Community Status Updates
Dark_Venus → Goutcou
Sailor Moon, Devil may cry, school rumble,(και τους δυο κυκλους), Vampire Knight, Monster, Death note, Elfen lied και τα αλλα δυο που βλεπω τωρα... Manga δε πολυδιαβαζω μονο το V.K. επειδη το λάτρεψα. Επίσης είχα ξεκινήσει αρκετές σειρές αλλά τις παράτησα. Οπως το guardian of the sacred spirit, ή το bersherk... Εσυ;
Ναι καλά τον ξερω τον Περισσό...
Sep 28 2009 13:41
Goutcou → Dark_Venus
Εγώ Περισσό, αν έχεις ακουστά :)
Φαίνεται καλούλι πάντως το Ergo Proxy! Αυτή τη στιγμή βλέπω το 3ο επεισόδιο..
Βέβαια, όπως σου είπα, είναι λίγο περίπλοκο και δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα!!
Μόλις δω περισσότερα επεισόδια θα σου πω κι άλλες εντυπώσεις και αν όντως αξίζει...:hot:
Και για πες...ποια anime έχεις δει και ποια manga έχεις διαβάσει αν επιτρέπεται?? :blingeye2:
Sep 28 2009 13:07
Dark_Venus → Goutcou
Μένω Περιστέρι. Εσύ; :)
Βασικά το Ergo Proxy το εχω ακουσει απο πολλους αλλα δεν αξιωθηκα να το δώ :P
Sep 28 2009 12:58
Goutcou → Dark_Venus
[FONT=Trebuchet MS]:hi: Και πάλιιιι!!!
Α τόσο απλό είναι?? Οκ τότε θα κανονίσω να φτιάξω μια καρτούλα. Όλο και σε κάτι άλλο θα μου χρειαστεί εκτός από τα manga!
Άντε με το καλό να φτάσεις και στο 400++ που έχει βγει στο One Piece:riiight:
Το Ergo Proxy καλό φαίνεται από το λίγο που έχω δει!!! Βέβαια είναι περίπλοκο και ίσως χρειαστεί να το δεις πάνω από μια φορά για να καταλάβεις τι γίνεται... Αφού και το πρώτο επεισόδιο να δεις θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη μέση της σειράς και ότι έχεις χάσει επεισόδια:hahaha:
ΑΑΑΑ...ώστε έτσι πάει η Progress...και αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τι είναι αυτό:orly:[/FONT]
Κάτι άσχετο...σε ποια περιοχή μένεις Μαράκιιιι??:lovulovu:
Sep 28 2009 12:36
Dark_Venus → Goutcou
Kαλημερούδια Μαράκι! :hi:
Πας σε μια τραπεζα και δίνεις αν δεν κάνω λάθος τρια ευρώ για να την εκδώσεις και ύστερα της βάζεις όσα χρήματα θέλεις. Δεν είναι πιστωτική οπότε μην σ ανησυχεί. Είναι απλή και εύκολη διαδικασία.
Είμαι γύρω στο 35 ακόμα... Αυτές τις μέρες ήμουν απασχολημένη με το blog μου και το ψιλοπαράτησα. :hahaha: Αλλά θα επανέλθω δριμύτερη ;)
To οne piece συνεχίζεται ακόμα και ποιός ξέρει που θα φτάσει!
Το Ergo Proxy ειναι καλό;
H progress πάει ανάλογα με τον αριθμο των απαντήσεων σου στα τόπικ. Οσο περισσότερα ποστς (απαντήσεις) τόση περισσότερη progress. Σου λέει starting γιατί τώρα ξεκινάς!:awww: Μετά θα σου λέει 35% μετα 55% μετα 75% μετα 99% και μετά complete! Απ οτι θυμάμαι δηλαδή...:emptyonexg1:
Οσο για τις φατσούλες, όταν πάς να απαντήσεις κάπου ή να μου αφησεις visitor message, αν πατήσεις Go Advanced θα σε βγάλει σ ένα νέο παράθυρο και θα δείς κ αυτά τα smilies :D :wooi2:
Φιλακιαααααα!!!!:ureshii::gotit:
Sep 28 2009 12:22
Goutcou → Dark_Venus
Ααα..έχω και μια απορία!!! Αυτό που λέει σε εσένα "Progress 55%" και σε εμένα "Starting" τι είναι???:hmmm: <= Κι επίσης..αυτά τα εικονίδια πώς τα βάζεις?? Κάνεις copy ή απλά γράφεις κάτι???
Sep 28 2009 10:56
Goutcou → Dark_Venus
Καλημέρααα :) Πήγες για καφεδάκι χθες ε??
Έλα ρε συνονόματη!!! Κι εμένα Μαρία με λένε :)
Ναι κουράζει να το διαβάζεις από τον υπολογιστή, αλλά παρασύρεσαι!!! :P
Οοοοο χίλια ευχαριστώ για την σελίδα!!! Θα δω τι θα κάνω, γιατί και οι γονείς μου δεν με αφήνουνε να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ!!! Με gift card πώς γίνεται??? Δεν ξέρω από αυτά γαμώτεν!! :(
Όλα αυτά που μου προτείνεις τα έχω ακουστά :P Το Death Note ήταν το πρώτο anime που είδα και μάλιστα είναι ένα από τα αγαπημένα μου.. Τα άλλα 3 θα τα έχω υπόψην μου για μετά γιατί τώρα άρχισα το Ergo Proxy!!!:ureshii:
One Piece??? Σε ποιο επεισόδιο είσαι?? Εγώ δεν θέλω να το αρχίσω γιατί δεν θα το τελειώνω :hahaha: Αν και το ίδιο έλεγα και για το Naruto επειδή είναι πολλά τα επεισόδια, αλλά όταν το ξεκίνησα το είδα μέσα σε 3 βδομάδες!!!:wooi2:
Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να ξεκινήσω ένα ongoing anime, γιατί δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα για να βγει το επόμενο επεισόδιο ή ξεχνάω τι έχει γίνει στο προηγούμενο ξέρω γω και με κουράζει κάπως αυτό. Γι'αυτό επιλέγω κυρίως σειρές που έχουν ολοκληρωθεί και γι'αυτό το σκέφτομαι για να αρχίσω το Naruto Shippuuden ή το One Piece.
Όσο αφορά το Elfen Lied μπορώ να πω ότι κι εγώ απογοητεύτηκα, γιατί το περίμενα πολύ καλύτερο...
Αυτά λοιπόν... Και πολύ καλή καλημέραααααααααααααααα:wooi2:
Sep 28 2009 10:46
Dark_Venus → Goutcou
Καλά και γώ! Σε κανα δεκάλεπτο θα πάω για καφεδάκι ουιιιιι! :wooi2::ureshii:
Μαρία με λένε! Εσένα; Ναι οτι κουράζει κουράζει γαμωτό... Αλλά έκανα ένα σύντομο search στο ίντερνετ και κοίτα τι σου έχω!
[URL]http://www.greekbooks.gr/Results.aspx?keywords=Vampire%20knight&type=0[/URL]
Είναι τα manga συγκεντρωμένα σε τόμους. Μάλλον η οργάνωση είναι όπως περίπου στο site που σου έστειλα. Τώρα το πόσο αξιόπιστο είναι δε το ξέρω δυστυχώς αλλά με μια gift card μπορείς να δοκιμάσεις... (Εγώ σκέφτομαι να το κάνω βασικά...) Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο τη στιγμή που υπάρχουν online και μπορείς να τα παραγγείλεις ε δε μπορεί κάπου στην Αθήνα θα χει! Παίζει να στείλω εναν φίλο μου που πάει συχνά Εξάρχεια να ρωτήσει :hahaha:
Εγώ δεν έχω δεί τίποτα απ αυτά χαχα :P
Αλλά αν είναι να σου προτείνω κάτι θα ναι Monster, Umineko na naku koro ni (το οποίο είναι ongoing και εχουν βγει 13 επεισόδια) ή και το devil may cry... και αν θες κατι πιο αστείο School rumble :P Το death note πιστευω το εχεις δει ε;
Αυτη την εποχή βλέπω One Piece και με πιάνει απελπισία με τα τόσα επεισόδιαααα! Αλλα μ αρέσει αρκετά! Οπότε θέλω να πιστεύω θ αντέξω να το δώ. :hahaha: Και βλέπω και το Umineko... (που αναφερω παραπανω) το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θριλεράκι κ έτσι χαχα.
Τελείωσα σχετικά πρόσφατα Elfen Lied ΙΟΥ. Καθόλου δε μ αρεσε...
Αυτά προς το παρόν... Eλπίζω να μη σε κουράζω :orly::byejg9:
Φιλάκια!!!:ureshii:
Sep 27 2009 17:50
Goutcou → Dark_Venus
:hi: Darkoula-chan!! Καλά είμαι!! Εσύ? :)
Βασικά πώς σε λένε? Ή προτιμάς να σε λέω απλά Dark? :P
Ναι όντως, μακάρι να είχε και τρίτο κύκλο :nanteee:
Έχω βρεί μερικά μαγαζιά που πουλάνε manga και έχει και στο Mall στη Fnac αλλά δεν είχε το Vampire Knight :(
Μπήκα όμως στην σελίδα που μου είπες και αν και με κουράζει λίγο να το διαβάζω από τον υπολογιστή, παρασύρθηκα και διάβαζα για αρκετή ώρα!! :wooi2:
Την Τρίτη τελείωσα το Naruto, είδα το Vampire Knight Guilty και τώρα σκέφτομαι ή να δω Ergo Proxy ή Soul Eater ή να ξεκινήσω το Naruto Shippuuden!!! Εσύ τι μου προτείνεις? :)
Εσύ ποια σειρά βλέπεις αυτόν τον καιρό??
Sep 27 2009 14:31
Dark_Venus → Goutcou
:hi: Goutcou chan! Τι κάνεις;
Και γω όταν άρχισα να διαβάζω το manga μπορώ να πώ οτι άρχισα να ξεχωρίζω τον Kaname...
Χαίρομαι πολύ που την είδες τη σειρά! Αξιζε και μακάρι να είχε και τρίτο κύκλο....:nanteee:
Υπάρχει ένα μαγαζί στα Εξαρχεια στην οδό Διονυσίου Σολωμού και πρέπει να έχει και manga λογικα... Εγώ πάντως το διαβάζω online εδώ [URL]http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/[/URL]
Πάντως αν ξεκινήσεις το manga ξεκίνησε το απο την αρχή... ;) Είναι τέλειο και φεύγει γρήγορα. Η ιστορία εν τω μεταξύ είναι ongoing και το τελευταίο τεύχος βγήκε πριν 3 μέρες!!!:wooi2::ureshii:
Ποια σειρά βλέπεις αυτόν τον καιρό;
Sep 27 2009 12:34
Goutcou → Dark_Venus
[QUOTE]Mπράβο κοπελια!!! Εντάξει βέβαια ο πρώτος κύκλος μου αρεσε λιγο περισσότερο αλλά και ο δεύτερος αξιζει! Τωρα διαβαζω το manga και είμαι μεσα στη τρελή χαρα!!! Είσαι Zero ή Kaname fan?[/QUOTE]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]Βασικά εγώ τον πρώτο κύκλο τον βαρέθηκα λίγο στην μέση και δεν με ενθουσίασε και τόσο όσο ο δεύτερος!!! Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα..και ο Zero και ο Kaname μου αρέσουν πολύ...δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον...και οι 2 είναι τέλειοι!!! :) Να σου κάνω μια ερώτηση? Τα manga πού τα βρίσκεις??? Γιατί θα ήθελα να τα αγοράσω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω από πού...[/B][/U][/COLOR]
Sep 27 2009 09:43
Dark_Venus → Goutcou
[quote=Goutcou;341712][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=DarkOrchid][U][B]Μόλις είδα τον δεύτερο κύκλο και οφείλω να ομολογήσω ότι ενθουσιάστηκα :) και όντως εξηγούνται ΠΑΡΑ πολλά με το παρελθόν της Yuuki!!![/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Mπράβο κοπελια!!! Εντάξει βέβαια ο πρώτος κύκλος μου αρεσε λιγο περισσότερο αλλά και ο δεύτερος αξιζει! Τωρα διαβαζω το manga και είμαι μεσα στη τρελή χαρα!!! Είσαι Zero ή Kaname fan?
Sep 26 2009 11:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed