνει καστανό γιατί ήδη πέφτει παραπάνω Τ.Τ Αλλά μ'αρέσει το κόκκινο Τ.Τ
Sep 23 2011 12:40
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Καταραμένεεεεεεε!:erk: I hate you...:nanana: Κι εσένα και το Requiem, που εξαιτίας του καρφώθηκα :uhh: Δεν πειράζει ρε συ..απλώς αν δεν το έλεγες, ήθελα να δω πόσο χρόνο θα τους πάρει να το βρουν! Γιατί οκ..ήταν σχετικά εύκολο, αλλά δεν ξέρει και όλος ο κόσμος τον Jared Leto! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν το όνομα του..τον ξέρουν απλά ως τραγουδιστή των 30 Seconds To Mars! Γι' αυτό είπα να το βάλω! :congrats:[/COLOR]
Sep 17 2011 09:00
plotolp → Goutcou
Πάντως όντος δεν ήθελα να στο κάψω στο δεύτερο post, απλά θυμόμουν που είχες αναφέρει ότι σου άρεσε ο jared και το έγραψα πιο πολύ για πλάκα. Για αυτό το έβαλα και σε spoiler. Τώρα στάνταρ θα ξενέρωσες την ζωή σου που το έκαψα αμέσως αλλά ήταν πέραν των προθέσεων μου.:( Τουλάχιστον έπρεπε να έβαζες καπάκι ένα δεύτερο πρόσωπο, γιατί ήταν άδικο που έχασες την ευκαιρία σου έτσι..
Sep 16 2011 23:49
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]P.s. Θέλω να δω οπωσδήποτε και το Requiem for a dream (στο είχα αναφέρει και παλιότερα νομίζω) γιατί παίζει ο Jared μου!:lovulovu::awww:[/COLOR]
Sep 16 2011 16:37
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Χαχαχα..δεν πειράζει ρε συυυυυυ! Απλά..μα πώς σου ήρθε όμως και τον είπες?![/COLOR]
Sep 16 2011 16:34
plotolp → Goutcou
Συγνώμη που στο χάλασα τόσο νωρίς αλλά δεν φανταζόμουν οτι θα είχες βάλει όντος αυτόν! Gomenasai:unlucky:
Sep 16 2011 16:31
plotolp → Goutcou
Το Μαρίκα μου ακούγετε λίγο γεγίστικο:laugh:. Το Μαίρη από την άλλη είναι πολύ ωραίο, κρίμα που δεν σου έμεινε τελικά.
Το Requim for a Dream είναι τελείως διαφορετικό από το The Fountain αλλά εξίσου κορυφαίο. Εγώ έκανα το λάθος και το είδα λίγο μικρός (πρώτη λυκείου νομίζω) και έμεινα λίγο έτσι :terror2: γιατί είναι μία αρκετά ρεαλιστική και "ωμή" ταινία. Εσύ βέβαια δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το δεις. Επίσης έχει ΑΠΙΣΤΕΦΤΟ soundtrack που σίγουρα θα το έχεις ακούσει.
Χαίρομε πάντως που σου άρεσε η ταινία:). Άμα δω κάτι άλλο αξιόλογο θα σε ενημερώσω πάραυτα.
p.s Και οι δικές σου προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες:thumbup:
Sep 12 2011 21:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed